Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (20.10.2016 23:25:24)
|
Kad smo kod depilacije, kod mene dlake kao sam trusna crne I duge, Bozeee kko dzemper po rukama, a inace su se jedva primjecivale...hormoni sta li... Danas sam toliko jelaaa, stomak mi se napuhooo...prvo ujutro svije kiflice, pa onda caj od kamilice, oko 15h jedna I pol jamijeva sirnica sa pola litra jogurta...vecera losos sa mozarelom I krumpirici, nakon toga opet dvije kiflice I malo voca...pila sam jos I donat I kolu...katastrofa sam, ako ovako nastavim bit cu trokrilni ormar! Kazem muzu -vidi koliki mi je stomak-, na sta mi on kazee- neka ljubicaa, neka bude sto veciii pa da nam rodis super bebu hahahah xD pojma oni jadnici nemaju ni o cemu! [sm=smiley36.gif] Eh da, farbala sam se onom sajos bez amonijaka, malo mi je posvijetlila izrastak, ali ni blizu kako mi izvuce garnierova 111... mnoge su mi rekle da se slobodno farbam, sa ne utice na bebu, neke cak I pramenove izvlace trudne, pa sve ok hvala Bogu... E dalje sto me zanima, hajd da vas vidim sta nosite ili ste rodile, I sta vam se jelo dok ste bile trudne ? Govore kao ako vam se jede kiselo I slatko da je djevojcica, a ako vam se jede meso, mlijeko, jaja itd da je djecak... meni se jede vecinom slatko I kiselo, ali cesto mi I burek zamirise [sm=jezicek.gif] Kaze puz, da nisu blizanci pa cemo oboje imat hahahah :D
|
|
|
|