bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (24.10.2016 0:29:10)
|
Cao zene,gdje ste ,jel me netko trazio[sm=smiley36.gif] Ja se danas nahodala po trznim centrima a nista kupila nisam[sm=smiley36.gif] nit sam se stigla javiti[sm=smiley36.gif] malo sa tetkom i rodicama ,mamom,uzivala..jes da su nas djeca slomila al nejse ..fino bilo ... Trazila neke hlace sa elastinom gore al sve nesto usko ,ko helanke i odustala na kraju .kupit vu aBd u slo kad doem ,tamo ce bit i snizenja soon pa nadjem sta [sm=smiley1.gif] Vidim BEBICU rasturaju laznjaci ...draga menw su u drugoj trudnoci stalno rasturali a prenijela[sm=smiley36.gif] nikad se ne zna al malo se primiri ...ko ti kaze jel[sm=smiley36.gif] mene hB ne boli ko onaj dan ...zna nekad zignuti ko menstrualni al ok... Eh vecwras me bebac izudarao [sm=smiley36.gif] al ipak molim Boga da ne bude ters ko brat i seka,ima da me nema 😥😂 EMINAJA meni je identicno tako bilo u drugoj trudnoci ko tebi .jedva hodala,prepone rasturale,pupo nisko pa se sva izgrbim kad hodam[sm=smiley36.gif] Bog zna kakva cu sada biti ..u kolicima cu zavrsiti [sm=smiley36.gif] Al stvarno nisam mogla hodati pred kraj druge trudnoce,katastrofa je bilo ... Sr3tno vam zenice ,polako samo ...i spremajte te torbe za svaki slucaj[sm=smiley36.gif] Ja pojma nemam sta mi treba ,moram se prvo raspitati u bolnicu pa spremit ak sta treba .al ima vremena aBd ..mada,ipak leti vrijeme ko.ludo 😟 Sutra aBd zubaru da stavim plombu i da se rijesim vise ...i planirala rodicu kratko posjetiti aBd ...vrijeme proletilo ,jos malo i kuci aBd .pozelila sam vala :) Lahka vam noc zenice ,lijepw snove :)
|
|
|
|