BubaDara
|
Evo meee, kika buuuuu Mi jučer zaglavile, završile nalaze pa pokupile nensi pa u shopping usput da se ponovimo kojom tunikicom, pa naza na posao vozi. Usput uspijem kupiti 20 kg višnjica da napravim sok pa smo se sinoć do sehura ja i mama bavile sokom, na kraju fali flaša Danas idemo po nove pa da to sve spakujemo Nalaz antitjela je dobar, nema ih Krv se malo poremetila ali valjda je to normalno kod mene sve normalno Leukociti mi povišeni a eritrociti smanjeni, veli google to sluti na malokrvnost, zato se zadala žena odmah u sok od višnje maglaj_mum ne brini se, još malo pa će to biti pravi udarci ako Bog da sve smo vjerovatno u početku osjetile slabije udarce, bar ja jesam Lejni pa dobro gdje si ti? Baš sam ovih dana hteo da te zovnem??? Drago mi je da si se javnula i da ste mi dobro, piši nam sad malo češće lejla80 sretno draga na amnio ako Bog da da sve bude dobro tačkice ja mislim da je to sve normalno u trudnoći s proteinima i ostalim Znači potvrđeno da je curetak Neka nam i cura leptirice bravo za peti mjesec uživaj, meni je to bio najljepši mjesec Ja nemam pojma o tom clexanima i dojenju, ali voljela bih naučiti ema08 za Vedu, veliki naš momak mashAllah Čestitam i za samo jednu kilicu midnight legendo, svaka čast za Mozarta Ja se vjeruj zadnjih dana previše umaram, oteknu mi noge ko lude pa nije mi ni do čega osim do dva jastuka, jedan pod glavu a drugi pod noge Ali ja to lajkam, aBd prvom prilikom ću pustiti svojoj princezi da vidim voli li winky_sa dobro je da nemaš još probleme sa spavanjem, iskoristi maksimalno hehe i treba se ulijeniti, nije se uvijek trblavo hehehe search smanji sad malo doživljaj s mužićem hehehehe Ako Bog da da to izliječite i da bude sve čisto i spremno za dolazak nudzejma za urednu kontrolicu! Najvažnije je da je grlić na mjestu Svaka čast za slušanje Kur'an-a, ja to najviše volem i beba će naučiti isto ako Bog da mala_sa vi ste meni super porodica, samo uživajte u lijepom vremenu i šetnjicama, još malo ako Bog da i vozate kolica agatha kakvi su tvoji nalazi? mama3333 čestitam od srca na bebici! Da vam bude zdrava i sretna uvijek s vama! eskimka žao mi je zbog stresa na poslu, ali ja ne znam još ništa o tome, još uvijek radim i meni je ok. Nadam se da će ti neka ženica pomoći, drži se Ako koga zaboravih nek oprosti, stvarno sam se potrudila da vam nadoknadim što me jučer ne bi