|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m
18.6.2016 17:50:52   
nudzejma
Samy neka ti Allah da sabura a tvom ocu Dzennet aBd....
Jako mi je zaouser posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 326
18.6.2016 18:15:09   
ema08
user posted image basom sagosum Sammy, da mu dragi Allah podari lijepi dzenet,.a tebi želim puno sabura i snage da preguras te teške trenutke. Tako je valjda propisano da bude... Misli na svoju mrvicu

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 327
18.6.2016 19:23:20   
NARI
Samy_lo Basum Sagosun. Budi hrabra.
Mala-Sa blago tebi. Ti već pri kraju. Ja bih se još 5 puta porodila samo da nije trudnoće. Sve su mi rizične i teške. Uh...Bit će sve ok ako Bog da.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 328
18.6.2016 23:31:29   
lejla80
Samy draga Bašum Sagosum, baš mi je žao zbog tvog oca. Da mu Allah dragi podari najljepše mjesto u dženetu, a vama puno snage i sabura da izdržite i krenete dalje..

2011.
2016.

(odgovor članu NARI)
Neposredna veza do poruke: 329
19.6.2016 9:15:31   
ema08
Jutro bebeleuser posted image , ima li jutros iko da pije kafu ☕ user posted image ili vas je ovo vrijeme uspavalo user posted image . Neka je vala bas malo zahladilo jer je više izludi od vrućine.

Ima li koja ideju kako da iskoristim borovnice al nesto gdje ne ide puno šećera?

Sve vas punooouser posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 330
19.6.2016 9:43:17   
nudzejma
Jutroooo,
Ema evo mozemo popiti zajedno jutarnjuuser posted image
Ja sam borovnice zaledila,pa po potrebi ih odledim,izblendam sa bananom i malo hladnog mlijeka i bude mhmmmm.Ja uopste ne stavim secer,mozes med ili bez icega.
Jest zahladnilo fino,bas prijatno.

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 331
19.6.2016 10:19:14   
lejla80
Evo i mene na kafu, jesam li zakasnila user posted image

Jest da sam popila jutros jednu u neznanju, opet bi godila jedna, baš sjeda po ovom vremenu, hoćem reći nevremuuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 332
19.6.2016 11:13:38   
mala_sa
Jutro user posted image , ja sad sa ctg, hB uredan, ima nekih kontrakcija pa cemo vidjeti sta dan nosi aBd user posted image . Kaze doktor danas u dobru set_nju da se bacim user posted image

Ema ja bas radim isto ko Nudzejma, to bobicas_to voce zaledim u manje porcije, koristim i uz sladolede ili u kompot, al najcesce pravim frape.

Nari dogurasmo do kraja hB, jos da se hairli rastanemo 😁 aBd. A mozda ti bas ova trudnoca bude idelna aBd user posted image

< Poruku je uredio mala_sa -- 19.6.2016 11:15:49 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 333
19.6.2016 11:18:30   
tačkicaa
Dje ste hanume, kako ide? user posted image evo da se i ja malo prijavim, nisam dugo user posted image
Samy Jako mi je zao, zelim ti da sto lakse predeveras i da se sto manje sekiras zbog bebceta user posted image
Novim trudnjacama zelim dobrodoslicu i lakhu trudnocu sa super bebama, a ovim starosjediocima mahanje user posted image user posted image
Mala ima li novina? user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 334
19.6.2016 11:22:59   
ema08
Nudzejma, MalaSa super ideja...💡. Vjerujte da mi ni za što godina ne bi palo na pamet zalediti. Pripisati ću to trudnoći heheheuser posted image .

MalaSa, još ništa znači user posted image , Hasan je Sarah mala ljenguzica user posted image , srce malo...

Nudzejma, kako tvoj pupo? Prolaze dani, a ti sve bliže svom cilju user posted image

Lejlaaa, nek si ti popila, nikakve fajde od ovih žena. Vidi ti molim te samo one Tackice sto se ubezobrazila user posted image . Umjesto da više piše sad kako je na bolovanju ona skroz zakazala. Ljencari izgleda bas pravo. Neka kad joj se može user posted image .

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 335
19.6.2016 11:26:07   
ema08
I ovu izjavu da je Tackica na bolovanju pripisati ću trudnoćiuser posted image , luda žena skroz user posted image , a za sve ostale greške ću zahvaliti glupom mobitelu. Zna li ko kako ću isključiti ovu opciju da mi sam nudi riječi?

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 336
19.6.2016 12:04:52   
lejla80
Ema ma tackica je zakazala skroz u pravu si ti, debeli minus joj je i od mene .... kad ste me već lijepo napomenule da mi se jedu borovnice, sad moram na pijacu user posted image

I ja ću ovog ljeta zalediti ovih bobica aBd, dobro dodju u razne svrhe

2011.
2016.

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 337
19.6.2016 13:30:46   
nudzejma
Ema dobro je hvala Bogu.Idu dani,Ramazan pa mi sve brze ide.
Bebi je vec tjesno u pupi pa samo gura na sve strane i stuca,dusa moja.
Mala sa zadaj se u setnju da Sarah krene aBd.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 338
19.6.2016 15:11:18   
ema08
Nudzejma, kako znaš da beba stuca? Kakav je to osjećaj i kad se otprilike može osjetiti?

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 339
19.6.2016 15:27:27   
nudzejma
Ema bebe obicno pocnu stucati poslije 29-30 sedmice.Osjecaj je presmjesan,osjetis kako se skoro svake 2-3 sekunde u stomaku desava "kao da pucaju mjehurici ili kao otkucaji srca".Cak i kad neko stavi ruku na stomak moze to potpuno osjetiti.I traje i po 10-tak minutauser posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 340
19.6.2016 17:09:31   
NARI
Zenice, da vam mahnem. Ja danas cijeli dan nešto radim. Bas sam se umorila. A i ova alergija me muči već cijeli mjesec. Samo kišem i nos me zeza.
Mala sa i ja se nadam da će ova trudnoća biti lakša, aBd. Valja dočekati januar. Ja sljedeća sedmice idem ponoviti nalaze i krajem sedmice odoh na pregled. Inače, kad sam radila nalaze Le su mi bili povišeni, a bila sam i bolesna. A i željezo mi je bilo poviseno iako ne pijem nikakve vitaminske ni mineral.dodatke osim folne i Mg.Valjda će ovaj put sve biti ok.

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 341
19.6.2016 17:18:44   
Bebica11
Zdravo Zenice

Nadam se da me niste zaboravile :) ne stizem se često javiti

Dobrodošla NARI i ja sam 16 tt i družiti ćemo se neko vrijeme i meni je treća trudnoća.. Imam seku,bracu a sad čekamo žensko pojačanje aBduser posted image user posted image

Mala_sa sretno da se hairli i lahko porodis. Super je ova navlaka ako nadje neko tvoj u Sa javni

Mene od ove sedmice muče žgaravice.user posted image to nisam imala u prve dvije trudnoće...

Da li je neko mučio i šta pomaže?

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu NARI)
Neposredna veza do poruke: 342
19.6.2016 17:45:33   
NARI
Bebica 11 jesi li ti bila trudna 2011? Ja mislim da smo se družile tada. Ja sam se porodila u novembru 2011. Ja sam imala drugi nick. Koristila bih ga opet ali mi nije išlo. Valjda i zbog promjene e mail adrese.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 343
19.6.2016 18:18:51   
minie
Samy basum sagosum, jako mi je zao zbog tvog gubitka. Budi jaka zbog svoje mrvice...

Nari ugodnih 9 mjeseci ti zelim.i sto.laksi porod. A mozemo li znati koji ti je bio nick 2011, ja sam R rodila u oktobru i bas je tada bilo aktivno puno trudnica.

Mala_sa jel to krenulo, hehehe?

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu NARI)
Neposredna veza do poruke: 344
19.6.2016 18:24:14   
nudzejma
Heeej zene i ja sam sa teme iz 2011.Ja sam bila pahuljica_25 i porodila se u novembruuser posted image .Tad smo bas bile aktivne na temiuser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 345
19.6.2016 19:15:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: NARI

Bebica 11 jesi li ti bila trudna 2011? Ja mislim da smo se družile tada. Ja sam se porodila u novembru 2011. Ja sam imala drugi nick. Koristila bih ga opet ali mi nije išlo. Valjda i zbog promjene e mail adrese.

NARI jesam, koji ti je nik bio????

Naimu rodila 2011.u novembru.
Ismaila 2013.

Ja sam na Rr samo tokom trudnoća i dok sam na porodiljskom user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu NARI)
Neposredna veza do poruke: 346
19.6.2016 19:17:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: nudzejma

Heeej zene i ja sam sa teme iz 2011.Ja sam bila pahuljica_25 i porodila se u novembruuser posted image .Tad smo bas bile aktivne na temiuser posted image

Status

Aaaaa sjećam se i tebe.
.i mala_sa je bila 2011. user posted image

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 347
19.6.2016 19:22:06   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: minie

Samy basum sagosum, jako mi je zao zbog tvog gubitka. Budi jaka zbog svoje mrvice...

Nari ugodnih 9 mjeseci ti zelim.i sto.laksi porod. A mozemo li znati koji ti je bio nick 2011, ja sam R rodila u oktobru i bas je tada bilo aktivno puno trudnica.

Mala_sa jel to krenulo, hehehe?

Minie jesil i ti to opet user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 348
19.6.2016 19:26:10   
lejla80
Eh eto vas ko da ste se dogovorile.

Ja isto pratim rr samo u trudnoći i na porodiljskom, ostale nisam mogla da pohvatam, žene su ranije baš bile aktivne.

2011.
2016.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 349
19.6.2016 19:37:08   
Midnight_489
Evo mene,okruglice moje,valjda me niste zaboravile... user posted image
Baš ste aktivne,ali pročitala sam sve ☺️

Samy basum sagosum.Jako mi je žao.Molim te budi jaka zbog
svoje bebice 😥😔

mala_sa tebi se bliži termin 😘😍 aBd da sve bude uredu

Ostalim šaljem punooooo user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *