|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m
21.6.2016 6:22:54   
winky_sa
utro drage moje da se i ja stupasim. Kako mi je drago koliko nas puno user posted image ima, ja dok sve iscitam pola i zaboravim...nego dio onog sto sam upamtila.
Samy_lo basum sagosum, bas mi je zao zbog tvog babe. Da mu Allah podari dzenet a tebi i tvojima sabura. Cuvaj svoje malo user posted image
Lejla drago mi je da je pregled prosao u najboljem redu. Pokusaj se sad odmoriti i nadam se da ce nalaz biti u najboljem redu.
Mala_sa da li je pomogla setnja? Pun mjesec? Ista user posted image
Ja kad god pogledam iscekivanje a sinoc potrazim spisak i vidim da ti imas jos vremena do termina user posted image . uostalom ja ti zelim da vam sarah sto prije dodje u zagrljaj
Tackice jesi li pocela sveske spremati. Jos malo pa nam je raspust gotov. user posted image
Novim trudnicama zelim dobrodoslicu.
Sve vas pozdravljaam

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 376
21.6.2016 9:29:20   
Leptirica13
jutro zenice...sta nam je sa ovim vremenom...ja sam jedva ustala user posted image
dan ovako dan onako...jadni ljudi koji imaju problem s pritiskom I srcem..I ostalim...

od 01.03.2013.cekamo nasu/e malu/e igrackicu/e..
16.03.2016. IVF, 2 blastociste
26.03.Beta 207.7,II Beta 364,2
05.04.2016. dvije male gest.vrecice :)
19.04.kuca jedno srce...03.05.ipak jedna beba

(odgovor članu winky_sa)
Neposredna veza do poruke: 377
21.6.2016 9:53:49   
agatha
Mahanje od nas dvijeuser posted image . Dodjoh na posao, ubi sparina,jos me neke sandale ubijaju,uffff.
Lejla hvala Bogu pa je sve dobro proslo, sad se drzi uputa, ispij terapiju i odmaraj u prvim danima ipak sto vise.
Zelim ti da rezultati budu dobri i sto prije user posted image .
Dodje kolegica pa prica ne znam vise sta sam htjela reci, hah.
Mala tik-tak, tik-tak, drz seuser posted image
Tackice, znas onu pjesmu, ljudi mi stalno govore, zasto si nervozan( noge) ne budi tako grozan.user posted image user posted image
Malo sale nije na odmet.user posted image

"Vrane vade oči jedna drugoj, ali se razumiju, teško golubu koji se umiješa među njih, moj hakime! Obje će se okrenuti protiv njega i srediti ga, pa se onda opet obrušiti jedna na drugu. Ali golubu neće oprostiti, ni to što je golub, ni to što se umiješa

(odgovor članu Leptirica13)
Neposredna veza do poruke: 378
21.6.2016 10:30:23   
mala_sa
Stigla nama Sarah mashAllah user posted image user posted image . Nocas u 4 i 10 izleti moja cura ko metak user posted image . Hvala Bogu stvarno se nismo namucile, u 2h mi pocela curiti voda i uz to kontrakcije odmah na 5min pocele, u 3h stigli u bolnicu a u 4i10 se porodila.
Sad se mirisemo, mazimo i ljubimo user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 379
21.6.2016 10:42:58   
agatha
MasallahMala. :) Nek vam je ziva i zdrava i sretna mnogo godina.
Uživajte, mogu misliti malisana kako su sretni. :) :-*

"Vrane vade oči jedna drugoj, ali se razumiju, teško golubu koji se umiješa među njih, moj hakime! Obje će se okrenuti protiv njega i srediti ga, pa se onda opet obrušiti jedna na drugu. Ali golubu neće oprostiti, ni to što je golub, ni to što se umiješa

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 380
21.6.2016 10:47:14   
NARI
Masalah! Čestitam Mala sa. Presretna sam zbog tebe! Drago mi je da se niste napatile. Znaci, ti ćeš brzo i kuci! Ma odlično! Želim ti brz oporavak i uživanje s bebicom. Nadam se da će starija djeca dobro prihvatiti novog člana!

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 381
21.6.2016 10:53:55   
Midnight_489
Evo i mene,da se tuspasim user posted image
Sad došla iz Doma zdravlja,vadila krv radi nekih pretraga user posted image
Šta vi radite,žene moje?

mala_sa čestitam ❤️
Želim ti sve najbolje,uživaj sa svojom mrvicom.Poljubi je za mene 😊❤️
Ostalim user posted image šaljem 💋💋

(odgovor članu NARI)
Neposredna veza do poruke: 382
21.6.2016 10:56:58   
ema08
MalaSa, evo jedno kolce za nasu primcezu Sarah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dusa draga da vam bude ziva, zdrava i sretna. Izgleda da su uciteljice ipak bile u pravu heheheheuser posted image . Tebi zelim brz oporavak i da uzivas sa svojim srecicama user posted image
user posted image .

(odgovor članu NARI)
Neposredna veza do poruke: 383
   RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni
21.6.2016 11:02:01   
ema08

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

JUNI 2016 user posted image

25.06. mala_sa user posted image porodila se 21.06. user posted image

JULI 2016
user posted image

01.07. Mama3333 user posted image
11.07. search user posted image
20.07. Arijana2 user posted image
27.07. nudzejma user posted image

AVGUST 2016
user posted image

01.08. MajaAjna user posted image
14.08. Angelica

SEPTEMBAR 2016 user posted image

03.09. Vrtni patuljak user posted image
09.09. BubaDara user posted image
11.09. Agatha user posted image
16.09. ema08 user posted image
26.09. Lejni user posted image
26.09. samy_lo user posted image
28.09. tackicaa user posted image

OKTOBAR 2016
user posted image

06.10. anidla user posted image
-- 10. winky_sa user posted image

NOVEMBAR 2016

user posted image

--.11. bebica11
02.11. Maglaj_num

DECEMBAR 2016
user posted image
03.12. lejla80
04.12. leptirica13
24.12. bambi

JANUAR 2017
user posted image

20.01. aidicaa

FEBRUAR 2017user posted image
02.02. saraa
22.02. midnight489

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 384
21.6.2016 11:04:41   
Leptirica13
mala_sa CESTITAMOOOOO user posted image user posted image user posted image
da curetak bude ziv I zdrav zajedno sa svima vama I nama... nek vam je sa srecommm...od srcaaa user posted image user posted image user posted image

od 01.03.2013.cekamo nasu/e malu/e igrackicu/e..
16.03.2016. IVF, 2 blastociste
26.03.Beta 207.7,II Beta 364,2
05.04.2016. dvije male gest.vrecice :)
19.04.kuca jedno srce...03.05.ipak jedna beba

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 385
21.6.2016 11:20:42   
lejla80
Mala_sa čestitam, nek bude živa i zdrava i poslušna hehe
A ti da se što prije oporavis aBd
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Leptirica13)
Neposredna veza do poruke: 386
21.6.2016 11:43:25   
nudzejma
Mala_sa masAllah cestitam ti od srca.Da djevojcica bude ziva i zdrava zajedno sa vama.
Ma ti si legenda.Ja molim Boga da imam tako brz porod.Kad se sjetim prvog uhvati me strah...Da nam svima Allah olaksa aBd.
Ostale zenice imate mahanjeuser posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 387
21.6.2016 12:09:53   
MajaAjna
Drage zene... ja nisam dugo aktivna laptop mi bio pokvaren ... a zab sam sifru sreca pa sam ostala prijavljena na laptopu
Ne mogu sve ni ispratiti sta ste pisale..
Ali cestitam svim mamama koje svoje bebe drze u rukama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da su vam zdrave i zive 100 godina i vi zajedno s njima user posted image user posted image

Juce sam bila na pregledu
Ja sam trenutno po menst 34w1d
A po uz jucerasnjem 35w1d
Termin poroda po uz 25.7
Juce mi doktor kaze beba u porodjajnom kanalu jako jako nisko jedva je premjerio glavicu i kaze da spremim torbu za porodiliste mozda se ne vidimo sl put a narucena 6.7 na kontrolu...
To me bas prepalo jer nisam jos u 9. medjutim on kaze sve je to normalno nije mi reko ni da mirujem... beba ima 2630gr
jel neka imala slicno iskustvo... volila bi da cujem vasa misljenja jaaaako sam zabrinuta

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 388
21.6.2016 12:18:30   
tačkicaa
Mala dobila curicuuuuuuu user posted image jeeeej user posted image vidis, ipak je zavijalo na pun mjesec user posted image user posted image uzivajte skupa user posted image
MajaAjna ja kako znam Mama3333 je rodila 3 sedmice ranije bebce od 2400, i kaze da su super user posted image Moj brat se rodio a mama samo dva dana usla u deveti, eno ga sad k'o od brda odvaljen masala user posted image ne brini, bice to sve ok aBd user posted image
Eto zene, ja sam postala i seronja, preselila se u wc zvanicno user posted image haman mi magnezij ne godi user posted image nadam se da nije nista strasno user posted image

(odgovor članu MajaAjna)
Neposredna veza do poruke: 389
21.6.2016 12:23:10   
MajaAjna
Hvala ti Tackice na brzom odgovoru... ljubim te ionak samo buljim u monitor i cekam
da vas usput pitam 35 sedmica i par dana jel se racuna ko 9. ili tek s punih 36 ulazis u 9. ?

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 390
21.6.2016 12:49:37   
nudzejma
MajaAjna sa pune 35 ulazis u 9-ti.
Ne znam sta da ti kazem...Mi smo sa terminima u par dana.Moj termin po ZM je 03.08 a po UZ 27.07.Uglavnom mene doktorica drzi na strogom mirovanju do punih 37.Kaze poslije radi sta hoces.I ja sam to tako prihvatila.Kod mene je beba nisko ali ne stasno.
Tackiceee pa sta je bona sad?Mg ne godi?Ihhh draga da ti nisi sta drugo pojela?Nedaj seuser posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu MajaAjna)
Neposredna veza do poruke: 391
21.6.2016 13:00:59   
lejla80
Majo pa ti si haman ušla u deveti, nemaš razloga za brigu, ja znam mnoge žene koje su se porodile i u osmom i u sedmom mjesecu pa je sve bilo hvala Bogu dragom ok. Da ne pričam da ima loših primjera i u devetom mjesecu, al treba bit pozitivan ha ja..i slušati pozitivne primjere.
Moja sestra se prije tri godine porodila tri mjeseca ranije...neću ti ni pričati koliko smo se sikirali al hvala Bogu evo naš dječak veliki, ovog ljeta slavimo treći rođendan aBd.

tačkice šta je tebe safatalo, da nisi šta ruzno pojela?

Ema treba nove cure ubacit na spisak user posted image

Nudžejma još malo pa će i kod tebe odbrojavanje user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 392
21.6.2016 13:08:45   
MajaAjna
Lejla80 hvala ti puno bas mi znaci kad neko tako nesto fino kaze bas nekako ohrabri me
izmamila si mi i osmijeh na lice.. ljubim te punoo hihihihi
Pa znaci po uz vec sam usla u 9. user posted image user posted image
Meni je jedva uradio uz koliko je nisko.. i osjetim je skroz dole na izlazu.. nekad kucka bas po grlicu.
imam i menst bolove al nisu cesti.. odem do wc vratim se odma me pocne dole zigati.
mirovat cu i ja i nadam se da cu izdrzati sto duze to bolje, a i ti si Nudzejma tuzlanka mozda se i sretnemo... zavisi kako bebe budu htjele :)
tebi sretno i da bude sve ok user posted image
zene drage mene strah ufatio nisam bila svjesna da je to tako blizu tek juce me doktor razdrmo

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 393
21.6.2016 13:12:39   
ema08
Lejla, naravno da cu ih ubaciti na spisak, samo mi morate napisati termin ili bar mjesec ocekivanog poroda user posted image

Maja, glupo da ti kazem ne sekiraj se jer se i ja sikiram oko svega al vjerovatno bi tvok dr.ostavio i bolnici da je nesto alarmantno. Ipak se ti malo primiri, neka bebe sto duze u pupi to bolje i sretnooo.

Joj zene, i ja danas sva nikakva. Nekakvu slabost osjecam i umor i vrucinu.
Ma sva sam fuj

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 394
21.6.2016 15:03:54   
BubaDara
mala_sa ČESTITAAAAAAAAM OD SRCA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da si dobro prošla i da držiš napokon svoju princezicu Sarah u naručju, baš sam se obradovala od srca user posted image user posted image
Da nam budete zdravi i živi i uvijek tako fina sretna porodica user posted image user posted image
Grlim vas obje user posted image user posted image user posted image user posted image
tačkice smanji malo Mg, pa vidi je li do toga user posted image
lejla80 jesu li ti rekli koliko se čeka nalaz ac? Ako Bog da biće to sve dobro, ne sumnjam ni najmanje user posted image
ema08 šta tebe muči draga? Odmori danas ako nije tvoj dan baš, laganini sve 4 u zrak i neki fin filmić pa malo te uspava i super hehehe user posted image
majaajna kao što kažu ostale, da je šta rizično, sigurno bi te smjestil u bolnicu u najmanju ruku, ne sikiraj se, sad će bebi tek da dobije na težini brzinski user posted image
nudzejma nema straha, mislimo pozitivno user posted image Moja prijateljica rodila u Tz prije 2 dana dječaka, mashAllah 4kg prirodno i zamislite nisu je sjekli ni sekunde...waaauuuu.....za poželjeti user posted image Termin joj bio prije 10 dana, i nije se otvarala, dan prije otvorena 2 prsta i kupila neki gel i tako se onda brzo i fino pordila a krupan bebac user posted image
Samo pozitivne priče ovdje na hastal heehehhe user posted image user posted image user posted image
midnight kakve su tebe pretrage spopale? user posted image
agatha izgleda da je normalno povišeni leukociti u trudnoći a smanjeni eritrociti, i kod mene je isto pa mora da je normalno user posted image user posted image ne znam za te baje u urinu, meni to niko ne spominje, doktorica kaže to je ok kod mene, leukocite isto ne spomenu, samo mi je komentarisala ove fazone u krvi user posted image Hemoglobin i kod mene startni bio 129, kasnije 119 a sad 106 iako pijem vitamine redovno svaki dan, sok od cvekle, grožđa, višnje, aronije, jedem crveno meso, pa ne znam šta će reći sad.
Ako koga izostavih halalite, mnogo sam sretna zbog naše princezice Sarah user posted image user posted image
Srce drago stiglo na prvi dan ljeta user posted image user posted image user posted image user posted image

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 395
21.6.2016 15:29:18   
svamojadjeca
koje doktorice rade u Opstoj bolnici,trebala bi se naruciti iza prvog,koju mi vi preporucujete.

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 396
21.6.2016 16:00:21   
svamojadjeca
termin poroda mi je 5.12,2016g pa me ubacite na spisak

(odgovor članu svamojadjeca)
Neposredna veza do poruke: 397
21.6.2016 16:30:49   
Arijana2
Pozdrav drage user posted image mala sa čestitam user posted image user posted image user posted image za poželjeti hvala Bogu!Uzivajte user posted image

(odgovor članu svamojadjeca)
Neposredna veza do poruke: 398
21.6.2016 16:41:41   
minie

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Stigla nama Sarah mashAllah user posted image user posted image . Nocas u 4 i 10 izleti moja cura ko metak user posted image . Hvala Bogu stvarno se nismo namucile, u 2h mi pocela curiti voda i uz to kontrakcije odmah na 5min pocele, u 3h stigli u bolnicu a u 4i10 se porodila.
Sad se mirisemo, mazimo i ljubimo user posted image

Masallah, Allah Mubarek Olsun, da je ziva i zdrava i sretna sa svojim roditeljima, bracom.i sekom.
Znala sam ja da ce biti ekspresno. Koliko je bebica teska, bas minje drago da nije namucila mamu svoju.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 399
21.6.2016 16:53:11   
ema08

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

JUNI 2016 user posted image

25.06. mala_sa user posted image porodila se 21.06. user posted image

JULI 2016
user posted image

01.07. Mama3333 user posted image
11.07. search user posted image
20.07. Arijana2 user posted image
27.07. nudzejma user posted image

AVGUST 2016
user posted image

01.08. MajaAjna user posted image
14.08. Angelica

SEPTEMBAR 2016 user posted image

03.09. Vrtni patuljak user posted image
09.09. BubaDara user posted image
11.09. Agatha user posted image
16.09. ema08 user posted image
26.09. Lejni user posted image
26.09. samy_lo user posted image
28.09. tackicaa user posted image

OKTOBAR 2016
user posted image

06.10. anidla user posted image
-- 10. winky_sa user posted image

NOVEMBAR 2016

user posted image

--.11. bebica11
02.11. Maglaj_num

DECEMBAR 2016
user posted image
03.12. lejla80
04.12. leptirica13
05.12. svamojadjeca
24.12. bambi

JANUAR 2017
user posted image

20.01. aidicaa

FEBRUAR 2017user posted image
02.02. saraa
22.02. midnight489

Svamojadjeca, evo na spisku si user posted image . Ja ti nista ne znam o dr.u Opstoj bolnici, jedino na jezeru. Nadam se da ce se javiti neko ko ti moze pomoci .

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *