BubaDara
|
Jutrooooo jutroooooo, buđenjeeeeeeee Ja sam se jučer po onoj sparini nadigla da usisavam i brišem prašinu i mogu vam reći da sam se baš smorila, do sad sam sve najnormalnije obavljala te kućne radinosti a jučer boli stomak, boli kičma, bole zglobovi otečeni, vene, ma ko baba kakva moram samu sebe ismijavati, a nije nikako smiješno I kad sam sve sredila istuširam se i vidim da su mi se vene baaš pogoršale, sad i druga noga iza koljena plavi se Ima li neka nekog iskustva oko toga u trudnoći? Ja to ne mažem sad nikakvim gelovima jer kao sve to prolazi kroz kožu do bebe pa se ne smije, a postaje sve gore i gore čini mi se Moja lejla rado bi ja smočila nogice ali poslije Bajrama ulazim u 8.mjesec pa bojim se puta i truckanja, tako da smo definitivno skontali da ove godine ništa od mora, ali aBd sljedeće ljeto idemo u proširenom sastavu MajaAjna meni koliko su rekle iskusne, nema šanse da ne prepoznaš prave bolove, pa ne brini i ti Arijana2 ako Bog da biće sve uredu, nemoj paničiti. agatha znači danas se gledite hihihihi Javni nam šta raducka pilence Hvala na komplimentu, a kupio nam je babi to dok je bio poslovno u Srbiji i platio je kaže nešto u dinarima, ja se u te njihove hiljade i milione ne kužim nikako, ali šega ispade, skuplja ljuljačka nego auto koje vozimo hahahahahahaaha Nek te ubija žabče malo, nema na svijetu ništa slađe NARI sve smo mi nekad bile zadnje na spisku ako Bog da doći će nam i nove ženice pa ćeš paničiti kad budeš prva na spisku tj sljedeća hahahahaah Midnight_489 drago mi je da je iftar prošao super, sevapi su sigurno tu I ja kad god mami kažem da hoću pozvati nekoga na iftar ona frku pravi "vidiš li ti sebi nogu?!,možeš jednu godinu i preskočiti ti zvati pola rodbine! i najjača "nemoj da mi maltretiraš unuku!" itd itd " search znači prvo mašina pa drugi bebac hahahahahaha legendo Jesi vidjela ovdje finih žena, sve vrijedno aman zaman Blago tebi, još malkice i stiže mirisni smotuljak mamici svojoj A kad smo oko vage, ja nešto jučer stadoh na vagu i vidim da sam od starta u plusu 5 kg , inešto se ubirnem je li to malo, fakat ovako se nisam ništa udebljala, samo mi je pupica porasla, a jedem sve i pijem pregnacare i omega3 svaki dan, sokovima se ubijam i svim domaćim što naleti, jedino što ja inače slabo jedem hljeb i od prije, naročito ljeti. Čini mi se pisala sam jednom da što se mene tiče na ljetnim vrućinama mogu živjeti od salata slanih i slatkih, sladoleda i ice coffee U zadnje dvije sedmice mi se apetit povećao pa moram uvijek imati u torbi nešto za prigristi usput kad naleti nagli osjećaj gladi pa uzimam žitne pločice, super mi dođu a volim ih baš Bojim se da mi curetak ne bude mršavica, jer doktorica reče na zadnjem pregledu da će biti visoka, a ima i na koga hehe Prijateljice mi govore da je to ok, i da tek sad slijedi pravoooo debljanje Stvarno ne patim od toga i samo želim da mi beba bude zdrava Eto da ne gnjavim više svojim belajima, dosta me bilo Kako ste mi vi?