tačkicaa
|
Uh ljudi ala sam se umorila, ali sam svašta uspjela završit' pa mi drago Al' čim nešto uradim, ispadne neki novi pos'o da nisam mirna Eto i ja sam izganjala uputnicu, ovaj put od prve hvala Bogu, nadam se da neće bit' neke greške sutra kad im bočicu cijenjene tekućine ponesem Search A stvarno što ti ne spavaš? Imaš li i ti nervozu u nogama? Eh moja Ema da je bar vrelina, lahko bi' ja, nego ovo baš izludi insana, kao neki crvi da mi rovare po nogama, moram ih stalno pomijerat' ili se same bace digod Eto sad mi smiješno, a kad padne noć, zovem upomoć Lejla Ne koristim magnezijum, i ja sam neđe pročitala da bi to možda pomoglo, ali ne znam smijem li na svoju ruku uzeti nešto jače od Donata Imam i ja katkad problema s desnima, gruba sam sa koncem i svaki put prokrvarim. Imala sam prije par mjeseci baš neku upalu, nezgodna stvar Nudzejma Samo da si me vidjela sinoć, nema šta nisam radila, prvo med kobajagi da me smiri, pa pranje nogu, pa masiranje uljima, pa hodanje u krug, pa lupanje glavom o zid Sigurna sam da je iftar bio super, bitna je namjera Mala Mislim da sam i ja osjetila da mi je trnuo mali prst ruke, ali nije ništa izraženo da bi ga sama pomenula u svojim kuknjavama A ti si gotov izdeverala, šta te briga Agatha Dobro ti to s uputnicom, ne moraš se zajebavat' ovako, em procedura, em beštije traže još procedure Fala ti na informaciji za tu kupovinu, ja eto nisam znala. Valjda me do sad nije zanimalo Dobro će doći u svakom slučaju U iščekivanju posla? Ti to neka međusmjena? Lejla ja sam na početku radila jednom i morala sam ponavljati kasnije zbog bakterija, a kad se kobajagi popravilo nisam više kontrolisala do 20.sedmice
|