|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m
13.6.2016 15:21:44   
lejla80
Ola bembele evo da se i ja malo javnem....pročitala sam sve, i što je najbitnije vidim sve ste na broju user posted image

Malo se više hodalo pa nisam stigla ranije piskarati a koliko mogu da vidim jučer nisam ništa ni propustila user posted image

Pričate o debljini, mene iskreno ona ne brine ni najmanje, u prvoj trudnoći se udebljala preko 20 kila, a po ovome dosad, ovaj put bi mogla joooš više hahahah, ima da budNem ko burence user posted image Bože zdravlja a ostalo se sve može srediti..

Ja sam također prilično troma, brzo se umaram kad gdje idem, čak ne mogu dugo ni da sjedim, sva sam usporena, pretpostavljam da je bolovanje, koje traje evo mjesec dana učinilo svoje. Baš sam izgubila kondiciju. Po mom skromnom mišljenju prerano je da bi se ovako osjećala, al hajd sve će se to morati nadoknaditi kad dođe vrijeme.

Eto nećem više da kukam, dosta za ovaj put, a imam ja jo tegoba user posted image user posted image Kaze mi danas jedan prijatelj da blistam, hahahah reko pa tako se i osjećam user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Midnight_489)
Neposredna veza do poruke: 226
13.6.2016 16:43:48   
Midnight_489
leptirice evo novi link. http://www.market.ba/oglas/ostala-oprema-za-bebe/jastuk-za-trudnice-bez-navlake-jastucnice/814677
Piše ti i cijena 50KM a možeš naručiti tako što ćeš
kliknuti na ovu gore korpu zelenu 😊 a onda slijediš dalja upustva
Evo i slika,znači ova gore zelena korpa:
user posted image

A trebaš se prijaviti da bi naručila,to sam i ja uradila.
Nije teško,samo ideš preko e-maila 😊

Nadam se da sam pomogla

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 227
13.6.2016 17:11:16   
ema08
Gdje ste bebele user posted image , lijepo je kad pišete. Bas je bezveze kad nema nikoga na temi.

BubaDaro, a zato se znaci ti nisi javljala jer si bila vrijedna user posted image . Neka, neka treba i sevapa zaraditi user posted image . Sto se tice trešanja mene je prošla ta faza. Ja sam sad na borovnicama i visnjama, a trešnje sam skroz prerasla user posted image .

Lejla, i ti u hodnju se zadala user posted image , nek te mami malo popazi user posted image

Nudzejma, razumijem te u potpunosti. Kuća bas ubije čovjeka u pojam. Al ne daj se, pogledaj samo onaj spisak i kad vidiš kako je malo ostalo možda ti bude lakše.

Sto se tice jastuka, ja ga imam, ali sam ga dobila i stvarno je korisna stvar...ne mogu zamisliti kako bi spavala bez njega.

Tackice, ti znaci idealna žena, san svakog muškarca dok voliš utakmice. Meni cak i zvuk utakmice ide na živce. A moram te i kritikovati zbog lijenosti.... Ccc navikla nas da si uvijek tu i sad odjednom šipak, pa to nema smisla user posted image

MalaSa, želim brz oporavak.

Žene ja sam se tako nasikirla za vikend. Od prijatelja nam djevojčica bolesna. U bolnici leži, ne znaju sta joj je, a dijete je jako loše... Pa vas molim da dovite za nju u ovim mubarek danima, da im dragi Allah olakša user posted image

(odgovor članu Midnight_489)
Neposredna veza do poruke: 228
14.6.2016 1:15:38   
tačkicaa
Užas! Evo večeras, po ko zna koju noć ne mogu da spavam zbog 'nervoze u nogama' user posted image Pa ljudi izludi me načisto user posted image I odem proguglat', da vidim jesam li luda, jer ne mogu nikome objasnit' ni simptome, a da ne bude smiješne user posted image I gle čuda, postoji nekakav Sindrom nemirnih nogu, koji odgovara ovom mom sranju i još kažu da je izraženiji u trudnoći user posted image Ima li još neka od vas ove probleme? Šta da radim, a da noge ne otkinem i ne bacim s prozora user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 229
14.6.2016 1:20:11   
search
Pridruzujem ti se u nespavanju tackiceeeuser posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 230
14.6.2016 6:59:11   
ema08
Tackice, imam ti i ja tu neku vrućinu u nonama user posted image ako je to to. Ja se naveče gore pokrijem, a noge uvijek vire otkrivene user posted image , samo nije toliko izraženo da ne mogu spavati.

Search, jesi li ti budna ovako kasno zbog sehura ili i inače ovako kasno ležeš? Kako deveras sa postom?

Odoh ja vadit nalaze... smrc user posted image

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 231
14.6.2016 7:41:01   
lejla80
Jutro žene user posted image user posted image
Tacko razumijem te u potpunosti, meni isto teško pada kad ne mogu spavati....... sreća ta me je faza malo popustila, sad spavam i preko dana i navečer. Koristis li ti ovaj magnezijum, nisam upamtila, možda bi ti dobro došao, jer ga ja koristim obično kad radim, jer tada znam imati problem sa nogama.
Meni je povraćanje i dalje glavni problem, a i desni me zezaju, baš mi se upalilo zubno meso user posted image
Ema sretno user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 232
14.6.2016 9:18:47   
nudzejma
Jutroooo,

Evo i mene...Sinoc sam imala iftar.Dosli mi gosti donijeli dio iftara a drugi dio mm kupio i jos nesto on pripremio.Helem nekako smo to napravili da lici na iftar ali ja sam bas bila tuzna jer nije to-to kako sam ja navikla.
Tackiceeee zao mi je sto te to muci...Pokusaj noge malo istusirati hladnom vodom pred spavanje pa onda utrljati neko ulje ili losion.
Hvala Bogu meni spavanje nikad nije bilo problem.Uvijek i bilo gdje mogu spavatiuser posted image
Ema sretno sa nalazima....
I ja sam jutros kontrolisala urin,prvi put poslije onih silnih antibiotika i bestija i hvala Bogu nalaz savrsenuser posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 233
14.6.2016 9:56:58   
mala_sa
Jutro okruglice user posted image , neke malo vece a neke malo manje user posted image
Mi jos slinavi i upaljenog grla al bolje nego jucer hB user posted image , mslm da je ipak do vremena, pa moramo negdje malo iskihati user posted image

Tackice ja nemam problem nervoze u nogama, ali zato imam problem trnjenja desne sake, i svih prstiju, cak i dok jedem i prsti pocnu da trnu, a i po noci se sami od sebe aktiviraju, nimalo ugodno user posted image . Eh sad meni za spavanje nista toliko ne moze smetati koliko ja mogu spavati, tako da u nekom polu snu sve predeveram user posted image

Search a sto ti ne spavas??

Nudzejma ma daj cuj nije to to, mashAllah pa si ikako i pripremila, a iduci aBd pravi gala iftar po tvom user posted image . HB za uredne nalaze, lakse se dise user posted image

Ema i sve ostale koje danas rade nalaze, sretno user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 234
14.6.2016 10:19:04   
agatha
utro, zene, majke, kraljiceuser posted image U iscekivanju posla da i ja sta sarnem.
Tackice moja, i ja mrzim kad ne mogu spavati iz bilo kojeg razloga, i zaista zavidim svima ko je lakog sna. Ja sam katastrofa i plus utjece na mene od glavobolje do nervoze kad ne spavam. U trudnoci relativno dobro spavam, hvala Bogu. Zna me probuditi grc, a skontala sam da mi se to desi jer vjerovatno od tezine podjem istezati nogu i uhvati me, uzas boli, ali snadjem se odmah poslusjedeci pritisnem nogu kao da stojim i prodje. Sto se tice te nervoze u nogama, ne znam, probaj magnezijem olaksati ako vec ne pijes. Pitala si me za nalaze, ja uputnicu uzmem uvijek na prethodnom pregledu i vazi mjesec tako da mi sad 19. istjece pa sam kontala u cetvrtak otici.
Ema, tebi sretno da budu sto bolji rezultati.
Ja jucer gledala neku autosjedalicu da kupim konacno nesto, hah, i na kraju kupim nosiljku chico novu, 40 KM, ima second hand za djecu na Dobrinji pa moze se naci svasta. Vjerovatno mnoge znate za to, pa ko je u Sarajevu a ne zna nek pogleda, imaju i stranicu na FB.

"Vrane vade oči jedna drugoj, ali se razumiju, teško golubu koji se umiješa među njih, moj hakime! Obje će se okrenuti protiv njega i srediti ga, pa se onda opet obrušiti jedna na drugu. Ali golubu neće oprostiti, ni to što je golub, ni to što se umiješa

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 235
14.6.2016 11:26:31   
lejla80
Koliko često se rade ti nalazi, nešto ne mogu da s sjetim? Ja sam radila samo jednom na početku.

2011.
2016.

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 236
14.6.2016 12:18:30   
BubaDara
Dobar dan user posted image user posted image
Da se i ja utefterim za danas u raju user posted image
Nešto sam se naradila od jutros pa sjedoh da odmorim, a kako drugačije nego napisati vama koju user posted image
Sad mi vrijeme za kafu, a kolegica posti pa me nervoza hvata a neću pred njom hehe Sad ću ja se mm svaliti u kancelariju na kafu, on mi neće zahaterit iako posti, samo kaž ako Džana treba kafu on će i napraviti user posted image ja miline user posted image
Joj ema08 ja evo tri dana tražim gdje bi mogla ubrati koju višnju, a majke mi i kupila bi sebi za sok da napravim ali nemaaaa niko da proda user posted image Big lajk i za borovnice, ja to sve volem mljac mljac user posted image
tačkice ta nervoza sigurno dođe od lijenosti user posted image malo kreni u shopping pa možda pomogne, a možda ti se i hanumče sveti što stalno govoriš da ćeš joj uzeti samo ponjavu user posted image user posted image user posted image
Ne daj se, i meni otiču noge pa stavim ih na jastuk dok spavam da spadne otok, a prije toga svako veče tuširanje pa na kraju samo noge ispod koljena tuširam naizmjenično toplom pa hladnom vodom, probaj i ti svašta ovo što ti rekosmo pa naći ćeš sebi spas u nečemu valjda user posted image žao mi je što te to muči user posted image
midnight hvala ti za link, nisam ja vidjela cijenu pa sam zato pitala.user posted image
lejla ja vadim od trećeg mjeseca trudnoće svaki mjesec nalaze user posted image
Meni je sutra dan D za nalaze jer moram i antitijela, ali biće to dobro user posted image
mala_sa želim ti da ozdraviš što prije da ne moraš takva još i porađati se user posted image user posted image
nudzejma user posted image user posted image user posted image za nalaz, nek crknu beštije user posted image user posted image
Sad odmori od mećanja user posted image user posted image user posted image
agatha i sama sam lahkog sna i svaki mi vrag smeta kad trebam zaspati, ali zato kad uspijem to je koma user posted image user posted image
Dobro si prošla s tom nosiljkom, baš povoljno user posted image ne znam ja za tu radnju, ja bila u Sa samo 5 godina kao student, djece nije bilo ni u planu malog mozga user posted image
search ti si baš noćna ptica, nećeš imati problema kad se beba bude budila noću user posted image user posted image user posted image
Ja danas poslije posla putujem za TK, sutra ujutro nalazići pa nazad, dovest ću sebi mami da bude do petka malo kod nas, da malo uživamo user posted image
sve vas user posted image user posted image user posted image user posted image

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 237
14.6.2016 12:22:09   
tačkicaa
Uh ljudi ala sam se umorila, ali sam svašta uspjela završit' pa mi drago user posted image Al' čim nešto uradim, ispadne neki novi pos'o da nisam mirna user posted image Eto i ja sam izganjala uputnicu, ovaj put od prve hvala Bogu, nadam se da neće bit' neke greške sutra kad im bočicu cijenjene tekućine ponesem user posted image
Search A stvarno što ti ne spavaš? Imaš li i ti nervozu u nogama? user posted image
Eh moja Ema da je bar vrelina, lahko bi' ja, nego ovo baš izludi insana, kao neki crvi da mi rovare po nogama, moram ih stalno pomijerat' ili se same bace digod user posted image user posted image Eto sad mi smiješno, a kad padne noć, zovem upomoć user posted image
Lejla Ne koristim magnezijum, i ja sam neđe pročitala da bi to možda pomoglo, ali ne znam smijem li na svoju ruku uzeti nešto jače od Donata user posted image Imam i ja katkad problema s desnima, gruba sam sa koncem i svaki put prokrvarim. Imala sam prije par mjeseci baš neku upalu, nezgodna stvar user posted image
Nudzejma Samo da si me vidjela sinoć, nema šta nisam radila, prvo med kobajagi da me smiri, pa pranje nogu, pa masiranje uljima, pa hodanje u krug, pa lupanje glavom o zid user posted image Sigurna sam da je iftar bio super, bitna je namjera user posted image
Mala Mislim da sam i ja osjetila da mi je trnuo mali prst ruke, ali nije ništa izraženo da bi ga sama pomenula u svojim kuknjavama user posted image A ti si gotov izdeverala, šta te briga user posted image
Agatha Dobro ti to s uputnicom, ne moraš se zajebavat' ovako, em procedura, em beštije traže još procedure user posted image Fala ti na informaciji za tu kupovinu, ja eto nisam znala. Valjda me do sad nije zanimalo user posted image Dobro će doći u svakom slučaju user posted image U iščekivanju posla? Ti to neka međusmjena? user posted image
Lejla ja sam na početku radila jednom i morala sam ponavljati kasnije zbog bakterija, a kad se kobajagi popravilo nisam više kontrolisala do 20.sedmice

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 238
14.6.2016 12:57:05   
ema08
BubaDaro, i ja sam se juče iznenadila, a bogme i pravo obradovala kad sam ugledala višnje. Vjerovatno će uskoro i kod vas biti po granapima za kupiti. A TM naravno da ce da kuha kafu svojim princezama user posted image , nema ih stotinu samo dvije user posted image .

Nudzejma, od tebe je dosta i sto si prisustvovala iftaru. A do godine ćeš ako Bog da praviti user posted image . Bravo za baje user posted image . Sta li ce kod mene danas biti?!

Tackice, ti me uvijek nasmiješ svojim postovima...znam da tebi nije do smijeha al tako komično sve to napišeš da mi uvijek izmamis osmijeh 😊.

Lejla, ja ih radim sada zbog onih bolova sto sam imala jer su kao sumnjali na urinarnu infekciju. Vala me strah tih proteina sto svi pričaju o njima...babaroge jedne... A ni moja doktorica nije nesto poletna da traži nalaze. Ovo su mi na jezeru tražili.

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 239
14.6.2016 13:23:08   
search
Hhhhh, nemam ja nervoze hB nego eto inace kasnije lijezem i zaspem, nisam jutros zapostila al sam opet oko dva, pola tri zaspala,
To za bebu ne znam bas da cu se lahko navic na nespavanje jer ipak spavam do 12 user posted image user posted image i onda se izlezavam jos dok me glad ne natjera da ustanem ili ako moradnem u wc hahah user posted image user posted image lahko mi je tako dok sam sama :)

Ev cojk podigo nalaz brisa, ima neka bakterija Trichomonas vaginalis, saznala sam da se to zove trihomonijaza, ima li neka iskustva sa tim brrr, danas nosim aBd doktorici pa cu vidjet sta ce mi reci za to, mene stvarno nit pecka nit svrbi nit smrdi, samo ide malo vise, sto sam mislila da je normalno, pogotovo u ovom periodu hmmm.., al eto kazu da mogu i da se ne osjete simptomi user posted image

A sto se tice nalaza ja sam haman svaki mjesec vadila, do sad jedno dobrih 7-8 puta hhh tako kako sam i na kontrole isla redovno svaki mjesec pa dobijala i uputnice za to user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 240
14.6.2016 13:36:57   
ema08
Search, kakvi su to brisevi? Kad se rade i gdje?

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 241
14.6.2016 13:46:10   
search
Cervikalni bris, kod nas se vecinom radi pred porod, mislim da svaka trudnica to radi ustvari kad se priblizi porod

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 242
14.6.2016 14:32:51   
mala_sa
Tackice slobodno uvedi sebi magnezijum, ja sam isto jedno vrijeme pila samo donat al ne bude on dovoljan, mslm da bi ti se dosta umanjili simptomi sa redovnim uzimanjem mg.

Lejla ja sam krv kontrolisala 3x (pocetak,6ti mjesec i 9ti mjesec). A urin svaki mjesec.

Search ja ne znam za tu baju user posted image Meni je isto u 36 sedmici radila bris i uredan je hB, al znam da najvise rade zbog streptokok B bakterije jer je ona opasna za bebicu.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 243
14.6.2016 19:16:22   
minie
Ja virim pomalo da vidim je li Mala_sa rodila ljeporicu svoju. Kako ste se na kraju odlucili za ime?

Riki i ja odosmo po somune nani i adzi, tako mi je zao sto ne postim ovaj Ramazan :(

Uzivajte u ostatku vexeri, virnucu ja opet sutra :)

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 244
14.6.2016 20:11:50   
search
Nije haman opasno nista, dobila sam vaginatele neke sedam dana a muz pet tabletica da popije odjednoČ user posted image nadam se da ce bit sve oki :) :) :)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 245
14.6.2016 22:14:52   
lejla80
Moje drage hanumice, hvala vam na brzim odgovorima... meni danas dolazila moja kumica pa smo vazda prosipale šuplju heh

Search u kojem si DZ? Vidiš kako su kod vas detaljni, a sto se tiče tvoje baje to ti je neka spolna baja, koliko ja znam, zato i muz mora da se dopinguje inače bi prvim kontaktom sa njim jopet je fasovala a opet google zna, ha ja user posted image

Tačkice bez ikakve brige, slobodno uzmi magnezij, ja sam ga uzimala cijelu prošlu trudnoću, haman od prvog dana, sada po potrebi, a koliko vidiš sve smo, manje više na njemu user posted image

Agatha i tebe polako počinje hvatati šopingmanija. Ja imam HB puno tih skupljih džidža, sačuvala sam sjedalice, hranilicu, kišobran kolica a i sestra ima malog sina, tak da ću se malo i kod nje zavaliti, sigurno ću naći svega hihi a opet ćemo imat šta da kupujemo, mora dijete nešto i novo imati aBd.

Nudžejma, super za nalaz user posted image

Buba Daro ma hajde pa možeš ponekad i popiti kafu, neće kolegica zamjeriti, ipak si ti žena bembela user posted image

Ema šta bi sa tvojim nalazima?

Mala _sa user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 246
15.6.2016 9:24:21   
mala_sa
Jutro user posted image , eh jednom da i mi kafu zalijemo prve user posted image user posted image user posted image

Kod mene vala sve isto ko juce, nista konkretno pa da kazem evo ga krenulo user posted image , a hladnoooo nam pravo pa garant nece ni ona da izadje da se djaba smrzava user posted image

Mini odlucismo se mi za Sarah aBd, ako ne bude ko i kod vas, u zadnjem trenu promjena user posted image . Jesi li se uhodala sad kao dupla mama?

Search nista taman kad izljecite to onda u akciju istjerivanja bebare user posted image

Sad vam masemo pa se opet javimo aBd user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 247
15.6.2016 9:30:26   
bambi1

Jutro zenice moje :)

Sutra idem privatno kod dr Masica na onaj pregled u 12 sedmici (mjerenje nuhalnog). Vec me trema i panika lagano fataju :)

Jel isla neka zenica kod njega u Vogoscu da mi objasni gdje se nalazi, kako da ga nadjem da ne lutam?

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 248
15.6.2016 9:36:39   
nudzejma
Jutroooo i od nas....
Naspavala se fino,ja i moj djecak veliki doruckovali i sad odmaramo.
Danas mi je redovna kontrola kod mog ginekologa.Na hajjr aBd.Vidjet cemo kakva je situacija.Ja hvala Bogu nemam nikakve tegobe osim sto imam osjecaj da mi se beba podigla od ovog lezanja jer mi stomo nije toliko nisko a i tesko disem.Beba je bas nemirna i stalno aktivna,takodjer cesto stuca.Jel kod vas terminusa mojih isto tako?
Mala_sa neka bebe jos kod mame,lijepo joj je i toplo.Pa cim sunce grane eto i nje aBduser posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 249
15.6.2016 9:56:36   
maglaj_mum
Evo i mi da se malo javimo... Kako ste mi sve redom???? user posted image Mi super, bili skoro kod dokktora, sve je super... Samo se sekiram jr jos me osjetim bebicu rijetko i skkroz slabo...sad sam 21 tt. Kad ste vi pocele osjecati malo cesce i jace...Ljubimo vas

02.03.2011. (mamino sunce doslo na svijet)

Prije braka imao sam šest teorija o odgoju djece. Sada imam šestero djece i nijednu teoriju

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *