|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m
11.6.2016 15:18:33   
tačkicaa
Vidi Male što se dala u eglen, a ja kad god vidim tvoj nik kontam evo je gotova user posted image
Nudzejma Drago mi je da je nos bolje, bar nekome user posted image MEni će haman bit' baš kako Mala kaže, do poroda, pa onda slinava dočekat' hanumicu user posted image Bruka user posted image
Ema Pa eto, i ja sam kontala sačekat' Winky, tako da ću i ja bit' u 27. ili 28. sedmici kad Abd krenem na vježbe user posted image
Arijana Joj mogu mislit' kako kukaš, ako je i mama rekla user posted image Šta te briga, imaš pravo user posted image
Lejla Ja više i ne kontam o kilama, em ne znam s koliko sam startala, a vala i da vidim da se puno debljam ne mogu ništa, jer jedem normalno, samo voće nenormalno, jedem dok se ne mogu mrdnut' user posted image Blago tebi, ti bar znaš kupat' i dojit', ja ću morat' nosit' i sveske, za svaku oblast posebno user posted image Na kvadratiće za kupanje, na uske i široke za dojenje, a blok da mogu sebi nacrtat' kako da dišem, koji sam baksuz, ni to neću zant' kad trebadne user posted image
Minieeeeuser posted image Nek' si nam se malo javila user posted image Kako oporavak? Ljubi bucka od nas user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 201
11.6.2016 15:30:27   
winky_sa
Mala_sa ti bas vrijedna, svaka cast. A beba ce jos malo user posted image
Ovi dani prebrzo prolaze, ja kad skontam da je vec pola proslo pocne me neki strah hvatati user posted image
Ema08 mi smo se sve fino rasporedile po sedmicama, ja jedva cekam te vjezbe, koliko sam cula od drugih znaju biti pravo korisne a to je ono sto mi treba user posted image
Lejla80 uzivaj draga kod mame, da te paze i maze user posted image . A sto se tice kila, moja dr kaze da je oko 10kg u trudnoci optimalno tako da se ja ne bih brinula toliko, vecinom je to beba, plodna voda i ostalo
Nudzejma i Arijana i kod vas polako pocinje odbrojavanje user posted image , aBd slijedeci mjesec ste na redu user posted image
Minnie mahanje za tebe i bebu, uzivajte
A sad kad vidim koliko ste mi vi vrijedne, idem se i ja zavuci u kuhinju, red bi bio user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 202
11.6.2016 16:51:58   
Saraa...
Mene danas nesto leđa bole i gornji dio stomaka, vjerovatno nema veze sa trudnocom ali et ja samo osluskujem :)
Malo se nasikirala, pa me prijateljica naruzila, kaze sta ti mislis da je samo med i mlijeko kad si trudan :-D
Ja se nadam da je ona upravu,jutros primila inekciju progesteron pa me posle nje poceo stomak bolitiuser posted image
user posted image
Ne mogu da Vas praim bas, guzva mi na poslu svaki dan radim :(

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 203
   RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni
12.6.2016 19:51:13   
ema08

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

JUNI 2016 user posted image

25.06. mala_sa user posted image

JULI 2016
user posted image

01.07. Mama3333 user posted image
11.07. search user posted image
20.07. Arijana2 user posted image
27.07. nudzejma user posted image

AVGUST 2016
user posted image

01.08. MajaAjna user posted image
14.08. Angelica

SEPTEMBAR 2016 user posted image

03.09. Vrtni patuljak user posted image
09.09. BubaDara user posted image
11.09. Agatha user posted image
16.09. ema08 user posted image
26.09. Lejni user posted image
26.09. samy_lo user posted image
28.09. tackicaa user posted image

OKTOBAR 2016
user posted image

06.10. anidla user posted image
-- 10. winky_sa user posted image

NOVEMBAR 2016

user posted image

--.11. bebica11
02.11. Maglaj_num

DECEMBAR 2016
user posted image
03.12. lejla80
04.12. leptirica13
24.12. bambi

JANUAR 2017
user posted image

20.01. aidicaa

FEBRUAR 2017user posted image
02.02. saraa
22.02. midnight489

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 204
12.6.2016 20:03:41   
ema08
Eto MalaSa, ostade usamljena u junu user posted image , a možda i tebe trebam brisati sa spiska samo nam to jos nisi stigla javiti user posted image

Nudzejma, Search vi ste onda slijedeće ako Bog da user posted image

Ostale zenice, ako sam koju izostavila sa spiska nije namjerno, pišite da vas utefterim. Isto važi i za one koje znaju spol bebe, a da nisam upratila pišite i to.

Tackice, sta je s tobom? Jel to odmaras od priprema za vikend pa se nas kad ni javitiuser posted image ?!

Lejla, BubaDaro, Agatha, Midnight, Winki sta je s vama žene...nigdje ni jedne...sta reci, koju posluku porati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 205
12.6.2016 21:29:05   
Midnight_489
Evo mene,žene drage user posted image
Nisam se imala vremena ni javiti.
Valja mi sve postove čitati,ali to ti se desi kad si
neredovan na temi user posted image
Mi maloprije bili kod svekrve na iftaru,malo pričali,
iftarili se,baš nam fino bilo.
Sad došli,a ja odmah u piđamu i pravac krevet user posted image
Rekoh,odoh se javiti malo onim ženama na forumu 😊
Baš sam nešto pospana,tako da neću odugovlačiti,idem
pročitati postove,i onda 😴😴

Laku noć vama i vašim bebicama. 🌙⭐️

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 206
12.6.2016 21:49:50   
mala_sa
Mahanje, jos uvijek u paketu user posted image user posted image
Slinim, kasljem, kisem user posted image znaci haos user posted image sad ipak navijam da bebce saceka da prodisem normalno user posted image

Mini pa gdje si zeno, djeca te okupirala 100%, samo polahko a proci ce i ljubomora user posted image .

Sto je najsmjesnije moja mama je imala 3 porod ovakav kakav Mini napisa, kad je pokusala da se poprnje na akuserski krevet i kako je dignula nogu tako brat izletio user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Midnight_489)
Neposredna veza do poruke: 207
12.6.2016 22:41:16   
winky_sa
Da vam i ja mahnem pred spavanje user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 208
13.6.2016 0:36:47   
search
Jos mjesec danaa aBd user posted image user posted image user posted image
Ev imam bas pojake laznjake, stomak se skroz grci i oteza uf ufffff user posted image .....

Mala sa, aBd da i tebi pilence tako izleti za sekundu hhh :)
Ja prvorotka ne nadam se manje od 10 sati haha, prosjek je negdje odo 16/18 kako se sjecam user posted image user posted image , prijateljica mi se porodila prije 4 dana, 36 sati trajo porod brate mili user posted image i to bebče od 2,600 mrvica mala tako je namucila user posted image

Hajte sa mnom lubenice i caja haha, ubitacna kombinacija user posted image user posted image ,
Jeste se usutile preko vikenda niđe nikog, kad god uđem na temu jedan novi post bude max user posted image

(odgovor članu winky_sa)
Neposredna veza do poruke: 209
13.6.2016 8:45:41   
nudzejma
Jutro drage moje,

Minie drago mi je da si nam se javila.Uzivaj sa svojim momcima.
Mala_ sa bas te u nezgodno vrijeme to uhvatilo.Nadam se da ce kao i kod mene proci za 2 dana.U zivotu mi brze i lakse viroza nije prosla.
Ja sam jucer katastrofa bila.Valjda mi je ovo mirovanje vec na nos izaslouser posted image Jos ono vrijeme cas kisa,cas sunce ma ja sam se toliko puta preznojila uhhuser posted image Onda mi se bas nesto skupilo samo bih plakala.
Sinoc samo neke ruzne snove sanjala na hajjr.I jutros se rano probudila nemogu spavati kisa pljusti a ja bas bezzeuser posted image user posted image user posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 210
13.6.2016 9:59:44   
Leptirica13
jutro zenice,

jel neko kupovao jastuk za trudnice (banana)?
Ako jeste, plizz iskustva, ako je u Sarajevu, napisite gdje I koliko kosta..hvala...

od 01.03.2013.cekamo nasu/e malu/e igrackicu/e..
16.03.2016. IVF, 2 blastociste
26.03.Beta 207.7,II Beta 364,2
05.04.2016. dvije male gest.vrecice :)
19.04.kuca jedno srce...03.05.ipak jedna beba

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 211
13.6.2016 11:13:41   
mala_sa
Jutro i od nas user posted image , A i ja smo jutros prepjesacile dobra 3km user posted image , i naravno pokosnule al nema veze user posted image

Nudzejma nije lahko, pritrpi do 36te aBd i onda u setnje lagane svaki dan, godit ce ti sigurno. Evo nos se hB smiruje, jos grlo da saniram, ubi me kasalj 😤.

Search mashAllah user posted image nek nisam jedina u odbrojavanju user posted image . Eh cuj lubenica i caj, ima da ne izlazis iz wc-a user posted image user posted image . Uh drugarica ti se bas namucila, a ne mora znaciti da ces imati dug porod iako je prvi; moj prvi je trajao dve ukupno 6 sati, drugi 4 sata a sad vidjet cemo aBd user posted image .

Leptirice ja imam taj jastuk, sad mu je treca beba user posted image i stvarno sam ga iskoristila, sto za spavanje, sto za dojenje kasnije. Jos moj ima i kao "gace" pa beba moze da lezi u njemu i za ti sam ga isto bas iskoristila.
Moj je ovakav user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu Leptirica13)
Neposredna veza do poruke: 212
13.6.2016 11:17:46   
Midnight_489
Leptirice ja imam taj jastuk i zadovoljna sam,meni je
veoma udoban. user posted image
A ne znam gdje ga imaš kupiti,ja sam svoj naručila preko neta,
a ne živim u Sarajevu. user posted image
U mene je ovakav isti:

http://www.market.ba/slike/oglasi/sx_814677.1.jpg

Neposredna veza do poruke: 213
13.6.2016 11:24:07   
Midnight_489
Morala sam staviti link slike. 😀 ne znam kako se slika stavlja
mala_sa kako stavljaš sliku? user posted image

Neposredna veza do poruke: 214
13.6.2016 11:28:47   
agatha
Helou, zene! :) Kako ste mi sve redom?Ja sam nekakva umrtvljena jedva se dovukoh na posao, ovo me vrijeme ubi, znojenje katastrofa i glava mi trni. Za svaki slucaj, navratih da tlak izmjerim, dobar je hvala Bogu a ostalo se da izdrzati. Kod mene je jastuk za dojenje, koji sam dobila, sad ga koristim za spavanje kad se ne mogu namjestiti, isti kao kod Male samo nema ove gace, mislim isti oblik.
Ove sedmice trebam nalaze uraditi i vec me prpa kakvi ce biti...
Grlim vas sve bembeleeeeee user posted image user posted image

"Vrane vade oči jedna drugoj, ali se razumiju, teško golubu koji se umiješa među njih, moj hakime! Obje će se okrenuti protiv njega i srediti ga, pa se onda opet obrušiti jedna na drugu. Ali golubu neće oprostiti, ni to što je golub, ni to što se umiješa

Neposredna veza do poruke: 215
13.6.2016 11:33:38   
Midnight_489
agetha Mahanje ☺️
Ma i ja sam naka sva nikakva user posted image
Valjda zbog vremena,sad sunce,sad kiša 😃
Ma bit će sve OK,držim ti fige 👍

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 216
13.6.2016 12:35:44   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: Midnight_489

Morala sam staviti link slike. 😀 ne znam kako se slika stavlja
mala_sa kako stavljaš sliku? user posted image

Ides na slikomat.com, upload slike uradis (ja uvijek direktno sa mob radim), i onda ti on ponudi vise linkova (za razlicite formate), ti kopiras samo "link za forume" i zalujepis ga u prozor gdje pises post. Kad potvrdis post on prikaze sliku. user posted image

Neposredna veza do poruke: 217
13.6.2016 12:57:57   
Leptirica13
a preko koje stranice si narucila ?

Leptirice ja imam taj jastuk i zadovoljna sam,meni je
veoma udoban. user posted image
A ne znam gdje ga imaš kupiti,ja sam svoj naručila preko neta,
a ne živim u Sarajevu. user posted image
U mene je ovakav isti:

http://www.market.ba/slike/oglasi/sx_814677.1.jpg

Neposredna veza do poruke: 218
13.6.2016 14:03:48   
BubaDara
Pa gdje su moje drage slatke trblice ??? user posted image user posted image user posted image
Ja sam vam u petak navečer skontala da bi mogla pripremiti u subotu veliki iftar da zaradim sevapa malo više, pa sam pozvala roditelje i brata i snahu od mm jer svi poste, pa eto mi rekoh puno sevapa user posted image user posted image Tako sam fino subotu provela u kupovini namirnica što mi je falilo i onda se bacila u pripreme user posted image Sve bilo ukusno i fino, i sreća pa su i noćili da se pojede i za sehur štogod jer naravno uvijek se spremi puno pa ostane user posted image Eto zato nisam imala vremena ni da uđem na rr ali zato sam sad sve fino pročitala user posted image
ema08 drago mi je da si našla ogradicu za Vedu user posted image
Ma ja ako ne budem našla, uzet ću onu tri drugara bež boje i takav krevetić i super user posted image Imam ja za kolijevku bijelu ogradicu, mama poručila dormeo, ali je malena za krevetić, pa ću nju za kolijevku iskoristiti user posted image
mala_sa ti si meni prava žena majka kraljica, pored svega tebi i do iftara da spremaš, svaka ti čast! user posted image user posted image
Joj i mi smo bili u trešnjama, kontam da vam postavim sliku grane, ali strah me da me ne ubije jecmicak hahahaha user posted image
A ženo draga, ušla sam u nadi da si se porodila, a ti još u trešnje išla takva user posted image
lejla80 blago tebi pa se svalila drugome na grbaču hehe, ja ću tako morati ovaj vikend da odmorim noge od otekilna user posted image
Nemoj se ba sikirati za debljinu, meni svi kažu otići će kad se porodiš user posted image Ja se eto onako nisam puno udebljala, ali opet kad pogledam ramena i ruke iznad laktova na ogledalu, sebi izgledam nešto ko rambo user posted image kao da mi se tu malo povećao obim, ne znam je li normalno, ali zamislit ću da jeste user posted image
nudzejma drago mi je da si prizdravila user posted image Ne brigaj za pi-pi, i ja tako česti idem, mada pijem i dosta tečnosti stvarno, pa mora negdje izaći user posted image biće to dobro ako Bog da user posted image
Arijana2 nekad treba biti i razmažen, kad stalno govoriš da si super, ne shvataju baš za ozbiljno ni kad se na šta požališ user posted image Ja sve govorim ja sam super hvala Bogu pa onda svi "mogla si ovo, mogla si ono" a nekad baš ne mogu stajati npr na nogama kako bi nekom za neku priliku spremila kolač ili nešto "jer ja to radim dobro" itd. Mazi se i uživaj user posted image
minie drago mi je da bucko napreduje, nek si nam se malo javnula user posted image user posted image
tačkice pa odlična ideja za sveske, kad naučiš šta fino na tim vježbicama, valja mi kopirati od tebe kad dođeš u TK user posted image ti ćeš bar naučiti štogod na vježbama, a ja ni to nemam user posted image Kod mene kad krene i odem u bolnicu ja ću pitati sestre da mi prvo objasne kako da se ponašam, s obzirom da me moje zdravlje do sad služilo da nikad nisam bila i ležala u bolnici hvala Bogu, pa će sve da mi bude novo i šokantno a uz to i boli, ludilo user posted image
Šta ste to zaslinavile sve? Da nije do alergije na nešto, ovdje lipa počela cvjetati pa je baš uzmirisalo, ali i meni smeta, svrbe me oči i nos užas, ali deveram nekako user posted image
search mashallah i tebi se približilo user posted image kad god dođe da bude lagano i brzo ako Bog da user posted image
agatha i sama sam ti takva user posted image ako Bog da u srijedu moram nalaze i antitjela pa nešto me baš prpa uhvatila što ti kažeš, hemoglobin mi na prošlim već bio umanjen za 10, ko zna sad kako će biti, ali eto nadajmo se najboljem user posted image sretno i tebi user posted image
leptirice13 ja to još nisam kupila jer mi još ne treba, ali kontam kupiti preko bući bu stranice na fb. Čini mi se da sam tamo vidjela fine user posted image
Grlim vas sve redom, i ove što nisam spomenula direktno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 219
13.6.2016 14:13:55   
tačkicaa
Mahanje i od mene user posted image Jao kako se ja brzo umaram, to nije normalno. Valjda trudnoća ne može pratit' moj korak, vazda nešto brzo hodala, i kažu mi da ne znam hodat' jer se dočekujem na pete user posted image tako da me stomak zaboli nakon 200m user posted image A sad se kobajagi bila zaputila na malo duže staze, umalo da sjednem na po' puta user posted image
Saro Ni ja se izgleda još ne mogu navić' na trudnoću, a beba lupka k'o luda user posted image Mene u gornjem dijelu boli skoro svaki dan, bar po malo, želudac mi nikad nije bio jača strana user posted image A što se leđa tiče, od prošle sedmice su me i krsta počela bolit', i jbg user posted image Ni za šta nismo haman user posted image Ali tebi je još mala trdnoća, možda su tebi oni neki startni bolovi, supa sa mučninama user posted image
Ema E vala sam se i ja ulijenila user posted image Baš sam fino vikend preljenčarila sa mm, pa sad malo produžila i sama user posted image Valjda mi zato teško pade ovo malo obaveza što imam user posted image Joj juče' sam se bila prepala, gledala utakmicu Turska-Hrvatska, i kad je Luka dao go toliko sam skočila i počela vrištat', valjda zaboravila da sam trudna user posted image da mi se stomak ispupčio i zgrčio user posted image Prepala sam bebče user posted image Kako mi je bilo žao poslije user posted image Jedva se opustila jadnica sa neodgovornom materom user posted image Tako da više ne gledam utakmice, jer ne mogu da ne navijam user posted image
Midnight Ma hajde, neće ti biti teško ni iščitat', vidiš da smo se bile lijene user posted image
MAla_sa Evo sad gledam spisak od Eme i kontam, šta smo navalile na tebe, još ti nije ni termin user posted image Ja umislila da je već proš'o user posted image Je li to prehlada ili one tvoje pripreme za porod, kad se nos otopi? user posted image
Winky Mahanje user posted image
Search Joj ne sluti te teške porode, ne treba nam još i ta prpa pord svih muka blaženog stanja user posted image
Nudzejma I meni nešto ne ide spavanje u normalan vakat', ubi me nervoza ili zapušen nos... Sreća pa možemo ujutro nadoknadit' user posted image
Leptirice JA ti nemam nikakvog iskustva što se tih jastuka tiče user posted image
Joj Agatha i meni je ove sedmice na redu kontrolisanje beštija, i ja sam se uprpila user posted image Moram provjerit' nalaz, zaboravila sam da li i krv kontrolišem, ali kako god mene samo ovaj urin brine, imam osjećaj da nikad neće bit' dobar user posted image Kad ćeš ti? Ja još ni uputnicu ninsam zbavila user posted image

Neposredna veza do poruke: 220
13.6.2016 14:18:52   
tačkicaa
BubaDaro Vidim ti se javila u međuvremenu user posted image Ne sekiraj se, ja kad naučim, sve ću da ti objasnim user posted image A kako ću zapisivat', smijem odma' zaboravit' user posted image Sretno i tebi sa nalazima, haman smo se skoro sve zadevarale time user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 221
13.6.2016 14:33:40   
Midnight_489
Leptirica naručila sam preko ove stranice.
Prave jastuke po narudžbi,i ja sam zadovoljna user posted image
Izvoli link:
http://www.market.ba/oglas/ostala-oprema-za-bebe/jastuk-za-trudnice-lovehug/808885

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 222
13.6.2016 14:47:45   
BubaDara
hvala tačkice moja user posted image ma vjerovat ćemo da će biti dobri nalazi kod svih dok se ne desi suprotno user posted image
midnight koliko košta ovaj jastuk? Djeluje mi dosta velik i dobar, ovi na fb su čini mi se manji user posted image

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 223
13.6.2016 14:56:32   
Midnight_489
Bubadara joj ne znam,podavno sam ga naručila,zar ne piše cijena na linku?
Jest malo skuplji,ali je mnogo velik,udoban i mekan.
A poslije poroda ga možete koristiti za dojenje i spavanje sa bebom ❤️💗

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 224
13.6.2016 15:10:00   
Leptirica13
super izgledaju, koliko kosta I kako se narucuje?
ja nemam prijavu na ovoj stranici :(

Leptirica naručila sam preko ove stranice.
Prave jastuke po narudžbi,i ja sam zadovoljna user posted image
Izvoli link:
http://www.market.ba/oglas/ostala-oprema-za-bebe/jastuk-za-trudnice-lovehug/808885

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *