BubaDara
|
Pa gdje su moje drage slatke trblice ??? Ja sam vam u petak navečer skontala da bi mogla pripremiti u subotu veliki iftar da zaradim sevapa malo više, pa sam pozvala roditelje i brata i snahu od mm jer svi poste, pa eto mi rekoh puno sevapa Tako sam fino subotu provela u kupovini namirnica što mi je falilo i onda se bacila u pripreme Sve bilo ukusno i fino, i sreća pa su i noćili da se pojede i za sehur štogod jer naravno uvijek se spremi puno pa ostane Eto zato nisam imala vremena ni da uđem na rr ali zato sam sad sve fino pročitala ema08 drago mi je da si našla ogradicu za Vedu Ma ja ako ne budem našla, uzet ću onu tri drugara bež boje i takav krevetić i super Imam ja za kolijevku bijelu ogradicu, mama poručila dormeo, ali je malena za krevetić, pa ću nju za kolijevku iskoristiti mala_sa ti si meni prava žena majka kraljica, pored svega tebi i do iftara da spremaš, svaka ti čast! Joj i mi smo bili u trešnjama, kontam da vam postavim sliku grane, ali strah me da me ne ubije jecmicak hahahaha A ženo draga, ušla sam u nadi da si se porodila, a ti još u trešnje išla takva lejla80 blago tebi pa se svalila drugome na grbaču hehe, ja ću tako morati ovaj vikend da odmorim noge od otekilna Nemoj se ba sikirati za debljinu, meni svi kažu otići će kad se porodiš Ja se eto onako nisam puno udebljala, ali opet kad pogledam ramena i ruke iznad laktova na ogledalu, sebi izgledam nešto ko rambo kao da mi se tu malo povećao obim, ne znam je li normalno, ali zamislit ću da jeste nudzejma drago mi je da si prizdravila Ne brigaj za pi-pi, i ja tako česti idem, mada pijem i dosta tečnosti stvarno, pa mora negdje izaći biće to dobro ako Bog da Arijana2 nekad treba biti i razmažen, kad stalno govoriš da si super, ne shvataju baš za ozbiljno ni kad se na šta požališ Ja sve govorim ja sam super hvala Bogu pa onda svi "mogla si ovo, mogla si ono" a nekad baš ne mogu stajati npr na nogama kako bi nekom za neku priliku spremila kolač ili nešto "jer ja to radim dobro" itd. Mazi se i uživaj minie drago mi je da bucko napreduje, nek si nam se malo javnula tačkice pa odlična ideja za sveske, kad naučiš šta fino na tim vježbicama, valja mi kopirati od tebe kad dođeš u TK ti ćeš bar naučiti štogod na vježbama, a ja ni to nemam Kod mene kad krene i odem u bolnicu ja ću pitati sestre da mi prvo objasne kako da se ponašam, s obzirom da me moje zdravlje do sad služilo da nikad nisam bila i ležala u bolnici hvala Bogu, pa će sve da mi bude novo i šokantno a uz to i boli, ludilo Šta ste to zaslinavile sve? Da nije do alergije na nešto, ovdje lipa počela cvjetati pa je baš uzmirisalo, ali i meni smeta, svrbe me oči i nos užas, ali deveram nekako search mashallah i tebi se približilo kad god dođe da bude lagano i brzo ako Bog da agatha i sama sam ti takva ako Bog da u srijedu moram nalaze i antitjela pa nešto me baš prpa uhvatila što ti kažeš, hemoglobin mi na prošlim već bio umanjen za 10, ko zna sad kako će biti, ali eto nadajmo se najboljem sretno i tebi leptirice13 ja to još nisam kupila jer mi još ne treba, ali kontam kupiti preko bući bu stranice na fb. Čini mi se da sam tamo vidjela fine Grlim vas sve redom, i ove što nisam spomenula direktno