BubaDara -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (3.5.2016 15:42:17)
|
Javljanje i od nas dvije [sm=smiley36.gif] Prvo da vam se svima zahvalim na riječima podrške, stvarno puno znači [sm=smiley1.gif] Nakon svega mogu reći hvala Allahu dž.š. pa je sve dobro ipak, i da nijedna od vas ne doživi tu neugodnost! Ema08 doktorica mi je rekla da sebi kupim pojas u apoteci na čičak, za trudnice, ali dobila od druge doktorice neki elastični nije na čičak pa evo me se danas upakovala u to, nije baš ugodno, nekako se osjećam baš stegnuto i kao da patim bebu ali šta ću, valjda je tako bolje [sm=zmeden.gif] Brine me to što je danas skroz slabo osjetim i kad sam je osjetila, to je bilo baš u dnu stomaka opet, kao da gura taj pojas... nadam se da će se pomaći to sve gore pa da ne nosim ovo više, baš me muči [sm=smiley13.gif] Ima li iko iskustva da je to nosio samo kratko ili mi je to sad do kraja nositi[sm=zmeden.gif] Prethodnih dana sam je osjećala svaki dan a sad skroz rijetko, pa eto s obzirom da se to dešava mnogim valjda je i kod nas normalno [sm=smiley36.gif] vrtni patuljak mi se odlučili na ime Džana aBd [sm=smiley1.gif] winky_sa i ja se trudim da spavam na lijevom boku ali kad se nekad drugačije probudim, samo se opet okrenem lijevo i nastavim [sm=smiley36.gif] Ne opterećuj se previše s tim [sm=smiley1.gif] nudzejma kod mame je najljepše hehehe samo uživaj [sm=smiley1.gif] I da, reče ti tačkica da je mene ustvari osjećaj prevario a za nju ćemo tek da vidimo [sm=smiley1.gif] mala_sa uživaj sa svojima i profitiraj što više hehehe [sm=bravo.gif] blossom kod tebe muž baš proslavio radno praznik rada [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] što si bona takva, gora od ovih privatnika [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A čime mažeš stomak? Meni preporučili HIPP sensitive ulje za mame pa za sad s tim, ne znam kasnije šta bi mogli ako krenu strije, za sad još nema ali smo mali još [sm=zmeden.gif] Hvala ti, i meni je baš drago da se možemo sređivati, uhhh kad mama obuče štramplice, haljinicu i trakicu na glavu stavi, ima da se svi momci okreću za njom [sm=jezicek.gif][sm=zz_wub.gif] tačkice ljibim i tebe tako veselu do ponoći [sm=zz_inlove.gif] Paša će biti moj zetina ako Bog da [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|