tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (10.5.2016 8:33:47)
|
Jutro drage trble [sm=smiley36.gif] Ja sam toliko postala trblava da svaku put kad nešto jedem ili pije zalijem dete [sm=smiley36.gif] Mala_sa Ah vi ste baš vrijedne, i ti i tvoje hanumice [sm=bravo.gif] Koja je boja noktića? Ja mnogo volim lakove i ružiće za usne [sm=bravo.gif] Ostalo ne znam ni koristit' [sm=smiley36.gif] Pa kod mene je ova beba baš lopuža, nije da se krije, nego se fino izvali, raširi čak i none, ali vazda je pupčanik tu između i džaba [sm=smiley36.gif] Ali kako doktorica reče, nema tu testisa. Ja se šokirah, čuj dete mi nema muda uz ovakvu mater [sm=smiley3.gif] [sm=smiley36.gif] Šta god bilo, nadam se samo da neće puno osobina na mater povuć' [sm=smiley36.gif] Sem fizičkih naravno, džaba j' ljepše su mi none nego kod mm [sm=smiley36.gif] Helem, ajmo dalje [sm=smiley36.gif] BubaDara A šta ću draga prijo, nije dijete još spremno da se izjasni, pa valja poštovat' trenutni izbor, tolerancija, demokratija ovo-ono [sm=smiley36.gif] Ja svoga ne moram ni kulirat', sve zaboravim u trenu i sjetim se nakon dva sata da reagujem na nešto [sm=smiley36.gif] A tad to ispadne više smiješno i eto ti moje svađe, ni to više ne mogu k'o nekad [sm=smiley13.gif][sm=smiley36.gif] Jagode bi' ja rado jela da imam, nešto ti ja to puno ne pazim ako mi se nešto sviđa, a i vala đe voće da škodi? [sm=zmeden.gif] Samo ti jedi, da princeza bude ka' jagoda [sm=bravo.gif] Samy Čestitam ti za urednu kontrolu i za odlučnu bebu što se tiče spola [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Vrtni Ja stvarno ne znam da se žara ne smoije pit' [sm=zmeden.gif] Možda ono nešto umjereno, šta znam... Ali ja sam na 80% onih čajeva što kupujemo na kutiji pročitala da se ne preporučuje trudnicama, čak i uvin[sm=zmeden.gif] A doktorica mi rekla da smijem [sm=zmeden.gif] Po malo ti to, a sigurno nije ni ukusan, pa nije ti teško obuzdat' se [sm=smiley36.gif] Search Draga moja ja sam se ismijala ovom tvom postu [sm=smiley36.gif] Tebe hormoni deru k'o nikog haman [sm=smiley36.gif] Polako bona, ja imam osjećaj da ovaj moj i ja to svako sami ništa ne bi ni umjeli [sm=smiley36.gif] Dobro će ti doći pomoć, a i nene jedva čekaju, nemoj im uskratit', neka se bar malo profuraju [sm=smiley36.gif] Sinoć ja baš pričam s mm kako će to bit' zeznuto, malo, polomiće se. MA jok kaže, bebe su jake. Doduše ja nisam nikad mlađe od godinu uzeo u ruke [sm=smiley36.gif] Tako da ćemo mi čekat' dok napuni godinu pa onda preuzet' od mame i svekrve, što je sigurno-sigurno [sm=smiley36.gif] Što se pelena tiče, ja ne znam stavit' ni ove jednokratne, a kamoli da bebu upakujem u onu pamučnu [sm=zmeden.gif] Ima da se slomiš s tim pelenama, čisto da znaš [sm=smiley36.gif] Jesi li bila u Nahli? Ja se nikad natjerat' da odem uplatit' ono 20KM, a poslala sam mail prijave... I da znaš da sam zabalila od ovog tvog nabrajanja voća [sm=smiley36.gif] Winky I kod nas se kobajagi vidio braco u 15.sedmici, ali predomisli se [sm=smiley36.gif] Daliyah Ne sekiraj se za spisak, sredićemo ga već nekako, ti sad samo brini kako da dišeš i to [sm=smiley36.gif] I slušaj mater [sm=smiley36.gif] MEni bi haman trebalo ispravit', pa ćemo opet mijenjat' ako se mala vaga predomisli za 3 sedmice [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|