search -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (7.5.2016 21:40:21)
|
Ev da se i mi javnemo, mahanje svimaaaa Jedva cekam da muz dođe sa rekreacije pa da spavamo haha, ne mogu bez njega a tako sam umorna, a nista haman nisam radila al eto tako to biva :) Spominjale ste histerisanja i promjene raspolozenja pa da se pohvalim svojim stanjem hahah kolko puta sam navece pred spavanje plakala, muz spava ja gledam u njega i placem kako mi je sladak i kako mi je zao sto sam ga nekad naljutila il bilo sta [sm=smiley36.gif] pa onda mi bude krivo sto sam se udebljala pa ondaaa kontam kako cu smrsat pa onda kontam ne voli me vise, ma joj sve gluposti neke, a kad pomislim na to da me gosti docekaju kad dođem iz porodilista srklet me fata, spominjala sam svekrvi da mi dođe ako vec hoce ali SAMA, gosti kasnije ima vremena, ali prvo zelim da se odmorim da mi je mir u kuci da mi niko ne dira bebu i ne govori sta da radim, jednostavno dok ne uspostavimo neki svoj ritam i dok se ne smire osjecaji ne zelim da mi iko smeta, a samo bi mi smetali, pogotovo muski, vala samo mi treba coek, jedino za spremanje hrane i malo po stanu pocistit to moze eto svekrva ili moja mama. Joj ne znam sta mi je sva se ospem samo kad razmisljam o tome, moracu im opet svima naglasit... Vec sam ljubomorna, prvo i meni dijete a i njima svima prvo unuce- bice tu svega hahah [sm=hudicek1.gif] uhhh kako me nervoza fata za tooo brrrr mogla bi nekog izuderat [sm=smiley36.gif] Neka ste mi rekle za seminar vidimo se tamo aBd :) Ja nekad imam osjecaj da ce mi otpast stomak, to tako bude tesko dole nesto na dnu uzas, imam potrebu da ga pridrzavam, al sama sam si kriva to mi se ne desava kad nosim pojas al sta cu izbjegavam da ga nosim kad he cojk kuci jer mi ruzno izgleda preko odjece a ja hocu da mu budem lijepa haha [sm=smiley36.gif] Sta ste jos pisale hmmm???? Meni se nesto nekad cini mali stomak, kontam kako bebče od kilu i po i 40 cm otrpilike dugo stane unutra haha, pogotovo kad legnem na leđa upola se smanji jel kod vas tako? Bas me zbunjuje , jos jedan dan bude veci pa mi se sljedeci cini manjim, kontam beba mi smrsala hahah Joj moram da perem tepihe, zavjese i posteljinu, cekam toplije vrijeme pa da navalimo sve zavrsit do termina aBd :) Zene sa vise djece kako ste se vi nosile sa ljubomorom?! Savjetujte me jer sam postala bolesna iako se jos nijee ni rodilaaaaaa [sm=zz_giggle.gif]
|
|
|
|