BubaDara -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (6.5.2016 9:33:05)
|
Jutro i od nas dvije [sm=smiley4.gif][sm=zz_wub.gif] Ovdje sunčano pravo pa milina od jutros kako je bilo prethodnih dana [sm=bravo.gif] Čekamo kraj petka pa idemo u skitnju vikend [sm=zz_running.gif][sm=zz_wink.png] Tačkice prijo nema za nas brige, ja i princeza rahat od muke na poslu, samo da nas zdravlje posluži [sm=smiley1.gif] a i mene smori sjedenje, još ovaj pojas, uhhh.... ali danas sam ga obukla preko potkošulje pa osjećam da me manje steže....snašla se [sm=smiley36.gif] Uglavnom prošla nas je i bol s desne strane stomaka, ko zna, sigurno se onda malo igrala s mojim crijevima pa me boljelo [sm=smiley36.gif] svamojadjeca imam i ja ponekad napade histerije, ali ne diram nikoga dok mi se ružno ne obrati (uvijek svima kažem sve mi mogu reći osim debelaaa) eh tad poludim [sm=smiley36.gif] Muža rijetko maltretiram, samo on zna da se ja brzo upalim pa me nekad namjerno zeza oko imena, ili oko neke kupovine, kad kažem treba nešto za bebu, npr jucer govorim za ljuljačku onu na baterije i on kaže "jeste vi meni fine!" i ja se odmah ubrzam na 200 i počnem histerisati kako je to naša mezimica, princeza i kako treba to i to i to, a on valja meni od smijeha i kaže "vrati u prvu, zezam te, kupuj šta hoćeš i šta misliš da treba!" i js onda skontam da sam gora ja što mu i govorim svoje potrebe umjesto da fino odem i kupim što želim kad dođe vrijeme...a tek za ime, dogovorili jedno i on svako malo mene zeza kad nekom kazem koje ćemo da nije to ono što on hoće, on hoće "Šefika" ili "Rabija" i tako stalno izvodi s mojim hormonima, i onda kaže "hormoni su čudo" i valja od smijeha! [sm=smiley36.gif] A lejni dobro je da je tačkica ukapirala, inače ko bi nas drugi zezao [sm=smiley36.gif] Nema veze, biće slađe kad se doooobro poželi [sm=smiley36.gif][sm=smiley17.gif] Čuj i ne viđamo...e tačkice, ti nas u djevice Marije prebaci odmah [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|