tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (4.5.2016 8:49:24)
|
E jutro hanume [sm=bravo.gif] Evo Tačkice opet s posla Neke od vas su me pitale šta bi na kraju, pa evo da vam kažem da pojma nemam. Nisu mi ništa znali reći u petak, a javili da se ne radi u utorak. I tako ja dođem jutros i čekam gospodu da se udostoji da mi kaže da li da vam od sasd pišem od kuće ili da to još radim odavdje [sm=smiley36.gif] Samy MA slobodno pij, nema šanse da ti nana naškodi. Meni je to najbolji čaj i jedini koji pijem kad nisam bolesna ili me ne natjeraju. Posebno domaći, nema ljepšeg mirisa [sm=smiley1.gif] Ja sam se žalila na bolove i tegobu ovdje i kazali su mi da ne kukam i da sam dosadna trudnjača [sm=smiley36.gif] Šalim se, i mene skoro svaki dan nešto zaboli. Ali želudac redovno prestane s radom, pa je to za poludit' [sm=zmeden.gif] Imam i bolove nisko, popijem apaurin pa se smiri. A što se magnezija tiče, ja pijem samo Donat po čašu dnevno i neke mineralne onako kako mi naumpadne. Mislite li da bi' trebala još dodati? Već od prošle kontrole pijem Prenatal, a tu ima svašta, pa kontam ma i Mg-a? [sm=zmeden.gif] BubaDaro Moram da kažem tebi i tvojoj princezi da smo nas dvoje polaskani i ima da dolazimo sa cvetićem i tamburom pod pendžer [sm=bravo.gif] Blossom Ti više ne brini ni za stije ni za bilo šta. Ti svi svoje skoro prošla, sad samo organizuj dobrodošlicu [sm=smiley36.gif] I ja se sad mažem HIPP maslacem, a prije njega sam koristila Weledino ulje. NEkako mi je HIPP bolji, ljepši mi osjećaj na tijelu, koji traje non stop, jer mažem svaku noć, tako da sam i sljedeći dan mekana, k'o prava loptica [sm=smiley36.gif] Weleda mi lijep miris, ali nekako je ljepši filing mazat' se maslacen nego uljem, a i ekonomičnije je. JA sa Weledu potrošila za 5 dana, još sam bila mala tad [sm=smiley36.gif] Winky JA mislim da se ti bezze brineš, opusti se u uživaj [sm=smiley1.gif] Nemoj se puno zamarat' tim pitanjim šta smiješ šta ne. Trudnoća je drugo stanje, malo je čudno, ali meni rekoše da ako je sve ok možeš se ponašat' kao i do sad, sem naravno nekih akrobacija i bacanja na trbuh, a ne daju ni pivo i cigare da znaš [sm=smiley13.gif][sm=smiley36.gif] Ne sekiraj se, čitaj samo lijepe stvari, razmišljaj pozitivno i biće dobro. To ti ja kažem, iskusna majka [sm=smiley36.gif] Minie Kako ste vas troje danas? Jesu li dvoje još skupa? Je li tata/babo skoro doš'o? [sm=smiley1.gif] Search Ja se nikad ne bi' sjetila jastuka za dojenje [sm=smiley13.gif] Moram počet' vodit' tefter k'o BubaDara, ne ide ovo ovako, kako sam krenula ja ću mu pelene zaboravit' kupit' [sm=smiley13.gif] Jadan moj paša s mojom memorijom [sm=smiley13.gif] Dinaina Tebi sretno danas, držimo fige [sm=bravo.gif] Mala Odoše li tvoji? Kako je mala raja? Kompletno sva? [sm=smiley1.gif] Vrtni JA ne znam kakav je osjećaj kad muči kiselina, to mi nikad niko nije znao objasnit'. Kod svakog drugačiji opis [sm=zmeden.gif] JE li se smirilo? Kako se sad spava? [sm=smiley1.gif] Nudzejma Sretno na pregledu i vakcini [sm=smiley1.gif] Emaaa JAvlja li se beba danas? [sm=smiley1.gif] Još da nam se Sanjalica javi pa kaže kako je kod njih, ali šipak, ona se sad mazi sa svojom Debeloguzom kojoj mi ime još ne znamo [sm=smiley36.gif] Koju sam zaboravila spomenut' nek' ne zamjera, svojski sam se trudila. I evo do kraja posta sam saznala i da će mi produžiti ugovor, toliko dugo vam pišem [sm=smiley36.gif] Eto [sm=smiley31.gif] vas sve
|
|
|
|