BubaDara -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (12.5.2016 9:41:50)
|
Jutrić drage naše [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Mi jutros jedva se izvukle iz kreveta, ova kiša nas obara, a valja raditi [sm=smiley1.gif] Search koliko ti je željezo? Meni prije bilo 129 a na zadnjem nalazu 119 i doktorica mi dala da pijem Haemovit plus, kao nisu jake a već me je počela kao beba crpiti pa bolje da ih pijem, i još mi je rekla cvekla, pekmez od jabuke, grožđice, špinat, zelena salata, pa eto pokušaj nešto od toga, najbolje ishranom ako možeš. Ja kupila Fructal sok od cvekle 100% pa popijem po čašu dnevno, nije baš lijep ali što se mora ide nekako [sm=smiley36.gif] malo borovnice malo cvekle pa se izbalansira ukus [sm=smiley36.gif] tačkice kakvo bolan vanka, budite patriote [sm=jezicek.gif] Ne znam šta da ti kažem, svako ima svoje ali mislim da nije ni "tamo" bajka kako svi predstavljaju, pogotovo me nerviraju ovi sad s medicinskom školom vanredno završenom! Svi aman zaman zarađuju po 2000 "ojra" a kad dođu ovdje željni ljudi, roštilja, livade, šume i da ne brojim dalje, mogla bih i iz primjera oko mene navesti svega meni lično odvratnog, ali eto svak svoje zna. Meni je dobro i ovdje pa možda zato i ne mislim ići, ali svako treba mislim dobro razmisliti kad odluči da ide. I pripremiti se na "štres" hahahahahahaaha ovi oko mene odu tri mjeseca i vrate se i ne znaju reći stres nego štres, i tako zo vi zo hahahaahahah i šajse! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Polahko sa živcima draga, ne daj se na prvu [sm=smiley36.gif] mala_sa ja sam rekla svoje dijete upisati u frizersku a ne na fakultet, uvijek će imati dinar u džepu i sam svoj gazda. Kod nas u gradu jedan momak frizer malo bolje napuc'o frizeraj i lafo koristi sve KUENE i sva gradska nazovimo krema ili oni koji se smatraju kremom ide kod njega i obično kraćenje vrhova plaća 10-15 KM, farbanje 50 KM itd a termin zagovoriš min 7 dana prije i sad taj momak moje generacije kupio stan bez kredita, vozi bmw, a ja s magistarskim na birou bila 2 godine i dan danas ne radim u struci nego što se nudi. E zato moja cura će da bude frizerka hahahahaah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] arijana2 meni prva trudnoća i jedva čekana pa za sad titraju oko mene uglavnom, mada i nemam nekih problema od početka hvala Bogu pa se i ne pekmezim, ali niko opet kao mm ne pazi, pomaže u kućnim poslovima i svemu [sm=smiley1.gif] ema08 nema veze samo se ti nama zjadaj, da ne bude ja i search same kukamo hahahahaha [sm=smiley36.gif] Uhh baš ti nije lahko, ja kontam hajd nadurat ću nekako sve po sat-dva a tebi ako se svale i na boravište uhhh. Riješi ti to unaprijed, fino kulturno ali nek se zna gdje je kome mjesto u tim trenutcima. tačkica kaže čini mi se da niko nije bezobziran toliko da dođe u prvih 15-20 dana, ma šipak, već vidim bar ovu jednu muzevu tetku kako me dočekuje na vratima kad dođem iz bolnice aBd, a meni mrak na oči! I znam da će se i ostale nacrtati odmah prve sedmice, tako su i mojoj jetrvi isto! [sm=smiley7.gif] nudzejma ako ti je tako lakše isplači se malo pa onda uđi ovdje i napiši sve što ti dođe u glavu, vidiš kako ja i tačkica matimo ovdje vazda dugometražne postove! [sm=smiley36.gif] a nemoj bona puno plakati, beba će nam biti plačko, pa ko će te onda podnijeti sa žalopoljkama kako stalno plače [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] minie draga sretnoooo od srca!!! Jedva čekamo lijepe vijesti aBd[sm=bravo.gif] Tačkice meni plata sutraaaaa [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif] hajmo u shopping? [sm=jezicek.gif] rado bih ti vala došla u Sa pa malo po tržnim, poželim se Sarajeva ono baš baš, iako dođemo bar u dva mjeseca, ali niakd ne stignem sve što zamislim, studentski dani su ipak studentski, sad druge obaveze pa i ne stignem često a i kad odem vazda ili moram nekome na svadbu ili na babine ili ovo ili ono.... sad bi se malo u studentske dane vratil [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|