tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (13.5.2016 12:59:50)
|
Jao pazi ti trblica što su se raspisale [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Ema Rijetko ti ja do čaršije odem, mnogo sam lijena, Vils mi krajnja tačka [sm=smiley36.gif], a od SCC-a dalje ne idem [sm=smiley36.gif] A vidiš, moraću po trešnje [sm=smiley36.gif] jer ova naša BubaDara je baš nevaljala, pazi ti to, ona nama nudi trešnje iz Posavine, ja u Posavini u životu nisam bila, a kamoli da naiđem usput [sm=smiley36.gif] Ali nema veze, vidim ja da si ti voljna, pa eto kao da si mi dala [sm=smiley31.gif] Winky Superiška, eto taman možemo skupa ić' na vježbice [sm=bravo.gif] Evo kako Search reče, sačekamo 25. sedmica i taman [sm=smiley1.gif] Saće to [sm=bravo.gif] Nudzejma na ne znam šta je vrilica [sm=zmeden.gif] Ni ove ostale nazive ne znam [sm=zmeden.gif] Ako ne ide luk, kaži da tražim recept [sm=bravo.gif] A što se tiče čekanja bebe... Mi smo u braku od oktobra, i kontam čekaćemo pos'o, stan, ovo-ono, i kako god se skontam ja se ne podmlađujem [sm=smiley36.gif] a mm još manje [sm=jezicek.gif] I neka me panika uhvati, kontam zamisli kad ja kobajagi htjednem, ono ne mognem ostat' trudna i hajmo mi to rekoh odma' [sm=smiley36.gif] I eto, samo jedna [sm=hudicek1.gif]došla kad dođe i bebać, malo neodlučan oko spola, ali bečać [sm=bravo.gif] Ja sam slaba otprilike sa svim jelima, ali vjerujem da sve mogu po receptu [sm=smiley36.gif] I za sve koristim recept, kad trebam skuhat' rižu samo u slanoj vodi, ja idem po receptu [sm=smiley36.gif] Jbg zaboravim osnovna pravila [sm=smiley36.gif] Zamisli BubaDaro pojavimo se sve ljudima u voćnjaku? [sm=smiley36.gif] Dinaina [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|