tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (13.5.2016 10:02:55)
|
Jutroooooooooooo [sm=bravo.gif] Tačkica se namjerno nije htjela javit', jer ste se ubezobrazile i ulijenile [sm=smiley36.gif] A što ja nemam te trešnje? [sm=zmeden.gif] Đe se to nađe? Kupite? Ja čekam domaće, kad će one? [sm=smiley36.gif] I moja se hanumica juče umirila bila, samo ponekad lupne, čisto da se javi da je tu. Ali brate ti ga pretjera [sm=smiley36.gif] Jadan čovjek s tobom [sm=smiley36.gif] To si ti htjela da doktorici pokažes novu frizuru, priznaj lopino [sm=smiley36.gif] Vedo [sm=bravo.gif] Menij je Saraj Polje najbliže, ali ne znam vala kad da krenem. Kad me otpiste aBd, tako sam kontala [sm=smiley36.gif] Hajmo, ko će samnom [sm=bravo.gif] http://www.zzzm.ba/kontakt.php evo ovdje imaju svi termini Minie se sad folira s bebaćom garant [sm=bravo.gif] Search Ja ne mogu ni pojmit' da mi je mama trudna [sm=smiley36.gif] Ti imaš baš čudne želje [sm=smiley36.gif] Ali bodro, slušaš HIM, tako to ide [sm=jezicek.gif] A ovo gnjezdašce ti je preslatko, sviđa mi se [sm=bravo.gif] Mala_sa Nemam ja iskustva s bebama, ali sigurna sam da ću bit' hipnotizirana mirisom aBd [sm=bravo.gif] Winky Naravno da su bebe medene i mekane i sve, ali eto kad čujem da kakaju svaka dva sata imam i druge slike pred očima [sm=smiley36.gif] Što se tiče mora, ne vjerujem da je velika mogućnost za bakretije, a ako bude lijepo ljeto, ni za prehladu [sm=smiley1.gif] Ja oduvijek izbjegavam bazene zbog tih fobija od bakterija, ali more je druga stvar [sm=smiley1.gif] A zamisli samo, trbuščić i lagana haljinica, sladoled, mmmmm [sm=bravo.gif] Mislim da ti je to bebać pravio 'mjehuriće', ja navijam za bebaća [sm=bravo.gif] BubaDaro Hoćemo danas na TK? [sm=smiley36.gif] Evo ja spremam playlistu mjuze za put, i uzbuđena sam k'o da nisam išla 3 mjeseca [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|