tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (17.5.2016 15:21:51)
|
Joj ljudi ja sam se sva ukočila, više s desne strane doduše, ubi me ovo sjedenje [sm=smiley13.gif] Što se tiče Apaurina, doktorica mi ih propisala jer je vidjela kontrakcije i reče mi da smijem popit' ako sam nešto nervozna ili uopšte zbog tih grčenja u stomaku [sm=zmeden.gif] Ne znam, možda mi i ne pomognu, ali ja sve kontam da time pomognem nešto, jer mene kad nervoza uhvati, tačno se sve zgrči u stomaku i beba se sva umiri, pa mi bude žao [sm=zmeden.gif] Ne znam, nisam pametna [sm=smiley13.gif]Eto u zadnjih sedam dana sam popila tu jednu, čini mi se, kad me bolio stomak, i ismirila sam se... Jbg sad ste mi ubacile mrava [sm=smiley13.gif] Mala_sa Lijep je taj autić, sviđa mi se linija. Nije glomazni karavan, a ima mjesta za svu malu raju [sm=bravo.gif] Nudzejma [sm=bravo.gif] za kontrolu i velikog bebaća [sm=bravo.gif] Nisam ni ja nikad radila te briseve, ne znam ni kako izgleda [sm=zmeden.gif] Ili je to slično kao kad ti uzimaju bris za papa-test [sm=zmeden.gif] Sretno ti kako god, i javi nam detalje Leptirice Dobro došla [sm=bravo.gif] Želim ti lijepu trudnoću, super bebu i ugodno druženje s nama [sm=smiley1.gif] Anidla O diskusherniji ništa ne znam [sm=zmeden.gif] A kako M kao Mama reče, probaj ove hotelske [sm=zmeden.gif] Search Ja se odma' uspaničim kad nešto oko stomaka zaboli, instant vidim kako steže bebu i kako mi ona date Apaurin, tako ga ja i popijem [sm=zmeden.gif] Ja ću čekati trešnje iz mog kraja, jela sam one neke kupovne i nisam impresionirana, nisu slatke [sm=smiley13.gif] Ili nisam pogodila[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|