BubaDara -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (19.5.2016 16:49:31)
|
Evo i mene [sm=smiley36.gif] Nisam danas nikako od posla stigla, imali neke goste i poslovni ruÄak poslije i evo sad stigla kući pa odmah da vam se javim [sm=smiley1.gif] Nisam ni ja danas neÅ¡to ok, vrijeme je teÅ¡ko vani pa mi je pritisak udario u sinuse, a od poÄetka trudnoće najveći su mi problem ti sinusi i glavobolje od njih a ne smijeÅ¡ niÅ¡ta popiti [sm=smiley13.gif] Sad legla da odmorim pa možda se oÄi i sklope na sat-dva i doÄ‘em sebi [sm=jezicek.gif] I moja cura se neÅ¡to danas umirila, tek poneki trzaj napravi i to je to, žao joj sigurno Å¡to mamu boli [sm=jezicek.gif] SvaÅ¡ta ste vi ispisale fino i sve sam sad proÄitala i moram reći da nisam imala pojma za dioptriju i CR, prvi haber [sm=smiley36.gif] Ja kako imam proÅ¡irene vene pa sam se raspitivala i neko mi je govorio da zbog toga Å¡alju na CR isto, a ja bi radije prirodno, pa eto vidjet ćemo, Å¡ta Bog dragi da, samo da bude sve ok s bebom [sm=smiley1.gif] Joj taÄkice i ja se danas tako debelo osjećam hahahahaha isto kao da sam se za dva dana udebljala 5 kg, pogledam se u ogledalo i Å¡okiram [sm=smiley36.gif] Možda Å¡to sam obukla Å¡iru tuniku pa joÅ¡ gore izgelda. Sutra ću neku malo manju, pa probati se pogledati u ogledalo [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] A Å¡to se tiÄe kilaže i visine, ja imam 176 cm visinu a startala sam sa 78 kg, a gluho bilo godinu i pol prije se udala i imala 63kg, Å¡ta mi Äojk uradi [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] a na kontroli sa 22 sedmice imala 81kg taÄno, doktorica prezadovoljna do tad, sad evo guramo Å¡esti mjesec pa vidjet ćemo na kontroli sljedeće sedmice hoće li me ružiti. [sm=jezicek.gif] Mene ubiÅ¡e sladoledi i umakanje jagoda u Å¡ećer [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kakav ba seminar, hamo mi skupa u shopping [sm=jezicek.gif] agatha ja mislim da će ove sa deÄkima biti ljubomorne kad vide Å¡ta sve ima za curice [sm=smiley1.gif] Eh, a kad smo kod shoppinga, ne znam da li ste vidjele na fb ima stranica "Jasmina Lipa" i žena Å¡alje stvari iz Amerike i sve je super kvalitetno, to provjereno znam, naruÄivala sam za poklone tuÄ‘oj djeci a znam i dosta drugarica koje uzimaju svojoj djeci pa eto pogledajte, nije na odmet, a ima i svih veliÄina [sm=smiley1.gif] I jeste li vidjele stranicu "Mamino Sarajevo" [sm=zmeden.gif] Ima i radnja u Sa pa vi iz Sa sigurno i znate već [sm=smiley1.gif] Tu sam vidjela preeeeelijepeeee setove za novoroÄ‘enÄad, ono za iznijeti iz bolnice, pa kontala naruÄiti ili kad doÄ‘em u Sa da pogledam, jest da je oko 150 KM ali svaÅ¡ta doÄ‘e i imam osjećaj da je baÅ¡ kvalitetno. Ima li ko da zna viÅ¡e, da je bio, vidio, da ne bacamo pare bezveze [sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif] Odoh odmoriti sad [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|