lejla80 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (23.5.2016 20:01:11)
|
Buba Daro ma važi, ja to pratim veoma marljivo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vrtni patuljak, razlog za uzbunu je tek kad bebicu ne osjetiš neko vrijeme, a inače imaju manje prostora za kretanje što je trudnoća veća, sad ne znam tačno kolika je tvoja. Mene su znali sa CTG a poslati da nešto pojedem, da hodam uz stepenice i radim čučnjeve da razbudim malca kad se uspava pa eto nije zgoreg znati, kad poželiš osjetiti curu. Moja Tačkice znaš ono što kažu, jedno ko ni jedno, ja u to sto posto vjerujem kad vidim ove moje ženice kako šize oko mene, a tek trudnoće, barem ove moje razlika nebo i zemlja, sto si stariji to je teže, a ja sam baš napravila veliku razliku.. Searc znam za Tiffani, al tamo i nije baš neki izbor, al našla sam ja H&M u Kuparima za Prvi maj, jedva su me istjerali iz njega[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]....steta sto mi je prerano za kupujem za ovu mrvu u stomaku, tek tad bi bio belaj.. Et, ja ovdje dođem ko svakom loncu poklopac, al šta ću kad imam previše slobodnog vremena, ništa ne radim po kući, osim oko ručka, sve ostalo obavlja mm, valjda će mu poneka navika ostati i poslije trudnoće hehhe
|
|
|
|