lejla80 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (26.5.2016 12:52:09)
|
Ola drage moje. Mi upravo sa kontrolice, sve odlično mashallah[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nuhalni test potpuno uredan, al zbog godina, odlučili smo da ipak uradimo Amniocentezu. Mali hematom još uvijek postoji, nastavljamo sa terapijom duphastonima, ali možemo i da hodamo [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ema ti baš zabrinuta zbog cerviksa. Primjetila sam da moj ne upisuje veličinu. Samo kaže uredan. Pa ima li tema o tome na forumu? Mada čovjek se samo nasikira od previše čitanja. mala_sa, ti već opremaš sobicu, zar nemaš već dovoljno tih dječijih skulica ili voliš sve novo da kupis[sm=smiley1.gif] ...ja sam već kolica počela zagledati, a imam dvoja od A , ne smijem mm ni reći o čemu razmišljam. Nisam skontala šta je kod tebe ovaj put, momak ili cura? Tebi svejedno, svakako imaš i jedno i drugo. tačkice ne sikiraj se previše, tako ti je. Meni je kad sam trebala na prvi pregled jedna sestra rekla da dođem ujutro a onda mi je druga ujutro rekla da mi doktor radi tek poslije podne i da dođem te se ne moram zakazivati jer sam trudna a treća me je popodne vratila jer nemam zakazano....izvozale me ko budalu, a ja na početku trudnoće umorna do besvijesti..., tak da ja kad god ne moram ići lično, pošaljem muža da se on svađa sa njima jer ja nemam snage i ne mogu se nervirati a on riješi sve bez ikakvih problema. leptirice i ja koliko znam nemaju gore privatni apartmani, al su sobe sasvim pristojne i barem ove u kojima sam ja bila nisu prenatrpane, po dvije ili tri žene u njima, a meni su te cimerke dobro došle, jer smo dosta pomagale jedne drugima, s obzirom da sestru ne možeš uhvatiti ponekad ni pomoću trikova heh. A što se doktora tiče auuu...nemam baš neko pretjerano dobro mišljenje, jer mene je pregledalo dosta njih, tzv. stručnjaka da sad ne idem u detalje i ne opterećujem vas džaba s tim.,, jer nema od toga neke posebne fajde. agatha probaj sa onom brusnicom iz apoteke, neka njemačka, čini mi se, meni je odlična kod tih urinarnih problema. Ostale [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]..idem sebi skuhat jednu kaficu da u miru popijem dok moj indijanac nije stigao iz vrtića..
|
|
|
|