search -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (27.5.2016 11:32:59)
|
[sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=smiley31.gif] zenturacama i od nas :P Jel ima koja jos uvijek u krevetu ko ja? Hahah, ev procitala sam vas sve, al ne zapamti haman nista, nego ja cu po svom opet, moram da se pozalim da mi je jako krivo sto su poskupile tresnje i jagode u mojim obliznjim prodavnicama, pet maraka korpica jagoda, sest kila tresanja, vala preceruju [sm=sad.gif] Nas dvije evo 33. Sedmica, guramo polahke, znam da nejma nikake veze velicina stomaka al et ja opet volim da se upoređujem sa drugim trbuljama, pa sam vidjela da je moj bas maliiii u odnosu na ove druge sto znam, mislim drago mi je to kontam bice mi laksr vratit stomak a i bice mi bebce lakse jer sam ja bila teska 4 kile i 800 a coek kilu laksi pa mislim da ima dobre predispozicije i ova moja da bude preko 4 kile hahah, pa mi ostaje da se tjesim time, iako velicina stomaka nista ne znaci [sm=smiley36.gif] Heeeee, danas idem kod mamiceee sojeeee :) odneso joj tepihe pa cu ostat jedno sedam dana, vec imam brigu, vec mi fali covo [sm=smiley19.gif] Al haj bice fino i kad se pozelimo hihih [sm=angel.gif][sm=angel.gif] I ja idem u Saraj polje i zadovoljna sam radom i uslugom :D nisam dozivjela nikakve neprijatnosti kod doktorice Lokmic niti od strane sestara, osim sto sam proslu trudnocu pocela voditi kod dr Lacevic i kad sam prokrvarila ja naka mlada neupucena otisla joj a ona ko da sam mutava sve mi govori po tri put i galami, isprepadala me zivu, tako da sam je odma smijenila haha, ne volim da pricam lose ni o kome opet, i oni su ljudi, i njima je posla preko glave, i oni moraju da jedu, odmore, popiju kafu, koliko je nas pacijenata danas na samo jednog doktora, moramo malo da ih razumijemo, nije ni njima lahko, jednostavno ne treba ocekivat da ce nas neko ljubit mazit tepat ko mati :/ Hcela sam da pitam sarajke znajul đe ima kupit grudnjak za dojenje, al da ima vise izbora? Negdje vidim u nekoj apoteci al sam jedan model i velicina, hmmm Da se pohvalim, kupila sam jastuk za dojenje iii baby gnijezdo iii svekar mi je napravio korpicu hihihih [sm=zz_stick_out_p.png][sm=zz_stick_out_p.png][sm=zz_stick_out_p.png] tu su i kolica i nosiljka za aVto, komodica, i nesto malo odjecice i kozmetike,, nisam jos nista prala, dok skupim jos odjece pa ce bit pranja i peglanja ihaa :) kupla sam i spavacicu za porodiliste, neku ogromnu haha, al et barem je rahat za nohanje,.. I tako polahko se kucimo, ima jos mjesec i po aBd [sm=smiley1.gif] al ja bi voljela i prije, da mi je onako 38.-39. sedmica al imam osjecaj da cu prosisat do 42 [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif] Kad se vratim cekaju me nalazi po koji put i pregled ondaK :) Et sad odo se pokrenut, da nisam ogladnila jos bi produzila spavanje [sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif]
|
|
|
|