lejla80 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (27.5.2016 11:32:25)
|
Tuspas i mene, pa niste jutros pretjerano vrijedne bile hmmm...slabo, slabo a još vikend ide, bit će da ću se sa vikend sama sa sobom dopisivati [sm=smiley4.gif]...doduše mogu malo i po kafama hodati što jest jest...[sm=zz_dance.gif][sm=zz_wavespin.gif] tačkice jel se smirilo to tvoje malo hehehhe....niko se tebi bona ne smije, ja mislim da ne postoji iskusna trudnica, kod mene evo dvije trudnoće razlika nebo i zemlja, doduše vjerovatno zbog godina[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] svamojadjeca i meni je ova trudnoća baš, baš teška, gastale jedem ko bombone, mada više ne povraćam kao ranije, imam osjećaj da mi se hrana skroz slabo vari, kiselina ubi, a o umoru da ne govorim,.. Na posao se vjerovatno i neću vraćati, jedino ako mi bas bas ne dosadi ova uloga domaćice, a niko mi nije rekao hvala ni sa prvom trudnoćom što sam radila do samog kraja, ha ja.. agatha generacijo sve mi je isto, mene je ovo krvarenje natjeralo da ostanem kući, inače su mi svi galamili što budala ne idem odmah na bolovanje kad mogu, jer većina žena to radi, cim vide dvije crte na testu, odmah crta sa posla [sm=smiley2.gif] A što se tiče ovih elektronskih uputnica, to ti još nije zaživjelo u svim DZ, doći ce i u Saraj Polje kad tad, ustvari mom sinu su neki dan dali elektronski recept gore, doduše mi smo u tom DZ samo podstanari [sm=smiley1.gif] mala_sa opet u kupovinu[sm=smiley20.gif] Jest lijep dan vala, uzivajte bembele ..
|
|
|
|