lejla80 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (25.5.2016 13:01:08)
|
Ola curke, kak ste mi danas? Alaj ste se raspisale, svaka čast[sm=bravo.gif] Buba Daro da te utješim što se tiče pamćenja, ne da sam zaboravljala, nego mi se pamćenje nikad nije vratilo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Imam brigu sada sa ovom drugom trudnoćom, hoće li mi imalo pameti ostati [sm=jezicek.gif] Leptirice čestitam na kontrolici, baš mi je drago da je sve dobro prošlo, a što je toče Nifty tranquility testa, to je sad alternativa amniocentezi koja se radi u Ženevi, i potpuno je bezopasna za majku i bebu, vjerovatno ti je o tome govorio tvoj ginekolog, a imaš nekih iskustava ovdje na forumu o tome. Nije loše ko ima para, jer košta 690 eura al postoji mogućnost da se ponovo i nakon njega mora raditi AC. Ti ako nemaš nikakve indikacije za taj test, ne znam zašto su ti ga preporučili. Što se tiče dopune prehrani ja pijem prenatal od NW, znam da ih ima svakakvih al ja ovaj pila uprvoj trudnoći i odgovarao mi , pa nastavila i sad, neću da eksperimentišem. A zašto piješ aspirin? Samy_lo ne daj se, baš mi je žao zbog tvog oca, probaj što manje da se sikiraš, mada je to u ovakvim situacijama jako teško Aidicee dobro došla, želim ti što lakših 9 mjeseci, i da rodiš živu i zdravu Bebicu aBd[sm=smiley31.gif] tačkice dijete se malo rasteže hehe, mogu misliti gimnastike [sm=duda.gif][sm=duda.gif] bambi1 Meni je lično muž sve to obavio oko bolovanja jer sam prokrvarila dok sam bila van Sa, al je prvo sa nalazom dr. koji me je pregledao otišao mom gin, eh sad ne znam jel morao, ma nazovi najbolje i pitaj. Sad nešto kontam, ko propisuje one uputnice kasnije za bolnicu, gin ili opšti [sm=smiley23.gif] Et i od mene roman [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|