tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (30.5.2016 8:45:12)
|
Jutro trudnjače, kako ste nam danas [sm=bravo.gif] Evo ja uspješno zakasnila na pos'o 10-ak minuta i isčitah vas, mašala koliko nas je [sm=smiley36.gif] Evo sad na tenane da sve pribeležim [sm=smiley36.gif] Što se tiče spola, meni je to još šuhveli, nešto je doktorica imala problema, tako da se nije baš fokusirala na spol, nego samo kaže neka ostane žensko, iako iz ovog položaja ne vidi, ali ništa ne ispada [sm=smiley36.gif] Bebać okrenut' bokom... Ali ja sam se sad privikla da je hanumica, i nekako se uštosila [sm=smiley36.gif] A i roze crtice izgledaju baš super [sm=bravo.gif] Ali eto, bitno da je super beba, ljubi je mati [sm=smiley36.gif] Ema Eto nemoj više navijat' za pašu, njega ćemo sljedećeg aBd [sm=smiley36.gif] Rekla sam joj svašta i pitala je svašta, ona kaže da je sve to ok. Da popijem apaurin, malo se primirim, da se ne naprežem... Ma ono, klasika. Isto, rekla je da se još nije desilo da beba izleti sama, pa da se ne sekiram ni za to [sm=smiley36.gif] Drago mi je da se ta tvoja lopuža javila, neka spavalica izgleda [sm=smiley1.gif] Jesi vidjela kako je kul i frik u isto vrijeme kad vidiš da se pomijera [sm=smiley36.gif] I majica i sve i trbuh se deformiše, ja zinem k'o peš [sm=smiley36.gif] Nudzejma Super ti je to gnjezdašce, praktično baš [sm=bravo.gif] Adrijana Eto te ko moji svekar i svekrva, ustala u 5 [sm=smiley36.gif] Odeš samo na jezero i pokažeš trbuh [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Mindight Kako je bilo kod mame? I ja sam svoju juče posjetila [sm=smiley1.gif] Aidice Tebi sretno s odvajanjem domaćina [sm=smiley36.gif] Mani se čini da ćete prije vi odletit' iz sobe [sm=smiley36.gif] Winkiiiiiii Pa tebe baš niđe nema, javiš nam se na kašičicu [sm=smiley36.gif] Eto meni je bio čudan ovaj moj pritisak, svi se moji šokirali, jer ja ono super a pritisak 110/40, mislim da je to bilo 110/70, možda su se zbunile malo [sm=smiley1.gif] moraću i ja još malo protabirit svoje nalaze, da uporedim s ovim vašim [sm=zmeden.gif] Lejla I ja sam jedva preživjela vrućine za vikend, kud mi se alergija svečano vratila, prekihala sam dva dana [sm=smiley13.gif] Mala Prpa, prpa [sm=smiley36.gif] Ma ja se uopšte ne brinem za tebe, ti ćeš to odradit' za primjer, ti doktorima ima da daješ savjete [sm=bravo.gif] A ime pojma nemam odakle da iskopam [sm=zmeden.gif] Najgore što gosn.mm daje ime curici, po mom glupavom odabiru da ja dajem paši, i eto mi sad [sm=smiley36.gif] A ni on nije nešto s idejama, tako da je hanumče bezimeno [sm=smiley36.gif] Moj brat je zove Muška, nada se jadničak paši jošuvijek [sm=smiley36.gif] Maglaj_mum Sretno sa stručnim, rasturi to [sm=bravo.gif] Mahanje uigranoj ekipi [sm=smiley1.gif] Eh koja ono pita za TK [sm=smiley36.gif] Sve treba da odete tamo, milina jedna, ali koja ima alergiju, neka ipak čeka jesen, ja ću haman morat' usporit', mnogo nam zelenila ima [sm=smiley36.gif] BubaDaro Kako je bilo na maturi? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|