tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj (31.5.2016 10:17:41)
|
Midnight Ja nisam ni vidjela da si ti pisala prije mene [sm=smiley36.gif] Haman smo u isto doba postavile post [sm=smiley1.gif] Kako si ti? BubaDaro Što se tiče trudnoće, ja radim sve isto kao i do sad, s tim da sam izbacila cigare i pivo, što mi mnogo teško pada, jer nemam problem ni s mučninama, ali eto držim se [sm=bravo.gif] Kafu mnogo volem, i pijem crnu gorku, koja mi sjedne k'o žilet [sm=smiley36.gif] Voli i hladnu, tako da kad ujutro na poslu skuham, pijuckam je po satak-dva. Doduše, moram priznat' da sam smanjila, jer do sad sam čim popijem šolju kuhala odma' drugu, pa sam vazda pijuckala, a sad samo ujutro i popodne kad se pozicioniramo kući [sm=smiley1.gif] Ujutro pijem šta mm spremi, jer je ranoranioc. Sad me obično forsira čajevima (koje mrzim), ali eto nekad i kafa iznenadi [sm=smiley36.gif] Eto čitava rutina [sm=smiley36.gif] A to tvoje što opisa meni nije ni k od kafe, sve nešto slatko brate [sm=smiley36.gif] Ema Mene mnogi zovu namćor, samo da znaš [sm=smiley36.gif] Ja spavam dobro većinu vremena, fala Bogu. Sem kad mi želudac stane, pa moram pit' čaj u gluho doba noći [sm=smiley13.gif] Noga me više ne boli, ne znam što [sm=zmeden.gif] I mene je bolila desna noga i kuk i gosn.guz, ali sve prođe [sm=bravo.gif] Što se okupljanja tiče,mislim da je najbolje da samo zakažemo termin, u roku od par dana, pa da se ravnamo po tome... Ništa od kafe ako budemo samo ovako piskarale, hoćemo, nećemo [sm=smiley36.gif] Lejla Ja kobajagi izbacila farbu, koristim kanu od kad sam trudna. Pokriva skoro nikako, ali bar kosa fino sija i mogu koliko god često želim [sm=smiley1.gif] Ali ne želim, mrsko mi [sm=smiley36.gif] A i ja sam čekala da prođe prvo tromjesečje, nisam ni kanu stavljala. Iskreno, meni je malo poglupo što izbjegavam farbu, ali eto kad sam do sad, strpiću se. Tvrdoglavo magare [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|