|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj
13.5.2016 12:29:10   
BubaDara
hehehehehehehehe
Piši propalo za ječmen emice fino vam nudim da vam donesem/pošaljem user posted image user posted image
ma treba voditi brigu, ne znam koliko ste vi čekali, mi godinu za svoje srce u tibi, i isto brinemo, trudim se da ne paničim toliko ni oko čega ali i ja bi možda otišla isto da ne osjetim malo duže ovu svoju vrtirepku user posted image
Samo vi princića pazite, nema tu ko šta reći user posted image a ia ako ko šta kaže, samo na ignore user posted image
nudžejma ako mislimo isto mi to kažemo kajmakuša user posted image ja to ne znam napraviti, jedem to samo nekad kd naručim kod mame user posted image
Inače sam slaba s tim nekim starijim jelima, meni nek je i zdravo i ukusno i ja sretna user posted image mada se moram pohvaliti da sam prošle godine napravila extra baklavu za bajram i sad me svi ganjaju kad se šta dešava u porodici da ja pravim baklavu user posted image
Hajd bar za nešto služim, inače su me uvijek smatrali damom bijelih ruku koja ništa ne zna skuhati....eeee ali iznenadim ja user posted image
search čuj kašikača, hahahahah, ja ludila i naziva u ovoj našoj lijepoj domovini user posted image
Hajde jedan vikend sve kod mene pa da odemo u trešnje skupa, nećete vjerovati puste nas i da uberemo sebi, pa ja fino kantu i među trešnje. Sreća pa smo otkrili taj voćnjak user posted image ništa mi ljepše u posavini nema user posted image user posted image

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 201
13.5.2016 12:51:51   
dinaina
hvala drage moje....ljubimo vas

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 202
13.5.2016 12:59:50   
tačkicaa
Jao pazi ti trblica što su se raspisale user posted image user posted image
Ema Rijetko ti ja do čaršije odem, mnogo sam lijena, Vils mi krajnja tačka user posted image , a od SCC-a dalje ne idem user posted image A vidiš, moraću po trešnje user posted image jer ova naša BubaDara je baš nevaljala, pazi ti to, ona nama nudi trešnje iz Posavine, ja u Posavini u životu nisam bila, a kamoli da naiđem usput user posted image Ali nema veze, vidim ja da si ti voljna, pa eto kao da si mi dala user posted image
Winky Superiška, eto taman možemo skupa ić' na vježbice user posted image Evo kako Search reče, sačekamo 25. sedmica i taman user posted image Saće to user posted image
Nudzejma na ne znam šta je vrilica user posted image Ni ove ostale nazive ne znam user posted image Ako ne ide luk, kaži da tražim recept user posted image
A što se tiče čekanja bebe... Mi smo u braku od oktobra, i kontam čekaćemo pos'o, stan, ovo-ono, i kako god se skontam ja se ne podmlađujem user posted image a mm još manje user posted image I neka me panika uhvati, kontam zamisli kad ja kobajagi htjednem, ono ne mognem ostat' trudna i hajmo mi to rekoh odma' user posted image I eto, samo jedna user posted image došla kad dođe i bebać, malo neodlučan oko spola, ali bečać user posted image
Ja sam slaba otprilike sa svim jelima, ali vjerujem da sve mogu po receptu user posted image I za sve koristim recept, kad trebam skuhat' rižu samo u slanoj vodi, ja idem po receptu user posted image Jbg zaboravim osnovna pravila user posted image
Zamisli BubaDaro pojavimo se sve ljudima u voćnjaku? user posted image
Dinaina user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 203
13.5.2016 13:46:51   
search
Hahah, lahko ti je zvat kad si priko svijeta :p

http://malaskolakuhanja.blogspot.ba/2009/03/vrilica.html?m=1
Eve vam recept, nasmigala me Nudzejma i ja sam je evo pravila, ostalo sam onaj dio đe je zagorilo malo hahah, da se pofalim prvi put mi je ispalo dobro hhh, samo sam se zeznula dodala malo vise soli al haj morska je zdrava, sam se nadam da necu otec ko tuljan user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 204
13.5.2016 14:15:41   
agatha
Dancek, drage moje! Drago mi je vidjeti vas ovako raspisane i raspolozene. user posted image
Nadam se da nam i Minie uziva sa svojim mirisnim zamotuljkom... ili ce ubrzo.
Vidjeh pisale ste o kolostrumu, ja ko da sam prvi put trudna slabo se cega sjecam iz prve hahhaha ko da je proslo deset godina minimum, nema mi u voj trudnoxi po potkosulji tragova ne sjecam se za prosli put.
Divne su ove tresnje, ja sam od jucer mahnula kilogram minumum, inace mi voce godi nenormalno i povrce cak i sirovo povrce. user posted image
Tackice i BubaDaro sretan vam put, cuvajte se i uzivajte! Nisam nikad bila u tim krajevima, heh.
Sta sam ono jos htjela, trudnicki mozak je cudo hah, muku mucimo oko zenskog imena za musko bismo lako za bebaca ali zensko meni bas slab izbor ima a ne volim
tzv. "moderna imena". Hvala vam sto ste podijelile iskustvo sa pregleda, 4d,3d,2d itd...
Emice sta da ti kazem i ja sam panicar nek si ti otisla za svaki slucaj na pregled i smirila se i ja bih tako!
LJubim vas sve redomuser posted image

"Vrane vade oči jedna drugoj, ali se razumiju, teško golubu koji se umiješa među njih, moj hakime! Obje će se okrenuti protiv njega i srediti ga, pa se onda opet obrušiti jedna na drugu. Ali golubu neće oprostiti, ni to što je golub, ni to što se umiješa

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 205
13.5.2016 14:31:07   
mala_sa
Mahanje user posted image , mm danas uzo bolovanje, a u ponedjeljak praznik pa imamo bas fin vikend hB user posted image . Evo nagovaram ga da odemo u Ikeu kupiti komodu za bebine stvari i sto za presvlacenje.

Mmmm i meni se jedu tresnje, al kod nas sve kasni sigurno 15ak dana pa tako da i tresnje trebam jos cekati user posted image

Ema neka si otisla na pregled, ja sam isto uvijek isla, bar sebe da smirim user posted image

Search ti si preluda, naumpade mi jedna komedija kad su mama i kcerka trudne u isto vrijeme, gledala sam je sigurno 5x al naziva se ne sjecam user posted image

Ja vam ovu kasikacu nit sam kad pravila nit sam kad jela user posted image

Sad odoh sebi traziti auto, u malo vise ne mozemo stati, inace il cemo ici sa 2 auta il ce neko pjehe user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 206
13.5.2016 14:45:40   
mala_sa
Agatha i mi smo u istim problemima sa imenom, jos je tebi ostalo i fino vremena da se skontas, a meni frka vec user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 207
13.5.2016 15:01:54   
BubaDara
tačkice baš mi je žao što nisi bila u posavini, ovdje sve drugačije nego u ostalim dijelovima Bosne user posted image
Ravnice na pretek, babe i dede redovno vidiš kako voze bicikla, pogotovo na pazarni dan, što je meni u TK npr šokantno kad bi vidjela nanu da vozi bicikl user posted image user posted image
E i ja bih voljela na vježbe, ali naravno toga ovdje ni za lijeka nema user posted image
Možete li nam vi pisati šta ste radile kad krene to, pa svaki put nam post napišete o tome šta i kako, da i mi znamo? Ja sve kontam kako ću se poroditi, a blage veze o bolnicama nemam, inekcije nikad primila nisam, ležala u bolnici znači nikad i sad ne znam hoću li se znati ponašati kad to krene aBd??? valjda me ko tamo uputi user posted image
search hvala za recept, to je ta kajmakuša moje mame ali znam i za naziv vrilica, ja je jako volim zaliti mlijekom fino i salatu paradajz i krastavci u kajmaku i poslije jedva dišem uglavnom koliko se prejedem user posted image Eeeee ja baš volim ono okolo što zagori malo user posted image
agatha hvala ti, evo čekamo da otkuca radno vrijeme user posted image Vala ću mami narediti sutra vrilicu/kajmakušu user posted image
mala_sa da aBd nađeš odgovarajuće auto, i da što jeftinije prođete, ono nafaka da bude dobra user posted image samo da se ne ide pjehe user posted image
Čujemo se onda s TK hehheheheeh user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 208
13.5.2016 15:48:05   
ema08
Mala sa da nije otac moje nevjeste drugi dio, Stiv Martin glumi. Extra film za opuštanje. Search, pogledaj ga ako nisi. Znaci tvoja beba bi mogla imati daju ili tetku koji će biti mlađi od nje user posted image , hehehe?!

Mi se zabavili danas oko priprema za krećenje i ručka. I da, kupih i ja jos kilicu trešnja 🍒. Vidim sve trudnice poludile za trešnjama pa da ne ostanem kratkih rukava.

Svima vam želim ugodan vikend, a BubaDari i Tackici sretan put i neka vas mamice fino razmaze za vikend. user posted image

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 209
13.5.2016 16:03:49   
tačkicaa
Evo da se i ja javim pred skori polazak user posted image
Agatha Mala_sa Ja bila isplanirala za pašu, a sad od kako je hanumica, ni ja pojma nemam kako da e zovemo user posted image Mm se trpa da on da ime, ali opet mora dobit' i moju potvrdu valjda user posted image A ova imena što gledam po netu sve nešto često, poružno ili zauzeto u bližoj porodici user posted image
BubaDaro Evo sad vidim komšinicu Šahu kako se vozi na biciklu user posted image user posted image Dobra scena user posted image
Proguglah i ja tu Kajmakušu, slabo to meni nešto izgleda brate, niđe mesa user posted image Neka lepina pa haj user posted image Ili nisam skontala suštinu, što je isto vrlo moguće user posted image
I kupujem vražije trešnje obavezno, hoću da se najedem da se maknut' ne mogu user posted image
Hvala vam što nas tako fino ispratiste, i vi ostanite zravo, sretno i okruglasto user posted image
user posted image vas sve user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 210
13.5.2016 17:19:21   
winky_sa
Tackice dogovoreno za vjezbe, taman da sta i naucimo user posted image
A za tresnje, pa moram se i ja pohvaliti mm sinoc donio tako da i ja danas pocinjem napad na tresnjice user posted image
Nego neko spomenu put u tk, ima li bujruma za mene.
Sve vas pozdravljam, uzivajte u vikendu user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 211
14.5.2016 11:21:33   
nudzejma
Najele se trudnice tresanja i sad ih ni na forumu nemauser posted image user posted image
Suncano jutroooo iz Tuzle,
Uzivajte u vikendu i mazite stomaciceuser posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu winky_sa)
Neposredna veza do poruke: 212
14.5.2016 12:58:24   
winky_sa
Nema nam trudnica, uzivaju u suncanom danu user posted image

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 213
14.5.2016 15:34:56   
tačkicaa
Evo jedne trudnice user posted image
Evo ja se ishodala, najela TRESANJA i sad se izvinula rahat user posted image
Samo rekoh da vas sve pozdravim i da vidim jeste li dobro? user posted image

(odgovor članu winky_sa)
Neposredna veza do poruke: 214
14.5.2016 16:15:57   
Lejni
Evo jos jedne trudnice. Nisam tresanja ali sam se najela svega hehe. Nadam se da ste sve ok.

Meni stigli nalazi. Urinokutura sterilna. CRP mi je povecan, hemoglobin nizak itd...sad moramo da pazimo malo na to.

13.01.2016-e ugledali dugo zeljene user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 215
14.5.2016 16:35:01   
BubaDara
Hehehe evo i nas iz TK user posted image user posted image
Danas se i mi šišale, farbale, obavile shopping i sad sve 4 u zrak kod mame moje user posted image
U Fisu vikend akcija 15% na tekstil a 20% na obucu pa smo ja i princeza fino svasta si kupile user posted image
lejni sad udri po cvekli, birovnici, pekmezu, i da ne brojim, to i ptice na grani znaju user posted image
Ljubim vas i grlim sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 216
14.5.2016 23:09:56   
samy_lo
kako ste mi trudnice?
ne javljam se redovno,vazda sam u nekom poslu..no imam problem imam pojacano bijelo pranje par dana ali od jucer me pocelo svrbiti "tamo dole"(da se tako izrazim) sta da radim, a doktoru nmg prije petka

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 217
15.5.2016 20:10:12   
ema08
Sta je ovo bebele, niko ne piše?! Da se niste prejele trešnja pa ne možete mrdnuti user posted image ?

Sammy, ja od kad sam trudna stalno imam neki iscjedak. Nekad je proziran, nekad bijel, nekad cak zuckasto-zelenkaste boje sto me pravo brine. Doktorica na pregledu kaže da ne vidi taj iscjedak?! Cak sam prošli put dobila jednu canesten vaginaletu, al ja i dalje imam iscjedak user posted image . Da nisi pila kakav antibiotik? Tako si ženice meni pisale da očekujem da bude poslije antibiotika.

BubaDaro, Bogme ta tvoja hanuma nagovještava da ce biti prava sopingholicarka. Stalno sa mamom u pupi sopinguje user posted image .

Mi evo okrećili stan user posted image . Bit će smrdi lijepo kad dođe kući user posted image . Jos sutra da mi teta počisti. Mi smo nesto negrubo očistili ali treba ono fino uglancati. Umorna sam pravo, ali i zadovoljna. Usput, ofarbali smo jedan zid u spavaćoj u ljubičastu onu jaku, extra. Bogme mi muž sve udovoljava (dok mu jedan dan ne pukne film hehehe).

Mala,.nađe li auto 🚗?

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 218
16.5.2016 8:20:27   
tačkicaa
Eh žene, hajmo se aktivirati, ovo je bruka user posted image Niko ni'š ne piše user posted image
Ja evo pokušavam da se adaptiram i psihički pomirim sa činjenicom da je sedmica tek počela, a vrijeme vani mi nikako ne pomaže user posted image
Mene je tako grozno bolio stomak u subotu naveče, baš sam se bila prepala user posted image Ali kako se beba ritne, tako se malo umirim, ali svejedno bolilo je i juče' ujutro po malo. Mislim da sam se možda preforsirala user posted image Vozila sam nekih 130km, pa sam cijelu sobotu hodala, pa trešnje, pa jagode, pa stolica se poremetila, tek se sinoć javi user posted image pa smo išli neđe u pm po makadamu i rupama, e to me uništilo user posted image Ali sam sad dobro haman user posted image
A što se tiče iscjedka, ja ga haman pa uvijek imam, sad u trudnoći i više. Primijetim, kad nahladim da se pojača, možda si i ti nahladila Samy? user posted image
Ema Ne sjećam se da je bio baš u svim duginim bojama, kao kod tebe user posted image Čestitam za krečenje user posted image
Lejni Sad baš pripazi te nalaze user posted image
user posted image za sve

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 219
16.5.2016 11:54:38   
ema08
Sta je sa ovim ženama? Sve spavaju user posted image , a ko ce pisati?
Tackice, dobro si dugine boje user posted image , al meni je tako. Ja bi se sad jos zabrinula da nemam nikakav iscjedakuser posted image .
Kako si ti jutros? Kako pupo? Možda si pretjerala sa jelom. Meni je tako u petak bilo loše od trešnja da sam rekla neću više ni jednu. Naravno, to me držalo samo do subote user posted image . Joj, znaš kako mi je drago sto smo okrećili. Sad rahat, sve miriše sm=smiley1.gif].
Sta nam je to sa BubaDarom? Možda se preforsirala za vikend pa nema snage ni da piše.
Svim bebelim šaljemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 220
16.5.2016 12:08:59   
NinaInna
Drage buduće mame,
Obzirom da sam i ja u blaženom stanju, može li mala pomoć: 16 sedmica trudnoće, do sada nisam radila ni double ni triple test. Iskreno ni ne želim, iako sam bila jedna od onih žena koja je rekla da ukoliko ljekar bude nešto našpao šta ne bi trebalo da tu trudnoću neću iznijeti. Na posljednjem pregledu, doktorica je uradila pregled i rekla da apsolutni nikakvu abnormaliju ne vidi i da smatra da ova dva u potpunosti nepouzdana testa ne moram raditi. Predložila je tranquility test, najsigurniji od svih ali obzirom na cijenu mi isti ne možemo sebi priuštiti tako da nismo ni to obavili. Da li je neko od vas takođe preskočio da uradi ovaj test?
user posted image user posted image
Idući pregled nam je sad u petak user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 221
16.5.2016 12:44:33   
tačkicaa
Ema Ma žene se ulijenile, pustim ih malo preko vikenda i to se odma' uljulja user posted image Moram stalno nešto zapitkivat' user posted image Moguće da sam pretjerala i sa hranom, ali nije da me baš želudac bolio, ovo za mane bilo nešto baš novo user posted image Baš neđe gdje je beba, tu sam osjetila bol user posted image ali sad je sve ok fala Bogu user posted image Joj meni se sad jedu trešnje user posted image opet user posted image Mada, mogla sam i neku breskvicu user posted image Saću trknut' do Binga user posted image
NinaInna Pozdravljam buduću mamu user posted image JA sam sad u 21.sedmici i nisam radila ništa od tih testova. Za sad je sve dobro fala Bogu, nadam se da će tako i ostati user posted image Koliko imaš godina? Ima li u porodici nekih bolesti? Koliki je zbir godina tvoj i oca bebe? Amnio se ne plaća, pa možeš to, ako imaš neke sumnje...

(odgovor članu NinaInna)
Neposredna veza do poruke: 222
16.5.2016 12:58:02   
nudzejma
Heeej jeste li me pozelileuser posted image
Ja sam vala navracala na RR i preko vikenda ali vidim ovdje sijela nemauser posted image
Bas su se zenice malo ulijenile ali nije im ni zamjeriti kad je i vrijeme takvo,tesko....
Tackiceee kakvi su to bolovi?Da se nisi preforsirala?Smiri malouser posted image
Ja sam citav vikend imala druzenje da wc soljom.Ma svakih sat vremena sam pi-pi, ne vjerujem da je upala nego je ovaj moj decko izgleda uzjahao moj mjehuruser posted image
Dobro dosla nova clanice,nisam zapamtila nick nekako mi je komplikovan...uglavnom ja nisam ni u prvoj ni evo u ovoj nikad radila nista od tih silnih testova.Hvala Bogu pa je sve uredu i nisam imala potrebu.Ako je i kod tebe sve ok, ne smatrak da su ti testovi obavezni kod svake trudnice....

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 223
16.5.2016 14:52:15   
BubaDara
Ooooo helloooo hellooooo user posted image user posted image
Ko to nas poželio? user posted image
Mi smo danas samo na poslu u gužvi pa se nismo stigle javnuti ranije, a inače nismo pretjerale sa trešnjama, moglo bi se reći da je ovo bio vikend više jagoda pa smo na trešnje malo i zaboravili, a mogle bi danas ponovo trešnjice user posted image
emice pa divno za krečenje user posted image vi se riješili user posted image Mene to čeka isto, samo dok mi nadođe inspiracija user posted image ili dok mama dođe user posted image
Pa je li cura ili nije? Od malih nogu da se nauči user posted image
Kupile smo i haljinicu, presladak peškirić za kupanje, čarapice, štramplice, i par setova za novorođenče, i neku zvečkicu ljubičastu hihihihi user posted image
samy_lo pa gdje si ti? user posted image Što se tiče iscjedka, meni je doktorica rekla da je sasvim prirodno da trudnice imaju i vodenkast i bjelkast i žuto zelen kako reče tačkica, i da ne treba da brinem oko toga, naravno sve dok je u normali, a ne da ga ima previše. Ako osjećaš i da te svrbi, pokušaj se prati mlakim čajem od kamilice, to odavno znam da je dobro, ili stavi u vodu kašikicu sode pa se time svaki put kad piškiš peri. To sam odnekud čula user posted image i obavezno uvijek čiste pamučne gaćice obuci.
tačkice tako ti je u TK, ili pretjeraš ili kao da nisi ni bio user posted image
Sad malo uspori s hranom, pij dosta tečnosti i jogurta i proradit će to sve ako Bog da user posted image
ninaInna dobro nam došla user posted image Želim ti ugodnu školsku trudnoću i da nam rodiš zdravu bebu user posted image
Ja isto nisam ništa od tih testova radila, doktorica kaže da nema potrebe, i sve je hvala Bogu uredu za sad. Nemoj da se opterećuješ ukoliko ti niko u porodici isto nema nekih težih bolesti. Uživaj u trudnoći user posted image user posted image
nudžejma sve sam vas poželjela user posted image user posted image
I ja idem često pi-pi i ne znam da li se vama dešava da mi se u momentu ide tako u wc i u sljedećem ništa, izgleda baš kako se namjesti na mjehur, i čim siđe ne ide ti se hehehe. to mi je baš bilo šega par puta user posted image Pišulja moja user posted image
Grlim vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 224
16.5.2016 18:41:48   
minie
Mahanje od mene jedno brzinsko....

Moj veliki djecak je stigao na svijet danas u 10 do 2, napatil smo se pravo, od subote navecer sam u porodilistu. Beban ima 4600, 56 cm, a mama citav goblen konaca ;)

Ljubimo vas Imran i ja (braco mu dao ime :) )

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Antibiotici
nikita

Koliko puta je vase dijete pilo antibiotike, pitanje se odnosi na djecu do 2 godine?

nijednom (54%)

1-2 puta (22%)

3 -5 puta (12%)

6 i vise (13%)

Broj svih glasova: 151

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *