|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj
12.5.2016 15:51:04   
tačkicaa
Mala_sa Ma kakav povratak bona. Ako ste tamo zasnovali porodicu, djeca se tu rodila, njima bi bio šok sad da se vamo presele. Dođi ti nama u posjet', a svako neka je tamo gdje mu je bolje user posted image Ja stvarno ne znam kako ću se ja snaći kad ovo malo aBd odluči doći user posted image Niti sam neka domaćica, ni kuharica, znam samo pričat' s djecom i ništa više user posted image user posted image
agatha Ja nemam tih problema, ne moram razmišljat' kad ću na godišnji user posted image Odlučili su po mjesec ugovor da mi daju, tako da obavijestiće me kad idem 'na odmor' user posted image
Ema Sve sam skontala sem krijeste user posted image Jesi li to kratko ošišana, ili? Joj ja bi' se farbala farbom user posted image A ne smijem user posted image Ima li taj preljev u crvenoj boji, nisam ti to nikad probala?
Ja sam još nešto htjela da vas pitam, a pojma sad nemam šta user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 176
12.5.2016 15:57:59   
ema08
Tackice,stavila bi ti ja sliku te frizure al ne znam kako i može li to ovdje. Sad sam se bas kratko osisala. Mada je kod mene uvijek kraća kosa. Dugo sam nosila paz, pa onda neku asimetričnu frizuru ono jedna strana duža druga kraća i evo sad dođe na red i skroz kratka. Nadam se samo da ce mi biti lako održavati i da se neću pokajati.

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 177
12.5.2016 16:01:33   
tačkicaa
Vidiš, dok se ja ispisa, još dvije post dodale user posted image
BubaDaro Nije do mene, ja načula TK i odma' me zaintrigiralo user posted image Eto, sve smo dogovorile user posted image
Ema A znači kredit je u pitanju. I mi smo u fazi pregovaranja, samo ne znamo na koliko godina robije user posted image A kako Agatha reče, otplatiš jedan, vrijeme za drugi user posted image Meni moja nije ni pomenula taj 4D, moraću pitat' na sljedećem pregledu, nije fer da to ne probam. A i možda mi konačno kaže šta je ovo dijete, da li da gledam one haljinice ili curice za pašu user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 178
12.5.2016 16:07:23   
tačkicaa
Ema Super su mi te nesimetriče frizure i bob volim, ali ja se zeznu sa minivalom user posted image Doduše bio je dobar, inače ne bi' ponovila 3 puta. Baš sam imala onu afro frizuru, ali dosadi brate i sad ga se ne mogu riješit', fenirat' mi se mrsko i tako hodam k'o kokoš user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 179
12.5.2016 17:06:48   
mala_sa
Danas sve aktivne user posted image user posted image

Kolostrum mi se nije javljao prije poroda ni u jednoj trudnoci, a mlijeka je bas hB bilo, tako da za ove koje ga nemaju ne brigajte, a ove koje ga vec imaju ulosci jednokratni i rahat, il one od bambusa perive u masini user posted image

Ja sam u prosloj T isla na more u 7om mj, a sad aBd planiramo kad bebi bude oko 2mj, tako smo isli i sa sinom user posted image

Ema user posted image za novi friz, mene mm nagovara da uradim tako nesto ludo, ono obrijan jedan dio glave il neki asimetricni friz, al se bojim da ja necu znati to nositi kako treba, tako da ga ignorisem user posted image

Agatha nama rade 3D i 4D kombinovano svaki put, a najduzi 4D je radjen u 22 sedmici i trajao je 45min.

Tackice, korijeni vuku user posted image user posted image . Naumpade mi mirisni zamotuljak, ja ih tako zovem jer su prvih dana ko kiflice i najljepse spavaju tako umotani (cesto se trzaju u snu i to ih budi), a ovako bas fino spavaju user posted image . I naravno mirisuuuu, nekim svojim posebnim mirisom, prva odjelca kod mojih jos uvijek mirisu na njih kad ih izvadim iz kese user posted image .

BubaDaro dosta od mene 3 gerilca, sad vi vrtite krugove user posted image user posted image

Odoh sad deject supu skuhati, da bar pocnem od necega user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 180
12.5.2016 18:22:37   
winky_sa
Ja se tamana ispisala na forumu ali mi nije otislo user posted image user posted image user posted image

Tackice mogla bih i ja poceti vise setati po firmi, danas imam osjecaj da sam jedva izdrzala dan, cak su mi i noge pocele oticati user posted image ... A mirisni zamotuljak, pa zar nisu bebe slatke dok su fine mirisljave i ususkane ko kiflice.
A soping, ja jedva cekam da malo porastemo pa da pocnem sa kupovinom malenih slatkih stvarcica za user posted image dotad mama ide u soping user posted image
Neko je i more spomenuo, ja iskreno nisam ni razmisljala o moru. Svi preporucuju plivanje u trudnoci a mene sve strah bakterija i upala user posted image
Agatha I meni doktorica svaki put radi obicni uzv i prebaci na 4d, imam zasad nekih i finih slika za uspomenu. I ja sam citala i cula da zene idu na 4d , nekako imam osjecaj da je to u kasnijoj trudnoci pa se nisam ni raspitivala kod svoje dr.
Eto ostalo nisam upratila, halalite....... ali zato vas sve user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 181
12.5.2016 18:26:59   
winky_sa
Eh da, naumpalo mi je jos nesto... Nemojte mi se smijati ali maloprije sam legla i osjetim kao pulsiranje, mjehure tri cetiri puta zaredom user posted image user posted image user posted image
Sad ne znam da li je user posted image ili samo moj stomak user posted image

(odgovor članu winky_sa)
Neposredna veza do poruke: 182
12.5.2016 19:08:38   
minie
Ja sam jos 2u1, izgleda da mu se ne izlazi po ovom vremenu.
Mada imam stradan pritisak na dnu stomaka od jutros, noc prosla super, i pojavio mi se neki roskasto/smedji iscjedak, ostane na toalet papiru. Mozda da ja ipak odem oko 10-11 veceras? Bar da me.pregledaju, da budem mirna. Ugl bebac se vrti, vpdenjak nije pukao, ovo mozda pomalo izlazi onaj sluzavi cep?

Hvalaaaaa vam na lijepim zeljama :*

< Poruku je uredio minie -- 12.5.2016 19:10:15 >

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu winky_sa)
Neposredna veza do poruke: 183
12.5.2016 19:21:11   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: minie

Ja sam jos 2u1, izgleda da mu se ne izlazi po ovom vremenu.
Mada imam stradan pritisak na dnu stomaka od jutros, noc prosla super, i pojavio mi se neki roskasto/smedji iscjedak, ostane na toalet papiru. Mozda da ja ipak odem oko 10-11 veceras? Bar da me.pregledaju, da budem mirna. Ugl bebac se vrti, vpdenjak nije pukao, ovo mozda pomalo izlazi onaj sluzavi cep?

Hvalaaaaa vam na lijepim zeljama :*

Krenuo je sluzni, ako vidis malo vise krvi ili svjezu krv ipak odi veceras. A ako ce i tebe malo smiriti psiholoski onda odi svakako, mozda te i ostave. Sretno i sa sto manje stresa 😘😘

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 184
12.5.2016 19:38:06   
winky_sa
Minnie sretno ,zelim ti lagan i hairli porod. Stize jos jedna user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 185
12.5.2016 21:47:30   
search
Uh zene drage, sto se vi ispisaste dok me nije bilo :p
Ja ev tek sad kuci izvrnula se. Napuhana sam ko balon bukvalno, ne mogu da se sagnem, jela jagode i tresnje pa me napuhale izgleda, jos me ova moja lupa gor visoki ko da sam joj nesto skrivila, bas mi je neprijatno ne mogu da sjedim..
Ih ja sam od pocetka trudnoce svaki mjesec skoro nalaze vadila, tako da slobodno mogu rec 7 puta otprilike :) ugl budu uredu sa nesto malo u urinu neceg al eto urinokultura je bila isto uredu tako da to nista nije, osim eto sad zeljeza i jos nekih vrijednosti sto su vezane za krv :)
Do sad sam dva puta radila 4 d na Jezeru, vala oba na brzinu, sam uzela mjere nije mi ni pokazivala bebu nit sam dobila one fine slikice, kad vidim kod prijateljica sto su isle privatno sve se fino vidi lice i tijelo kmeeeee.. Inace kaze doktorica da se radi poslije 25. Sedmice kao ona salje tako :) sve zavisi, a najduzi pregled inace mi je trajao jedno po sata i svu mi je bebu sagledala to je bilo u 20toj sedmici mescini.. Slj uz imam zakazan u 35. ABd pa cemo vidjet sta ce nam reci :) znam eto da u poluklinici Sunce 50 KM pregled i da ukljuce i 4 d
Joj spomenuse nam u ovoj skolici tecaju sta je vec za trudnice plivasept, kao zbog mrse se okupat svi trebaju njime dva puta, a nikako mi se to ne koristi, pogotovo bebicu da kupam time joj user posted image
Ev cojk sastavlja komodicu za odjecu pa cu konacno moc da ubacujem ove stvarcice za princesss, i da perem peglam slazem jedno po jedno :)
Svekar nam napravio ko onu malu korpicu sto ide uz bracni krevet da bebce bude unutra https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/73/66/77/736677c47bc03bf279f302fb127d4fc7.jpg
stvarno ce mi super doci jer bi me bilo strah da spava sa mnom a vako mi je opet odma kraj mene hhh, pa taman necu jos kupovat krevetac posteljinu i madrac uz to neg sam za ovo narucila baby gnijezdo hihihih

To za mlijeko je individualno tako da no sikiriki curlo ne curlo svaka ce ga imat kolko bude trebalo aBd
A jaranice su mi sve il se porodile prije manje od godinu il trudne hhh, ko da smo se dogovarale, mozete mislit koje su nam glavne teme sad haha jos mamu nagovaram da mi rodi seku, krivo mi sto mi djeca nece imat tetku s moje strane brrr, oduvijek sam htjela sestru a i to za tetku mi zao bas Bgm jer sam ja sa svojima bas bliska moze se rec odma su mi poslije mame :) pa nece znat kako je to , A sve mlade mogu jos izrađat djece ihaaa ha user posted image ko zna mozda sljedecu trudnocu i one budu sa mnom hhh
Al sam bas imala zelju da budem s mamom skupa trudna hhh, joj to bi bilo prezanimljivo al et izgleda da ce ona jos poslije mene ako im se primi jer smo i brat i tata i ja navalili hocemo da nas je vise user posted image user posted image user posted image
Et odo sad nastavit sopat tresnje izgleda da sam se malo ispuhala dok sam ispisala ovo hhh

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 186
13.5.2016 9:42:00   
ema08
Jutro ženice user posted image ,
Što to Tackica prekida tradiciju da nam ujutro poželi dobro jutrouser posted image . Nećemo se tako igratiuser posted image .

Search, i ja sam se juče najela trešnja 🍒, mmmmm kako su dobre. Jutros u tri sata ustajala i sopala user posted image . Gdje ti ideš na vježbe za trudnice? Ja isto planiram u Skerlicevu. Čekala sam da uđem u 6-ti sto je danas i da krenem.Moram vidjeti raspored.

Možda nam se Minie i porodila user posted image , nemam iskustva al ono sto piše mirise na user posted image na vratima.

Mi juče završismo na jezeru zbog mamine paranoje jer bebi ne udara. Bilo je šega kad smo krenuli muž se obraća mom stomaku i govori Vedo mrdni se, bolje to nego da te mama vodi doktoru, hehehe. Jadan i on sa mnom istraumira ga živog. Kad hvala Bogu sve ok. Beba se vrti, gura nožicama, pozira, zeza se doktorica kako okreće glavu kad hoće da ga vidi ne da se gledati. Tek kad smo krenuli odozgo i ja ga osjeti da se vrti.
Poslije pregleda odemo malo na čaršiju i dok smo kupovali halvu u slasticarnoj dade mi čiko gratis halve jer sam trudna. Hehehe, nije ni loše biti trudnicauser posted image

Svim bebelim šaljemo punooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 187
13.5.2016 10:02:55   
tačkicaa
Jutroooooooooooo user posted image
Tačkica se namjerno nije htjela javit', jer ste se ubezobrazile i ulijenile user posted image
A što ja nemam te trešnje? user posted image Đe se to nađe? Kupite? Ja čekam domaće, kad će one? user posted image
I moja se hanumica juče umirila bila, samo ponekad lupne, čisto da se javi da je tu. Ali brate ti ga pretjera user posted image Jadan čovjek s tobom user posted image To si ti htjela da doktorici pokažes novu frizuru, priznaj lopino user posted image Vedo user posted image
Menij je Saraj Polje najbliže, ali ne znam vala kad da krenem. Kad me otpiste aBd, tako sam kontala user posted image Hajmo, ko će samnom user posted image
http://www.zzzm.ba/kontakt.php evo ovdje imaju svi termini
Minie se sad folira s bebaćom garant user posted image
Search Ja ne mogu ni pojmit' da mi je mama trudna user posted image Ti imaš baš čudne želje user posted image Ali bodro, slušaš HIM, tako to ide user posted image A ovo gnjezdašce ti je preslatko, sviđa mi se user posted image
Mala_sa Nemam ja iskustva s bebama, ali sigurna sam da ću bit' hipnotizirana mirisom aBd user posted image
Winky Naravno da su bebe medene i mekane i sve, ali eto kad čujem da kakaju svaka dva sata imam i druge slike pred očima user posted image Što se tiče mora, ne vjerujem da je velika mogućnost za bakretije, a ako bude lijepo ljeto, ni za prehladu user posted image Ja oduvijek izbjegavam bazene zbog tih fobija od bakterija, ali more je druga stvar user posted image A zamisli samo, trbuščić i lagana haljinica, sladoled, mmmmm user posted image Mislim da ti je to bebać pravio 'mjehuriće', ja navijam za bebaća user posted image
BubaDaro
Hoćemo danas na TK? user posted image Evo ja spremam playlistu mjuze za put, i uzbuđena sam k'o da nisam išla 3 mjeseca user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 188
13.5.2016 10:06:59   
tačkicaa
Kako sam vam samo sročila ovaj post, evo smijem se sama sebi user posted image Grešaka 300, još i boldinani dijelovi i koji trebaju i koji ne trebaju user posted image
Naumpade mi, sinoć ja nešto bezze zaboravila, po običaju i muž me zeza. Rekoh ćuti tamo, ja sam trudnjača i imam sve karakteristike trudnoće. Kaže: Tebi je u trudnoći samo stomak novi, ovo svi sve imala i prije user posted image
Eto ti ljubavi i razumijevanja user posted image

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 189
13.5.2016 10:28:42   
ema08
Hehehe Tackice, kako si me skontala još da je moja doktorica pa hajd user posted image . Kažem ti ja da sam luda, jadno ovo dijete sa mnomuser posted image .
Što se tiče zaboravljanja i ja zaboravljam sve zivo. Kaze MM da su mu njegove žene na poslu objasnile kako trudnice zaboravljaju sve sto se direktno ne tiče njih i bebe. Kao to im sve postane nebitno. Pročitam sta žene pišu i dok uđem da napišem post zaboravim. Majke mi sam htjela da napišem Winky da ako je kao mjehurići da je to onda vjerovatno bebce, al zaboravila dok ti sad nisi spomenula.
A imaš trešnje rastu na čaršiji pored sebilja u onom granapu. Domaće nego sta user posted image .

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 190
13.5.2016 10:49:23   
winky_sa
Jutro moje trudnice :)
Tackice kad ti to tako fino objasnis sad mi se ide na more. Moram samo mm nagovoriti, kakva sam ja bih vec sad sve isplanirala hahahaha. A vjezbe mozemo zajedno u isti dz, cak smo mozda tu negdje sa sedmicama hihihi.
A mjeburici i ja drzim fige da je user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 191
13.5.2016 11:07:07   
BubaDara
Sabahmorgen mohje drage trblice user posted image user posted image
Ne bih vas dala ni za što kad vidim samo kako nam je lijepo ovdje user posted image
Ismijah se evo ovim vašim izvedbama od postova user posted image
Search stvarno nemoj više slušati HIM-a, vidiš da ti nije dobro user posted image
Čuj da se mama porodi, pa kako ti to pada na pamet user posted image Meni i dok je babi bio živ to je bilo bauk i ja sam željela živjeti iu ubjeđenju da moji roditelji "to" više ne rade od kako smo se rodile ja i seka user posted image user posted image user posted image
a oni su me vazda zezali da će mi roditi još brata, a ja kako sam bila ljubomorna maza, sve sam plakala i govorila nećuuuu! Idiot živi oduvijek user posted image
ema08 kako krijesta? crvene boje? Maltretiraš muža i Vedu? i ti si izgleda zaboravila uzeti terapiju user posted image user posted image
tačkice danas aBd i mi furamo user posted image
Joj da si mi bliže, ovdje jedan čiko i teta imaju voćnjak trešnji, nije da vam cickam, ali žene drage ja u životu bolje probala nisam. Hajde da se ipak dogovorimo, pa da ti donesem, tačno mi žao da ih ne probaš user posted image ako je još neka za, a bude imala u prolazu nekoga ovamo, samo nek javne kad i Bogami ću pripremiti korpu user posted image user posted image
Tačno ću vidjeti kako se ta slikica postavlja pa vam postavim par user posted image
minie nadamo se da sad sretna uživaš sa svojim zamotuljkom user posted image
Ako koga zaboravih, nije namjerno, trudnoća hahahahaahahhaa jest da se tičete mene i moje bebe user posted image
Vezali smo se za vas nekako fino, kao pupčanom vrpcom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.01.2016.g. ugledali svoje user posted image user posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 192
13.5.2016 11:08:11   
BubaDara
eh, da user posted image
winky_sa ja isto mislim da je to naše bebče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 193
13.5.2016 11:25:43   
BubaDara
da vidim jesam li dobro postavila user posted image
user posted image

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 194
13.5.2016 11:30:09   
BubaDara
mljac mljac user posted image
user posted image

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 195
13.5.2016 11:32:30   
ema08
E moja BubaDaro, salu na stranu, koliko sam ja čekala ovu trudnoću nije ni čudo što sad strepim nad njom. Uživam u svakom trenutku, a istovremeno se bojim ovolike sreće jer sam ja navikla da je to nesto sto se dešava drugima ali ne i meni. I Bogme ima da svog princa nosimo, ABd, kao malo vode na dlanu, pa nek priča ko sta hoće user posted image .

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 196
13.5.2016 11:33:52   
nudzejma
Helloooo,

Opet vi o tresnjama....Samo se vi tako igrajte sa nama trudnicama koje ih nemamo gdje kupitiuser posted image .Tacno sam ljubomornauser posted image user posted image .
Mm je neki dan obisao granape i kaze mi da ih nema,vratio se sa k'o fol "celickim jagodama"user posted image
Ja jutros za dorucak pravila nekakvu "vrilicu",znate li vi sta je to?Ja prvi put jela,nasla recept na Fb i super je mogu vam reci mljac mljac.
Ja danas sama,mm na poslu,veliki djecak u vrticu a ovaj mali u pupi se nesto spustio dole nisko,haman me u preponama grebuckauser posted image .Ja mu fino objasnila da ne ide plaho dole nisko,sramota je a i da ne gura grlic prije vremena,valjda me poslusauser posted image user posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu BubaDara)
Neposredna veza do poruke: 197
13.5.2016 11:35:04   
ema08
Ej, zna li iko moze li trudnici skočiti jačmen na oku zbog druge trudnice? Ako moze onda, BubaDaro, opasno rizikujes ovim slikamauser posted image . Fenomenalno izgledaju, njam njam 😋

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 198
13.5.2016 11:57:09   
search
Aaaa vidi tresanja Boze dragi :0000
Cudo da nemate po prodavnicama, ovdje vec pocelo i to 3 KM kila, nije ni skupo :)
Ja idem u Saraj polje na psohofizicku pripremu, utorkom i cetvrtkom dvadeset do pet i dolazi se od 25. Sedmice :) et da znadete

Aa u mene roditelji mladi pa mogu mastat svastaa hahahuser posted image

(odgovor članu ema08)
Neposredna veza do poruke: 199
13.5.2016 11:58:47   
search
Mmm ja bas volim vrilicu, il ti ga kasikacu kako kazu muzevi, pravila sam je X puta nikad mi ne ispadne dobro user posted image

(odgovor članu search)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

najdraže voće?
marny

koje voće najviše volite papati:)

pa koje:=)? (87%)

pa koje:=)? (13%)

Broj svih glasova: 60

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *