BubaDara
|
Jutrić drage naše Mi jutros jedva se izvukle iz kreveta, ova kiša nas obara, a valja raditi Search koliko ti je željezo? Meni prije bilo 129 a na zadnjem nalazu 119 i doktorica mi dala da pijem Haemovit plus, kao nisu jake a već me je počela kao beba crpiti pa bolje da ih pijem, i još mi je rekla cvekla, pekmez od jabuke, grožđice, špinat, zelena salata, pa eto pokušaj nešto od toga, najbolje ishranom ako možeš. Ja kupila Fructal sok od cvekle 100% pa popijem po čašu dnevno, nije baš lijep ali što se mora ide nekako malo borovnice malo cvekle pa se izbalansira ukus tačkice kakvo bolan vanka, budite patriote Ne znam šta da ti kažem, svako ima svoje ali mislim da nije ni "tamo" bajka kako svi predstavljaju, pogotovo me nerviraju ovi sad s medicinskom školom vanredno završenom! Svi aman zaman zarađuju po 2000 "ojra" a kad dođu ovdje željni ljudi, roštilja, livade, šume i da ne brojim dalje, mogla bih i iz primjera oko mene navesti svega meni lično odvratnog, ali eto svak svoje zna. Meni je dobro i ovdje pa možda zato i ne mislim ići, ali svako treba mislim dobro razmisliti kad odluči da ide. I pripremiti se na "štres" hahahahahahaaha ovi oko mene odu tri mjeseca i vrate se i ne znaju reći stres nego štres, i tako zo vi zo hahahaahahah i šajse! Polahko sa živcima draga, ne daj se na prvu mala_sa ja sam rekla svoje dijete upisati u frizersku a ne na fakultet, uvijek će imati dinar u džepu i sam svoj gazda. Kod nas u gradu jedan momak frizer malo bolje napuc'o frizeraj i lafo koristi sve KUENE i sva gradska nazovimo krema ili oni koji se smatraju kremom ide kod njega i obično kraćenje vrhova plaća 10-15 KM, farbanje 50 KM itd a termin zagovoriš min 7 dana prije i sad taj momak moje generacije kupio stan bez kredita, vozi bmw, a ja s magistarskim na birou bila 2 godine i dan danas ne radim u struci nego što se nudi. E zato moja cura će da bude frizerka hahahahaah arijana2 meni prva trudnoća i jedva čekana pa za sad titraju oko mene uglavnom, mada i nemam nekih problema od početka hvala Bogu pa se i ne pekmezim, ali niko opet kao mm ne pazi, pomaže u kućnim poslovima i svemu ema08 nema veze samo se ti nama zjadaj, da ne bude ja i search same kukamo hahahahaha Uhh baš ti nije lahko, ja kontam hajd nadurat ću nekako sve po sat-dva a tebi ako se svale i na boravište uhhh. Riješi ti to unaprijed, fino kulturno ali nek se zna gdje je kome mjesto u tim trenutcima. tačkica kaže čini mi se da niko nije bezobziran toliko da dođe u prvih 15-20 dana, ma šipak, već vidim bar ovu jednu muzevu tetku kako me dočekuje na vratima kad dođem iz bolnice aBd, a meni mrak na oči! I znam da će se i ostale nacrtati odmah prve sedmice, tako su i mojoj jetrvi isto! nudzejma ako ti je tako lakše isplači se malo pa onda uđi ovdje i napiši sve što ti dođe u glavu, vidiš kako ja i tačkica matimo ovdje vazda dugometražne postove! a nemoj bona puno plakati, beba će nam biti plačko, pa ko će te onda podnijeti sa žalopoljkama kako stalno plače minie draga sretnoooo od srca!!! Jedva čekamo lijepe vijesti aBd Tačkice meni plata sutraaaaa hajmo u shopping? rado bih ti vala došla u Sa pa malo po tržnim, poželim se Sarajeva ono baš baš, iako dođemo bar u dva mjeseca, ali niakd ne stignem sve što zamislim, studentski dani su ipak studentski, sad druge obaveze pa i ne stignem često a i kad odem vazda ili moram nekome na svadbu ili na babine ili ovo ili ono.... sad bi se malo u studentske dane vratil