tačkicaa
|
Search Ja mislim da je tebe uhvatila neka trudnička paranoja Ne vjerujem da će iko biti toliko bezobrazan da dođe u prvih 15-20dana, posebno muški Mama ili svekrva će ti dobro doći u svakom slučaju. Ne znaš koliko dobro ćeš se osjećati, možda nećeš moć' sama ustat' po bebu. Trebaće ti neko svakako. Muž će vjerovatno brzo nazad na pos'o... Meni vala nisi dosadna, ja tako sebi nešto u glavu kad serviram, tačno me želudac stegne od neke brige i nervoze, a kasnije skontam da je naravno bilo bez razloga. Nego ti se opusti malo, sve će to doći samo po sebi E žao mi je što si anemična, o tome se trebaš brinuti, a ne o rodbini Sad jedi one pekmeze od jabuke, to je dobro za krv, grickaj grožđice i tako te stvari, sokiće Što se tablete tiče, ja ti to ne bi' ponovo popila, ja bi' čekala vrijeme za sljedeću. Ali ti si do sad vjerovatno već odlučila A za seminar... Ni sama ne znam, imala sam planove taj vikend, ali kontam sve se to može šiftovat', ipak bi ovo moglo biti korisno iskustvo Jesi li ti odustala? I nemoj plakat' jebem ga, ho'š sad još i da galamim i onako mi je dosadilo na poslu, smorih se živa, što od glupih poslova, što od ovog vremena BubaDaro Slične smo ti mi što se tiče tok vozikanja tamo-amo, s tim da sam ja promijenila prebivalište, tamo nemam nikakve šanse za posao, pa sam odma' poslije fax došla ovdje i tako i ostade, za sad. Mada me ovaj moj nagovara da idemo vanka, a meni to nekako zadnja opcija Uglavnom, mi tako kad se vozamo, ovo moje maksumče i ja, obično se sluša glasna mjuza ili ako neko prođe kažem da tako treba ili ne treba Što ću bit' zeznuta mama Bravo ja Danas gledam neki klip o mami i ćerkici, i sva sam se raspizdila, da prostite (pokrijte bebama uši) Imaš pravo to za rodbinu, svaka svojima neka kaže, to i ne treba da je naš problem, bolje one sa sestrama svojim da pričaju. A što se živaca tiče, ja sam apsolutno nikakva, puknem k'o pišta, na prvu
|