tačkicaa
|
Jutro drage trble Ja sam toliko postala trblava da svaku put kad nešto jedem ili pije zalijem dete Mala_sa Ah vi ste baš vrijedne, i ti i tvoje hanumice Koja je boja noktića? Ja mnogo volim lakove i ružiće za usne Ostalo ne znam ni koristit' Pa kod mene je ova beba baš lopuža, nije da se krije, nego se fino izvali, raširi čak i none, ali vazda je pupčanik tu između i džaba Ali kako doktorica reče, nema tu testisa. Ja se šokirah, čuj dete mi nema muda uz ovakvu mater Šta god bilo, nadam se samo da neće puno osobina na mater povuć' Sem fizičkih naravno, džaba j' ljepše su mi none nego kod mm Helem, ajmo dalje BubaDara A šta ću draga prijo, nije dijete još spremno da se izjasni, pa valja poštovat' trenutni izbor, tolerancija, demokratija ovo-ono Ja svoga ne moram ni kulirat', sve zaboravim u trenu i sjetim se nakon dva sata da reagujem na nešto A tad to ispadne više smiješno i eto ti moje svađe, ni to više ne mogu k'o nekad Jagode bi' ja rado jela da imam, nešto ti ja to puno ne pazim ako mi se nešto sviđa, a i vala đe voće da škodi? Samo ti jedi, da princeza bude ka' jagoda Samy Čestitam ti za urednu kontrolu i za odlučnu bebu što se tiče spola Vrtni Ja stvarno ne znam da se žara ne smoije pit' Možda ono nešto umjereno, šta znam... Ali ja sam na 80% onih čajeva što kupujemo na kutiji pročitala da se ne preporučuje trudnicama, čak i uvin A doktorica mi rekla da smijem Po malo ti to, a sigurno nije ni ukusan, pa nije ti teško obuzdat' se Search Draga moja ja sam se ismijala ovom tvom postu Tebe hormoni deru k'o nikog haman Polako bona, ja imam osjećaj da ovaj moj i ja to svako sami ništa ne bi ni umjeli Dobro će ti doći pomoć, a i nene jedva čekaju, nemoj im uskratit', neka se bar malo profuraju Sinoć ja baš pričam s mm kako će to bit' zeznuto, malo, polomiće se. MA jok kaže, bebe su jake. Doduše ja nisam nikad mlađe od godinu uzeo u ruke Tako da ćemo mi čekat' dok napuni godinu pa onda preuzet' od mame i svekrve, što je sigurno-sigurno Što se pelena tiče, ja ne znam stavit' ni ove jednokratne, a kamoli da bebu upakujem u onu pamučnu Ima da se slomiš s tim pelenama, čisto da znaš Jesi li bila u Nahli? Ja se nikad natjerat' da odem uplatit' ono 20KM, a poslala sam mail prijave... I da znaš da sam zabalila od ovog tvog nabrajanja voća Winky I kod nas se kobajagi vidio braco u 15.sedmici, ali predomisli se Daliyah Ne sekiraj se za spisak, sredićemo ga već nekako, ti sad samo brini kako da dišeš i to I slušaj mater MEni bi haman trebalo ispravit', pa ćemo opet mijenjat' ako se mala vaga predomisli za 3 sedmice
|