BubaDara
|
Danček mojim dragim trblicama a vidim mashAllah dobili smo još jednog bebacha ČESTITAM Daliyah92 slatka Da ti bude uvijek na ponos i sreću tačkice nemoj se ljutiti, mi to onako malo za lijekove napadamo, ali ja bi na tvom mjestu možda uvijek prvo gledala da legim, smirim se na lijevom boku, popijem neki fini čajić pa onda po apaurinu. Opet ti znaš svoje i svaka od nas zna i osjeti šta je najbolje za nju. I meni je doktorica rekla da mogu bez problema popiti paracetamol i anaglin kad boli tikva ali eto ja sam par puta popila kad stvarno nisam mogla izdržati bol Čuj ni krpice nemaš? Hajde samnom u shopping Nemam nikoga ko je rodio s epiduralnom, imam jednu kolegicu koja je carskim rodila sa spinalnom (valjda sam dobro napisala bar koliko ne znam ništa ) i ona kaže da je ok, kao rodiš carskim a budan i odmah dobiješ bebu u naručje. to je lokalna anestezija, ali koliko sam ja nju skontala poslije ne smiješ ustati 24h i ležiš na leđima 24h, kao ne smiješ se micati, pa sad ne znam kliko je to opasno i šta s tim. Super zvuči carski bez bola i vidiš bebu odmah, ali šta ja znam koliko je našim doktorima vjerovati oko svega. Baš nam nije lahko Ja se iskreno nadam prirodnom porodu, pa kad su sve preživjele taj bol, valjda ću i ja leptirice a stvarno vrijeme leti, ni sebi ne vjerujem da sam već na pola šestog mjeseca hehehe winky_sa za bebu ručkalicu hihihihi, još ako im damo slatko, sve uživaju onda nudžejma ja isto nemam pojma o brisevima, ništa to meni dr ne spominje Samo lezi i odmaraj pa biće vremena za kondiciju Žao mi je pravo što te to spopalo pa još moraš i ležati, ali izdrži se sve za malo srce Joj i ja gledala to iz PRIMARKA, i ima super stvarčica, ali nekako ja kontam više mi treba zimskih stvari u početku, jer beba dolazi polovinom septembra pa dok krenemo u hodnju već novembar, a tamo vidim prelijepe bodiće ali kratkih rukava agatha e neka i vas dvije hihihihi Hajde i ti samnom u shopping Ja sad vala kad šta naletim i kupim. Ne znam, većina trudnica i dobije od nekog od rodbine korištenu robicu za početak, pa i ne brine oko nabavke svega, a ja niti imam od koga dobiti niti želim za svoju godinu čekanu princezu pa tako pomalo kupujem da joj ne fali kad dođe ako Bog da šta nam je sa blossom vidim na spisku termin 16.05. a ne javlja se? Zna li neka je li stigla njena bebica? emice a stvarno je to posebno kad muzici osjete, oni se nekako baš istope hihiihihi super, baš mi je drago da i on uživa, mm svaki dan sad skoro osjeti kad navečer legnemo u horizontalu, tad je cura najaktivnija pa se baš uvijek on prišunja da je mazi Lejni pa gdje si ti drugarice Morat ćemo šibati guzu, samo nas malo pozdraviš i pobježeš Grlim vas sve i ostale punooooo