Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (14.4.2016 12:10:01)
|
Pozdrav zenice, evo i nas [sm=kava.gif] Logica cestitam na bebici [sm=bravo.gif] da vam je ziv i zdrav [sm=smiley27.gif] Stigao tebi tvoj mirisni smotuljak [sm=zz_bounce.gif] mogu misliti kako sada uzivate [sm=smiley1.gif] Brz oporavak ti zelim i pisi nam kada stignes. Tackice, zasada se drzimo Akija, ponekad malo zaluta i Bajaga, ali to sve preventive radi, da joj od malena udje u uho, da slucajno ne zastrani, ne d'o Bog [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Probala sam i klasiku ali je iritira, a iskreno i mene tako da je posteno [sm=jezicek.gif] Meni jucer neurolog napisa preporuku za carski, pa vidjet cemo sta ce ovi sutra reci na GAK-u. Ja neki dan kako sam skontala, na komisiji bude i zena kojima je mrsko natezat se pa se dogovore sa doktorom da idu na carski, pa valjda ce ga i meni odobriti [sm=zmeden.gif] Kako god eto mamine smrde za mjesec dana aBd [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Agatha draga pa sta bi...kako sto kazes dobro je koza nije napravila veci problem [sm=hudicek1.gif] Samo polako, smiri se, ako treba obavi to privatno, svakako ti nalaz kod Mehmedbasica bude gotov za par dana, pa i agoniju i sekiraciju skratis. Pisi nam [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Saljem puno zagrljaja tebi i tvom zlatu [sm=duda.gif] Ostale zenice odmarajte, mazite pupe, pjevajte im i uzivajte [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|