Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (12.4.2016 11:17:35)
|
Drage moje evo i mene, juce ne stigoh pisati, bas sam slaba bila i neka prehlada i glavobolja me uhvatile, mislila sam da cu se raspasti na komade. Zavrsila sam i CTG juce, bi guzva pa sam malo cekala, tako da znate, ne idite ponedjeljkom i cetvrtom rano ujutru jer su komisije tada i sve koje su na komisiji imaju prednost, pa se onda dobro nacekate. Logice sretno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], valjda je to to. Zelim ti da sve prodje glatko i bez problema, nismo se dugo ponovili bebicom u raji [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tackice bona bi pusto bez tebe ovdje par dana[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] polako, osjetit ces bebicu, probaj nesto slatko da pojedes, popijes hladno, ima jos vremena....a onda ces pred kraj, kada budes ovako ko ja, samo ponavljati drago dijete pa sta ti je. Meni moja debelguza izrovi sve organe, jos se zavlaci nogicama pod rebra pa to bude bas onako neugodno ali slatko [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I moja bebica stuca li stuca, kada krene ne zna stati, ali ja legnem, pustim je da se smiri i onda nastavim po svome. Kazu da je to sasvim normalno. Jednom smo je cak vidjeli na UZ kako stuca, pravo sega [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Nudzejma super za kilazu, samo tako nastavi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] odmaraj sto vise, jedi dosta voca i povrca i naravno mazi pupu [sm=smiley31.gif] Ja sada odoh prati princezine stvrcice, da iskoristim lijep dan, kazu sutra opet kisa. Svakako smo vec sve postavili, samo stvarcice da sredimo i sve spremno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|