BubaDara -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (30.4.2016 14:39:58)
|
Čestitaaaam sanjalice baš si mi popravila dan!!! [sm=bravo.gif] Ljepotica pozurila svojoj majki u zagrljaj, nista od rostilja, to ti se osvetila za debeloguza nadimak! [sm=smiley36.gif] Da vam je zdrava i sretna skupa s vama i da se ti brzo oporavis! [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Zene moje ja sad s pregleda, nasikirala se pravo [sm=smiley19.gif] i oplakala sam vec kod doktorice [sm=smiley19.gif] Prvo mi kaze da mi je grlic otvoren s vanjske strane, zabrani odnose skroz, onda kaze da je beba pravo nisko ali kao nada se da ce se podic jer jos je kao mala trudnoca (22 tt), kaze da kupim pojas za trudnice, isto nije problem, zeljezo 119 kao eto na donjoj granici, jedi cveklu, pekmez, sok od borovnice, aronije... i na kraju kao šlag na tortu kaže da u brbinom stomaku vidi sve i bubrege i mokracni mjehur i jos stosta ali ne vidi želudac [sm=smiley13.gif] ja odmah briznem u plač [sm=smiley19.gif] i ona se prepala, ne zna sta bi sad, i kao hajde smiri se, možda se kao još nije napilo vode pa se zeludac slijepio i ne vidi se jer kao inače vidi se samo kad je pun ali ko će to meni objasniti kao normalno?! Rekla je da dođem opet oko 4-5 da pokušamo ponovo vidjeti pa nadam se da će se vidjeti inače ću skrenuti s pameti!!![sm=smiley13.gif] Oprostite na ovakvom postu ali stvarno sam van sebe i ne mogu da se smirim.
|
|
|
|