tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (28.4.2016 13:24:23)
|
Eh evo i mene [sm=smiley36.gif] Završih neki pos'o i sad ću da vas spo poimenice spomenem ovako rahat [sm=smiley36.gif] Nudzejma Ja mislim da se samo trebaš umirit' psihički i odležat', jer ako se beba vrcka i ako je doktorica rekla da je sve ok, nema razloga za brigu [sm=smiley1.gif] A i sama si rekla jaranice, ne more se to dijete rodit' a da se ne osjeti [sm=jezicek.gif] 'si vidjela što sam zeznuta [sm=smiley36.gif] A stalno te pominjem, i čim nešto zakukam odma' me zezaju onako kako si rekla : 'ti bi bebu, a da ne osjetiš' [sm=smiley36.gif] NE sekiraj se uglavnom [sm=smiley31.gif] Joj a ja baš volim te krastavce, malček paradajza da da miris i pavlaka, njam-njam [sm=bravo.gif] Doduše i meni garant što šta škodi, ali ja se trudim da ne pratim, da mogu jest' što volim [sm=smiley36.gif] Mala_sa Ja imam super recept za mafine, ali se ne mogu sjetit' sad, jer ja to ništa ne znam napamet [sm=zmeden.gif] Mada iskrena da budem, samo mm ispadnu dobro, kad ja pravim, vazda nešto fali [sm=zmeden.gif] On kaže da ne dodam ljubavi [sm=smiley36.gif] Proguglaj malo Kulinarku, imaš tu garant. Tako je, samo kuću s dvorište i onda taman piliće i jaganjce [sm=smiley36.gif] Može i kuniće [sm=smiley36.gif] Arijana I moj skroz slabo vari, ali to mi je bilo i prije trudnoće, pa trpim, ali uredno jedem [sm=smiley36.gif] Lejni Ja ne volim shoping, ali nikako. I išla sam prije mjesec da nađem trudničke hlače, ali zeznem se i odem u Altu. Ama sve bezze. Sad hodam u nekim helankama, jedva našla nešto da me ne steže, ali brate poružno [sm=smiley36.gif] Tako da ću aBd morat' ponovo do SCC-a u Waikiki i obnovit' zalihe, da budem lepa trudnjača [sm=bravo.gif] Blossom Bravo za baklavu [sm=bravo.gif] Ja ću aBd kad dočekam izać' u pidžami i pravo kući da paša i ja spavamo na trbusima [sm=bravo.gif] BubaDara Odma' da se druži sa životinjama, što manje tableti i to, eventualno neke slušalice da uči strane jezike, ali sa jaganjcima [sm=smiley36.gif] Šalim se ljudi, joj oduzeće mi dijete socijalne službe ako ovo vide, znamo kako se u lijepoj nam Bosni brinu o svim sferama [sm=jezicek.gif] Odo' ja i na politiku [sm=smiley36.gif] A Waikiki obavezno, ima kul majica sa onim fazonima iscrtanim bebama i to, taman one okrugle iscrtane bebice da ti se slažu s tom bubuljicom na faci [sm=smiley36.gif] A taj 4D, je li ti to doktora savjetuje, predloži ili ti tražiš, nisam upućena? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|