tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (25.4.2016 8:48:35)
|
Jutro hanumice [sm=bravo.gif] Kako ste ovog groznog, hladnom, tmurnog jutra? Ja k'o da ma teretnjak pregazio [sm=smiley13.gif] Nešto me i stomak boli ovih dana, kao težak mi. Je li to normalno, pitam ja vas? KAd se sagnem, nekako mi kao da imam neki teret u donjem dijelu stomaka, i smeta mi. Je li to beba? [sm=smiley36.gif] Možda ja očekujem da nosim, a da ne osjetim [sm=smiley36.gif] Agatha Slobodno ti nama piši, ovdje smo se valjda sastale da bi negativu pretvorile u pozitivu, ja tako skonta' [sm=smiley1.gif] Kako si ti? Jesi se smirila od onih dželata? Edina Baš mi je drago da si se javila, i dragi mi je da vidim da si bolje [sm=smiley1.gif] Želim ti da budeš najbolje [sm=bravo.gif] Lejni Joj kad se aBd guza ukaka, kako ćete je tek onda voljet' i gnjavit' [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Minie A mi ovdje kontamo, eno je iskoristila sunčano vrijeme, zaboravila nas. A ti bolesna [sm=smiley13.gif] Ajde saće 1.05, i samo prebaci loptu mužu [sm=smiley36.gif] Da možeš kako i tu iz trbuha, da on nosi bar sedmicu [sm=smiley36.gif] Ja tako svom kažem, ma samo da mi je na par dana, da na stomaku zaspim, pa ću ja njega opet pokupit' [sm=smiley36.gif] Brz oporavak, u svakom slučaju [sm=smiley1.gif] Daliyah Jao ti si tako blizu [sm=bravo.gif] Kako nećeš biti taška [sm=smiley1.gif] Izdrži još malo i eto bebaća [sm=bravo.gif] Dinaina Pozdrav, ja tebe nisam čula od kad sam ovdje čini mi se [sm=smiley1.gif] Meni je prva beba, tako da nemam iskustvo rađanja, ali znam da sam ja bila krenula zadkom i kako sam skontala mamine priče, okretali su me na porodu. Možda nisam najbolje pohvatala, ali sigurno znam da smo i brat i ja krenuli naopačke, i evo nas mašala živi i zdravi, zato ne brini [sm=bravo.gif] MajaAjna Nudzejma Ja pojma nemam ništa vezano za grlić [sm=zmeden.gif] Do sad mi to doktorica nije ni pomenula, a ja se nisam sjetila [sm=zmeden.gif] Valjda da je nešto loše, rekla bi? [sm=zmeden.gif] I sretna godišnjica Nudzejma, sa malim zakašnjenjem [sm=bravo.gif] BubaDara Ni ja ne znam ništa za te flašice. Da li trebaju i kad [sm=zmeden.gif] JA još nisam ništa počela pripremat', jesi li ti? Lejni? Koja ono još ima moja terminuša? [sm=smiley36.gif] Arijana Ako je čir, ja sam ih nekad davno imala na koljenima i ispod ruke. Gadno je to čudo. Znam da sam i injekcije primala za to... Čak imam i ožiljke, pa su mi koljena jako sexy s njima [sm=smiley36.gif] Ako budeš moje sreće i tebi će guza biti [sm=smiley36.gif] Ali navijam da tvoj nije neki veliki, svakako se konsultuj s nekim stručnim, nije to opasno, ali je smorno baš [sm=smiley13.gif] Sanjaliceeeeeeeeeee Javi nam seeeeeeeee [sm=smiley1.gif] Ja vazda mislim o tebi i tvojoj debeloguzi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|