Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (20.4.2016 15:36:05)
|
Trudnice moje drage, hvala vam na savjetima i sugestijama, evo guram nekako. Nije vise ni problem bola, nego me sve psihicki ubi, hormoni me pucaju uzasno, samo iz cista mira pocnem plakati, pa budem poslije smijesna sama sebi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Podstanari se ne povlace, ali pokusavam da ih ignorise i mazem sto vise mogu, pa valjda ce se povuci kada debelguza izadje [sm=zmeden.gif] Inace stomak mi se toliko spustio da mi je bukvalno u krilu, tako da ja sutra na GAK odoh sa torbom za svaki slucaj. A beba, ne pamtim da je ikada bila ovoliko aktivna, samo dura, namjesta se...vjerujte mi jucer kako sam se tusirala i prala dole, glavu sam joj napipala, sva sam se bila izbezumila [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Bambi cestitam na plusicu, dobro dosla [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mene je do 9-og mjeseca vodio dr. Divanovic i imam samo rijeci hvale za njega, temeljit, oprezan sa svim, nekaga cak i pretjera sa nalazima ali nista ne prepusta slicaju. Ali cini mi se da on do daljnjeg nece vise primati pacijente jer je prebukiran. Za ove na GAKU znam da su Sanjin i Katica isto super. Ja nisam imala problema sa stitnom ali mislim da bi ti bilo dobro da uporedo sa ginekologom nadjes i nekog dobrog endokrinologa, pa da i on prati situaciju. Ima zenica na forumu koje su imale istih problema pa se mozda i jave. Bloosom DaraBuba hvala na savjetima, proci ce valjda, kazu da su nezaobilazni, pa eto da i to upisem na listu trudnickih blagodati...fulila me je jedino mucnina....ma nek je meni ona ziva i zdrava, sve ce drugo proci...jedva cekam da je vidim da se mazimo i grlimo [sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif][sm=angel.gif] Eto ja se opet raspisala, odoh sad malo poravniti...grlim vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|