Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (18.4.2016 13:32:23)
|
Da i nas dvije stagod napisemo [sm=smiley1.gif] Kod mene se pojavila jucer jos jedna "blagodat" trudnoce [sm=hudicek1.gif] fasovah odvratne hemoroide, za koje sam mislila da ce me zaobici, ali sta je tu je. Ruzan osjecaj, boli nekako podmuklo, nije nepodnosljivo ali nervira [sm=hudicek1.gif]. Ali eto kad me vec u tom podrucju karlice boli sve zivo, pa nek' boli i to [sm=zz_mad1.png] Kako me je nervoza od svega uhvatila, evo od jutros mlatim krpom po kuci [sm=jezicek.gif] Barem sve mirise [sm=smiley1.gif] Sto se tice kontrakcija Nudzejma, i ja ih imam svakodnevno, po 3-4 puta. Cim malo duze stojim, hodam ili se naprezem, odmah se jave. Stvrdne mi se citav stomak i tako bude sve dok ne legnem i ne popijem apaurim i Magnezij. Ruzan je osjecaj, jos ako ne sve to i bebara malo udara bas imas osjecaj kao da ces se poroditi svaki cas. Agatha strasno je to sto ti se desilo, ali vjeruj mi da tjeranjem pravde neces nista postici. Oni gore su kao medvjedi zasticeni, svako svakom cuva ledja. Vjeruj i iz iskustva ti govorim. Bitno je da nisu nikakvu stetu napravili. Probaj da malo zaboravis na to ruzno iskustvo i da uzivas sa svojom bebicom u pupi. Ako po ultrazvuku doktorici sve izgleda OK, vjerujem da nema potrebe ni da brines o nalazu amnio. Tackice eto ga, poceo pasa da se prevrce [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mogu misliti kada jos pocne da mlati glavom kada mu pustis kakvog dobrog R&R [sm=jezicek.gif][sm=zz_dance.gif] Nadam se da su ostale zenice dobro, a neko ako ima neki savjet za ublazavanje ovih bolnih hemica neka pise [sm=zz_help.gif]. Imam neku mast i nasla sam recept kao obloga od rendanog krompira i maslinovog ulja, ali svaka dodatna pomoc je dobrodosla[sm=smiley13.gif] Grlimo vas smrda i ja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|