BubaDara -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (29.4.2016 14:33:27)
|
tačkice i ja jedva čekam vrijeme za haljinice [sm=bravo.gif] Paša znači opasan, odmah uzvraća udarac čak ako bubica i prigrli [sm=smiley36.gif] Sretno vam danas.... [sm=smiley1.gif] nudzejma ne diraj ba čovjeka, postao babo, koga briga za to što će se voljena prehladiti [sm=smiley36.gif] Moram ti reći da jako volim vidjeti trudnice koje nose maramu, one su mi nekako posebne k'o behar [sm=smiley1.gif] arijana2 kraljica si majke mi! [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mogu misliti tih pogleda u tebe hahahahaha[sm=smiley36.gif] mala_sa sretan rođendan malom A [sm=bravo.gif] Da vam bude zdravi sretan skupa s vama i novim članom ako Bog da [sm=smiley1.gif] ojjj depilacija...ne spominjite mi to [sm=smiley13.gif] ja inače to sama radim kući, ali imam ogroman problem sa urastanjem dlačica [sm=smiley19.gif] Već sam počela da ludim s tim [sm=zz_banghead.gif] Ima li iko kakav savjetić jer baš imam brigu kako ću to pred porod aBd. Sad inekako deveram sa pregledom jednom mjesečno ali u devetom valjda idu češći pregledi, to me brine pravo, biću sva u ranama na porodu [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif] ema08 neka nemirka, volimo mi kad onu tuku mamice svoje [sm=smajl.gif][sm=smiley31.gif] Vedad je lijepo ime [sm=smiley20.gif] Mi smislili žensko, a muško ne možemo da se dogovorimo nikako, mm bi Tarik a ja bi neko s ljepšim značenjem a i imamo ovo kod rođaka, pa bi js npr Dženan,Omar,Naid,Adian,Eman, Nedim, Ahmed ili Daris [sm=smiley1.gif] hahahaha puna sam ideja za muško, ali njemu nijedno da se svidi [sm=smiley13.gif] Moram biti fina ako bude muško da mi odobri neko [sm=smiley36.gif] minie navijam da maleno dočeka babu u tibi [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] winky_sa želim vam srdačnu dobrodošlicu [sm=bravo.gif] Mi smo uvijek za još raje, pogotovo ova tačkica koja se ne skida sa foruma [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Možda je još rano da osjetiš nešto ali još malkice i nećeš moći da ne prepoznaš [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Grlim vas i ljubim sve, ja ovaj vikend odoh mami hihihihihi sad ću da se udebljam još 3 kiletine [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|