Sanjalica 85
|
Helooooooo evo i debelguza Nisam vam se stigla prije javiti, juce one silne nalaze zavrsavala, pa kasno dosla kuci i naravno zaspala k'o kokoska Meni se ova moja curka izgleda pocela svetiti sto je zovem debelguza Tako se ruzno zadnjih dana napmjestila da mi je citava lijeva strana u defektu. Boli neopisivo i onda jos u tom polozaju pocne da se vrti, ko veli da malo i pospremim dok nisam izasla, ne valja nered ostaviti iza sebe Sve sam iscitala ali slabo popamtila, standardno, uglavnom za uredne kontrole, neka masala becice fino napreduju . Hvala vam i na podrsci, super nam je datum, jos da je godina prije bilo bi bas cool Torba spremna, sve spremno, ali sada moram jos neku alternativu skontati za bebbaru, ako ovo vrijeme nastavi ovako da zeza . Jos mi je ostalo da sredim stvari koje ce mi mm donijeti za izlazak, jer ako njega pustim da to odradi sam izaci cu z bolnice k'o ciganka Ne znam za vas, ali ja nisam uopste kupovala dude, nesto nisam bas pobornik toga, ako bas nije neophodno. Sve kontam, mozda za svaki slucaj uzeti jednu aventovu da se nadje, ali ih planiram izbjegavati koliko mogu. Sto se tice flasica, mi smo dobili DR Brown dvije flasice, staklenu i plasticni, one najmanje, a nadam se da ce biti mlijeka pa eto dvije su dosta za cajic ili vodu. Tackice nemoj trpiti da te boli, probaj da ne sjedis bas dugo, svakih pola sata prosetaj, ako nista do wc-a...ipak sada materica raste i treba joj prostora. A i bolje dici nepotrebnu paniku, svako ce te pregledati ako dodjes sa bolovima. PIj i redovno Mg. Pasa lupka, rodila ga majka Kada ides na kontrolu opet? Blossom ja na GAK idem sa malim uputnicama, moja dr opeste prakse ni dala 4 i taman mi toliko i trebalo. Kakda ides na CTG uzmu ti je, a kada sam na pregledu kod dokrora uvijek mi je vrati. Sada sam uzela veliku za slucaj da sta krene ranije, ali sam gore vidjela zene koje dolaze sve sa velikom i onda im ih vracaju. Maglaj_mum dobro nam dosla, zelim ti laganu trudnocu i ugodno druzenje na ansem malom sjelu Arijana sta bi sa cirom, ako je stvarno cir, probaj negdje da uderes bokvicu, ali negdje gdje je cisto, i da je namazes sa malo ulja, kantarionovog ili maslinovog i to stavi na cir. 100 % izvlaci i ublazava bol. Ja sam ih cesto znala imati i tako mi ih je baka lijecila. A sto se tice iscjedka, mene prati citavu trudnocu. Bas taj vodenasti. I isto sam imala napad panike da nije plodova voda. Uglavnom uloske kod nas nemas gdje kupiti, jedino u apoteci DIna imas kupiti AMNISURE test, koji je poskup, oko 60 KM. Prati malo, bolju, kolicinu, vjerujem da nije voda, jer je iscjedak normalna pojava u trudnoci. Vidis, skoro sve ga imamo. Dinaina sretno, da sve prodje kako treba, da ubrzo budes sa svojom bebarom Izdleda da sam ja odmah iza tebe. Malo nam se lista poremetila sa ovim CR