tačkicaa
|
Eh evo i mene Završih neki pos'o i sad ću da vas spo poimenice spomenem ovako rahat Nudzejma Ja mislim da se samo trebaš umirit' psihički i odležat', jer ako se beba vrcka i ako je doktorica rekla da je sve ok, nema razloga za brigu A i sama si rekla jaranice, ne more se to dijete rodit' a da se ne osjeti 'si vidjela što sam zeznuta A stalno te pominjem, i čim nešto zakukam odma' me zezaju onako kako si rekla : 'ti bi bebu, a da ne osjetiš' NE sekiraj se uglavnom Joj a ja baš volim te krastavce, malček paradajza da da miris i pavlaka, njam-njam Doduše i meni garant što šta škodi, ali ja se trudim da ne pratim, da mogu jest' što volim Mala_sa Ja imam super recept za mafine, ali se ne mogu sjetit' sad, jer ja to ništa ne znam napamet Mada iskrena da budem, samo mm ispadnu dobro, kad ja pravim, vazda nešto fali On kaže da ne dodam ljubavi Proguglaj malo Kulinarku, imaš tu garant. Tako je, samo kuću s dvorište i onda taman piliće i jaganjce Može i kuniće Arijana I moj skroz slabo vari, ali to mi je bilo i prije trudnoće, pa trpim, ali uredno jedem Lejni Ja ne volim shoping, ali nikako. I išla sam prije mjesec da nađem trudničke hlače, ali zeznem se i odem u Altu. Ama sve bezze. Sad hodam u nekim helankama, jedva našla nešto da me ne steže, ali brate poružno Tako da ću aBd morat' ponovo do SCC-a u Waikiki i obnovit' zalihe, da budem lepa trudnjača Blossom Bravo za baklavu Ja ću aBd kad dočekam izać' u pidžami i pravo kući da paša i ja spavamo na trbusima BubaDara Odma' da se druži sa životinjama, što manje tableti i to, eventualno neke slušalice da uči strane jezike, ali sa jaganjcima Šalim se ljudi, joj oduzeće mi dijete socijalne službe ako ovo vide, znamo kako se u lijepoj nam Bosni brinu o svim sferama Odo' ja i na politiku A Waikiki obavezno, ima kul majica sa onim fazonima iscrtanim bebama i to, taman one okrugle iscrtane bebice da ti se slažu s tom bubuljicom na faci A taj 4D, je li ti to doktora savjetuje, predloži ili ti tražiš, nisam upućena?
|