tačkicaa
|
Jutro hanumice Kako ste ovog groznog, hladnom, tmurnog jutra? Ja k'o da ma teretnjak pregazio Nešto me i stomak boli ovih dana, kao težak mi. Je li to normalno, pitam ja vas? KAd se sagnem, nekako mi kao da imam neki teret u donjem dijelu stomaka, i smeta mi. Je li to beba? Možda ja očekujem da nosim, a da ne osjetim Agatha Slobodno ti nama piši, ovdje smo se valjda sastale da bi negativu pretvorile u pozitivu, ja tako skonta' Kako si ti? Jesi se smirila od onih dželata? Edina Baš mi je drago da si se javila, i dragi mi je da vidim da si bolje Želim ti da budeš najbolje Lejni Joj kad se aBd guza ukaka, kako ćete je tek onda voljet' i gnjavit' Minie A mi ovdje kontamo, eno je iskoristila sunčano vrijeme, zaboravila nas. A ti bolesna Ajde saće 1.05, i samo prebaci loptu mužu Da možeš kako i tu iz trbuha, da on nosi bar sedmicu Ja tako svom kažem, ma samo da mi je na par dana, da na stomaku zaspim, pa ću ja njega opet pokupit' Brz oporavak, u svakom slučaju Daliyah Jao ti si tako blizu Kako nećeš biti taška Izdrži još malo i eto bebaća Dinaina Pozdrav, ja tebe nisam čula od kad sam ovdje čini mi se Meni je prva beba, tako da nemam iskustvo rađanja, ali znam da sam ja bila krenula zadkom i kako sam skontala mamine priče, okretali su me na porodu. Možda nisam najbolje pohvatala, ali sigurno znam da smo i brat i ja krenuli naopačke, i evo nas mašala živi i zdravi, zato ne brini MajaAjna Nudzejma Ja pojma nemam ništa vezano za grlić Do sad mi to doktorica nije ni pomenula, a ja se nisam sjetila Valjda da je nešto loše, rekla bi? I sretna godišnjica Nudzejma, sa malim zakašnjenjem BubaDara Ni ja ne znam ništa za te flašice. Da li trebaju i kad JA još nisam ništa počela pripremat', jesi li ti? Lejni? Koja ono još ima moja terminuša? Arijana Ako je čir, ja sam ih nekad davno imala na koljenima i ispod ruke. Gadno je to čudo. Znam da sam i injekcije primala za to... Čak imam i ožiljke, pa su mi koljena jako sexy s njima Ako budeš moje sreće i tebi će guza biti Ali navijam da tvoj nije neki veliki, svakako se konsultuj s nekim stručnim, nije to opasno, ali je smorno baš Sanjaliceeeeeeeeeee Javi nam seeeeeeeee Ja vazda mislim o tebi i tvojoj debeloguzi
|