Daliyah92 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (2.4.2016 19:55:17)
|
Kako brzo vrijeme prolazi. Slijedeci mjesec je moj, uhh [sm=smiley1.gif] Danas bila na kontroli. Pricala malo sa dr. o porodu pa bas dobila tremu, osjecala sam se kao da cu se sutra poradjati [sm=smiley1.gif] Bebica ima 2kg, sto po nekim tabelama nije dovoljno, ali dr je zadovoljna i kaze da je ok. A mogla bi imati 3kg na porodu. Iskreno, mene je to sve malo zacudilo, kontala sam da ce imati 3,5 ili vise na porodu ali eto. I ovako cu biti zadovoljna ako bude 3kg, samo da bude ziva i zdrava [sm=smiley1.gif] Samo mi je krivo sto se ja bezveze debljam [sm=hudicek1.gif] Morat cu malo smanjiti ove gluposti sto jedem, a povecati unos neceg pametnijeg [sm=smiley1.gif] Recite mi, ako se beba sad okrenula glavom prema dole (kako je sad i kod mene) ima li sanse da se ponovo okrene gore do poroda? Prvo dijete mi se pred sami porod okrenulo glavom gore, i zbog toga je bio carski, a dr mi kaze daje to (skoro) nemoguce [sm=zmeden.gif] Ako se sad okrenula ovako da ce tako ostati do kraja. Ja se iskreno nadam da hoce, a opet nisam sigurna vise...
|
|
|
|