Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (6.4.2016 14:24:16)
|
Evo i mene drage moje, dok procirah sve sto ste napisale oci mi ispadose [sm=smiley36.gif] Draga Agatha ja sam za tu Imsiriju cula da je odvratna, fuj, i evo upravo su se sve price i potvrdile [sm=hudicek1.gif] Inace zena zeni moze biti toliki neprijatelj i toliko moze biti sujetna da se ne moze opisati. Cast izuzetcima naravno. Zato ja uglavnom idem kod muskih ginekologa i frizera i sta god....tako i u prevozu, sto kazete vazda ce ti musko prije ustati nego zena. Samo te pogleda krajem oka i ko veli, ko te j... [sm=hudicek1.gif] Bitno je da je bebac sada dobro, ti probaj da zaboravis na to ruzno iskustvo, pricaj malenom, pustaj u muziku i sve ce biti uredu. Stvarno da ne poverujes, kao da je nekome lako ici na amnio i cekati rezultate i nervirati se, jos ti treba dodatni stres praviti jedna ne takticna krava [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Mi sutra idemo kod dr. Katice, jedva cekam da vidim ovu slonicu micu [sm=duda.gif][sm=duda.gif]. Nudzejma sretno na kontroli [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja sam juce u Bingu kupila AlmaRas-ovu spavacicu, kopca se do ispod grudi, onako malo duza, do koljena, 16 KM, fin je pamuk. Jedva se krecem tako da mislim da necu biti u stanju obilaziti Otoku i Fis, pa eto rijesih stvar u Bingu. Ako koga zanima, na Mojmilu u Amku, u prizemlju, ima super stvarcica za bebe, PcelicaMaja ili tako nesto, domaca proizvodnja, sve pamuk, a cijene ok. Ja planiram ovih dana otici uzeti jos koju stavrcicu sto mi fali, pa da i to zavrsim.
|
|
|
|