Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - April (4.4.2016 17:16:04)
|
Evo i mene, dogegala se kuci po ovom zvizdanu, okrenula koju masinu vesa dok je lijepo i sada sve 4 u zrak. Ova mala pravo nemirna, na mater nema ziva mira, pa se samo nesto tumba [sm=smiley1.gif] Tackice zavrsila sam u petak sa salterusama [sm=smiley36.gif] naletih na neku finu tetu, ma za 10 minuta bila gotava [sm=bravo.gif]. Ja sam zene narucila posteljinu sa ogradicmo (6 djelova) preko FB (BabyKutak) i prezadovoljna sam. Takodjer sam uzela bijelu, samo ima nekih detaljcica, zivotinjica, u nekim neutralnim bojama. 55 KM je s'tim da sam ja htjela da se navlake od jastuka i jorgana skidaju, 7 KM dostava. Jos hocu par carcafa i jastucnica da uzmem i onu ne promocivu navlaku za madrac i to je to. Onda ostaju samo sitnice, ali nabere se i toga, nista bez spiska [sm=smiley1.gif] Ja inace bez papira i olovke ne funkcionisem. Neko rece da je kupio spavacice za bolnicu, ja evo trazim ali mi sve ili predebelo ili prekratko, pa ako ko ima prijedlog gdje uzeti, ali da se barem do ispod grudi kopcaju neka javi. I naravno da nisu skupe, jer ih namjeravam baciti. Joooooj sto ce ovaj april da proleti, mene vec panika hvata....torbu spremiti i cekati [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif] cestitam za uredne kontrole, rastu masala nase bebice [sm=bravo.gif]
|
|
|
|