Sanjalica 85
|
Evo i mene da se tuspasim, nisu me ostavili Hvala vam sto ste brinule,ali ne stigoh juce da se javim, dugo sam cekala na GAK-u, pa kod mame, ap malo u skitnju i prodje dan Uglavnom, CR zakazan za 5.5. a 4.5. trebam da odem u bolnicu. Malo me je peglao ovaj arap sto je bio u komisiji, ali nije mogao protiv nalaza neurologa tako da je na kraju digao ruke. Moram jos povaditi sve nalaze pa kod njihovog interniste i u srijedu na kontrolu kod Katice i to je to. Pojedem koji cevap za praznik i odoh se poroditi Sada samo da i debelguza ostane unitra do tada pa da mi CR radi Katica, inace ako nesto ne d'o Bog krene ranije imam papir na kojem pise da mi moraju raditi CR, ali valjda nece. Izgurat cemo jos dvije sedmice, dogovorile smo se moja 'cera i ja ...joj sve su mi emocije nesto pomijesale, i sreca i strah i neizvjesnost...ma ludnica Tackice legendo zovem je debelguza zato sto kada god ja mazem stomak, ona guzu svoju toliko istrci i izgura, valjda joj godi masaza, da to izgleda kao jedno brdo na mom stomaku. A i nesto mi slatko A i ja sam kako mala imala trcavu guzu pa sve nesto kontam bice sva na mamu, pa i debelguza Zovem je i slonica mica btw BubaDara i mama ima guze pa sta fali neka je i ona ima, da imam po cemu da je gnjavim. nema mi nista draze djecicu koja su onako malo punija i imaju guzu ctipkat i lupkat mala_sa kutak je napola spreman, nisam jos oprala i postavila posteljinu i jos neke sitnice, ali cim bude saljem vam slikici. Zao mi da se prazi, posto mi oko kuce non-stop nesto rade, prasine na izvoz Search i ja sam radila OGTT u 25 sedmici. Kod mene je beba bila malo krupnija u tom periodu i zato mi je doktor preporucio da ga uradim. Na kraju je ispalo da je sve ok, beba krupna sama od sebe i to je to. Ja sam radila u Prolabu, izvadili mi krv, dali limunadu da popijem i poslije toga mi jos dva puta vadili krv, u razmaku od sat vremena. S tim da su meni jako lose vene pa nisu htjeli da me bodu, tako da je islo iz prsta. Ostale, kako se drzite, lupkaju li bebe? Pazite li se? Vidim tackica se nesto ljuti, prut spominje, znaci neko nije slusao Vrtni patuljak?