Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Curke moje da vam javim za onaj bikini Victorias secret što mi se sviđa.
Odem ja na njihovu stranicu i registujem se,i ko što neko napisa,stvarno postoji ta internacionalna isporuka. Ovaj moj bikini sad je na sniženju i košta(gornji i donji dio) 58$ s tim da bi mene sa taksama i porezima i troškovima poštarine koštao oko 90 $ Sad sam baš ono zbunjena,malo mi je to preskupo dati za kupaći,a opet taj mi se kupaći toliko sviđa
Nisam pametna,ne znam da li da naručim ili da odustanem od kupovine Šta vi mislite?
Ne znam sta bih ti rekla, mozda da vidis neki jeftiniji, ima ih sto su super a manje kostaju.Vjerovatno je jeftinije kad se salje vise narudzbi pa se podijeli postarina na vise dijelova.
Ne znam sta bih ti rekla, mozda da vidis neki jeftiniji, ima ih sto su super a manje kostaju.Vjerovatno je jeftinije kad se salje vise narudzbi pa se podijeli postarina na vise dijelova.
Pa ima li jos zena? Mozda ce jos neko narucivati, pa da podijelite postarinu....a vezano za cijenu...pa sta ja znam...meni vrijedi tih para.... ...kad prebacis to je oko 140 KM....ja danas gledala po gradu kostime...od 80-90 do 120-150 KM....a nisu ni blizu tvom.... Ali najbolje ti procijeni.
I ja baš isto mislim,tu je negdje cijena sa našim kupaćim. Malo me strah,šta naručim a on mi ne stoji juni kako si ti veličinu odredila ja sam inače XS,ali američka se XS razlikuje pa ne znam ni koju vel da uzmem,malo je teško kupiti nešto a da to ne probaš?!
To za broj jeste zeznuto, jer ja inace nosim M ali sam narucila S i taman mi. Mozes izracunati sto sam ja i radila, ima na njihovoj stranici kako izmjeriti i odrediti broj. Mislim da su americki modeli za broj veci od nasih. Ako hoces mozemo se naci da ti ponesem gornji dio pa da vidis koliki je. Eto, toliko od mene
evo i nas prije tacno godinu sad imam velikog pibu i svaki dan ocekujem bebicu, i ovaj kupaci do sad je za mene bio odealan ali sam siske ne mogu stati u njeg a da mogu negdje naci kupila bi isti samo veci
ako narucujete sa VS kupace, vjerujte da se isplati, ja vec odavno sav svoj ves i kupace i pidjame i ostalo narucujem kod njih...
jeste da mi je postarina malo poskupa, mislim kad skontam da sam za te pare od postarine mogla jos nesto uzeti bude mi zao, al cim mi dodju stvari, ja sam presretna!!!
sto se tice nase drzave mozes samo karticom placati.... tako i ja placam...
a to sto vam kazu da ce stici posiljka do nekog datuma nije tako, meni uvijek ranije stigne, to je najkasniji datum kada bi trebalo stici... meni uvijek stigne u roku od 5 do10 dana maximalno...
MA nema frke isto bi izašao i lisicin kupaći da sam ga kupila ovdje. Ja kako sam skontala oni posebno naplaćuju takse za gornji a posebno za donji dio kupaćeg
Manuela lijepo ti sve svoje jaranice,zaove,svekrve,tetke itd pred računar,otvoriš im stranicu od VS i pokazi ponudu Uzmu i one po kostim,podjelite troškove poštarine
Ozbiljno mi Herke smo se tako dogovorile,ako budemo narucivale sve cemo zajedno,radi postarine
< Poruku je uredio mamy RR -- 11.5.2009 20:26:12 >
Heh vi herke ste baš super složne svaka čast! Vjeruj mi da niko od mojih to ne bi naručivao ili već imaju bikinije pa im se ne kupuju novi ili im je preskupo a baš bi bilo super da nas ima par pa što ti reče da podijelimo troškove
Drage moje,evo da vam javim da sam danas konačno naručila toliko navikani VS kupaći Naručila sam svoju veličinu XS valjda će mi odgovarati. javiću vam svakako. sad jedva čekam da dođe Po njihovom trebao bi mi doći 03.06. Pozdrav drage moje.