Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eee hvala na komplimentima nekad sam bila bas zgodna, bilo je i boljih slika, al sad sam sva omlohavila, sve se nesto treska na meni, iako sam na svojoj djevojackoj kilazi, neki dan sam se prepala kad sam obukla ovaj bikini.. moram preci na korpice i bokserice ako se uopste budem skidala javno!
uhh ima nas na temi pa brzo idu poruke:) visnja izgledate mi kaop raaavi par u svim smislovima! manuela vidjela sam ti muza na slikama sa krstenja:) sutra na bazen i slikajte se!
uhh ima nas na temi pa brzo idu poruke:) visnja izgledate mi kaop raaavi par u svim smislovima! manuela vidjela sam ti muza na slikama sa krstenja:) sutra na bazen i slikajte se!
Ajoj,dobra si... Imam ja slika naših izrađenih al nemam na cd pa da mogu prebaciti da vidite! Nisam ja imala krštenje to je mynxlee
ja volim skoro sve tipove kostima... jednodjelne, dvodjele ma kakve god... ali imam dvodjelne bikinije... nesto tipa sto je andji postavila. te najvise volim cisto zato sto najmanje pokrivaju pa se brzo suse a i najvise tijela pocrni. od boja imam cisto crni, cisto bijeli i edan crno-bijeli i da razbijem "monotoniju" sam prosle godine u isci kupila jedan sa dubljim donjim dijelom (na straftice u roza i plavoj boji) sa trokutastim gornjim dijelom... ali mi se ne svidja sto je gordnji dio postavljen pa se malo slabije susi...a to me bas nervira a trazim jednodijelni dio sa potpuno otvorenm ledjima odnosno da su donji i gornji dio povezani samo sa prednje strane