Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hehe ista sam ti... a ja ti najvise na snizenju i uzimam, ovde sad pa sad imaju neko snizenje ;) mada je posle bozica najbolje snizenje, ovaj bikini kosto 80 eura prije... =) ali evo bojim se da mi ovaj donji dio nebi bio velik jer kad sam ga kupila bila sam za 10 kg veca...
Mislim da ovi kostimi stoje onim curama koje imaju cvrste i malo podignute grudi. S obzirom da je vecina nas dojila ili doji sumnjam da bi nam stajali. Nama trebaju oni sa debljom trakom ispod grudi da bi podigla grudi - Mabuela je stavila sliku kostima koji je narucila i to je taj model za nas
Ja mislim ove manekenke da zavezu dvije palome oko grudi i dole jednu saviju ko pelenu da bi i taj "bikini" na njima izgledao fantastican, inovativan i zavodljiv
Ma mozemo mi do sutra pricati, kad one takve izfotosopirane nama opet nabiju kompleks i uspiju nam uvaliti kojekakve kremice da bi mi izgledale ko one... zato ja bojkotujem dijete i sve te proizvode "za glatku kozu bez celulita", "protiv bora" iitd a malo je i do trudnoce...
uh odo kuci, nasikirah se
baš razmišljam o kupačem kostimu...nadam se da su mi dobri...ali planiram kupiti ove godine nove kostime...samo me zanima broj... stomak imam još malo nadam se da če se vratiti u normalu...jer se povukao skoro do kraja ali je ona koža ostala tamnija....