Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nemaju, evo nadjoh njihovu stanicu ali nemaju nista... sem sexi setova brus i gacice i slatki spavacica... ova jedna mi se pravo svidja... a u tome uzivam a pogotovo ako je domace ;)
eto ja ne mogu da otvorim liscinu stranicu...ni od kuce ni sa posla... blokirali... i molim te kao razlog naveli jer sadrzi "swimwear and lingerie"...ja sma mislila da su agen provocateur blokirali onako jer je bas izazovno sada mi se cini da su sve blokirali... gluho bilo... bas sam ljuta
Hah,znate šta se desilo sa mojim bikinijem? Na mail mi došla obavjest da su donji dio poslali a donji će poslati kasnije,tako da ću 2X platiti poštarinu zato što mi 1 kupaći šalju kao 2 zasebne poruđbine!
Eto čisto informativno da znate kakve sve solucije imaju što se tiče naruđbe VS.
Hah,znate šta se desilo sa mojim bikinijem? Na mail mi došla obavjest da su donji dio poslali a donji će poslati kasnije,tako da ću 2X platiti poštarinu zato što mi 1 kupaći šalju kao 2 zasebne poruđbine!
Eto čisto informativno da znate kakve sve solucije imaju što se tiče naruđbe VS.
jesi li sigurna da trebas dva puta platiti postarinu??? ja sam 3-4 puta narucivala VS i mislim da su mi svaki put slali u ratama jer nesto trenutno nisu imali na stanju i nikada nisam platila duplu postarinu! platis cijenu koju si platila, druga posiljka je na njihov trosak jer je njihov problem sto trenutno nije na stanju. inace, sve sto sam narucila (kupace, grudnjake, gacice, babydolls...) sa svim sam pravo zadovoljna . ma vidjet ces kada ti dodje kupaci, ako si potrefila broj bices zadovoljna
E pa ako je tako onda je ok,vidjeću koliko ću platiti na kraju,ali ne mogu dočekati da mi dođe Samo će mi biti još gore ako mi donji dio prije dođe,a ja zbog GORNJEG dijela uzela kupaći
Manuela čisto sumnjam da ćeš morati platiti poštarinu 2 puta jer kao što Sanja reče to je njihov problem.U trenutku kad si ti naručivala nije pisalo "nemamo ga" Ja znam kad naručivam robu iz H&M-a ako nešto nemaju da pošalju u toj sedmici onda obavijeste i pošalju u narednoj bez ponovnog plaćanja poštarine.
Haj javi čim dođe da i Herke mogu sebi naručivati.Naručile bi mi odmah nego ne znamo kako se kreću njihovi brojevi.